اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر در مقدار ADC میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر در مقدار ADC میکرو

سلام به همه دوستان
    من می خوام از مبدل ADC میکرو استفاده کنم و به گفته دوستان هم avcc رو به سر مشترک سلف 10uh و خازن 100nf وصل کردم بعدش سر دیگه ی سلف رو به 5 ولت و سر دیگه ی خازن رو زمین کردم و agnd رو مستقیم زمین کردم و aref رو با یک خازن 100nf زمین کردم.
    مقدار ADC رو هم روی LCD میبینم (0 تا 1024). حالا مشکلم اینجاست مقدار ADC ثابت نیست یعنی مثلا وقتی یه ولتاژ 2.5 ولت DC میدم مقدار ADC از 400 تا 500 تغییر میکنه. علتش میتونه تغذیه میکرو و رفرنس ADC باشه؟ چون با 7805 یه ولتاژ بهشون میدم ولی خروجی 7805 ، 4.7 ولت میده!!! البته ولتاژ 9 ولت هم به 7805 میدما.
    آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار همانند کاری که خدا در حق تو انجام میدهد...

پاسخ : تغییر در مقدار ADC میکرو

ولتاژ REF خوب و صاف و همینطور تغذیه خوب و فیلتر مناسب اگه استفاده کنی مقادیر در دیتا شیت میکرو خوبه
    مسائل مربوط به نویز تو مدار هم اگه رعایت کنی اون تغییرات بهتر میشه یعنی از 100 تا تغییر به حد 10 تا که برسه خوبه
    این موارد رو هر چقدر که رعایت نکنی اون بازه تغییرات شما بیشتر میشه
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afza_saeghe
      سلام به همه دوستان
      سلام گُلِ سنبلم

من می خوام از مبدل ADC میکرو استفاده کنم و به گفته دوستان هم avcc رو به سر مشترک سلف 10uh و خازن 100nf وصل کردم بعدش سر دیگه ی سلف رو به 5 ولت و سر دیگه ی خازن رو زمین کردم و agnd رو مستقیم زمین کردم و aref رو با یک خازن 100nf زمین کردم.
      مقدار ADC رو هم روی LCD میبینم (0 تا 1024). حالا مشکلم اینجاست مقدار ADC ثابت نیست یعنی مثلا وقتی یه ولتاژ 2.5 ولت DC میدم مقدار ADC از 400 تا 500 تغییر میکنه.
      چرا خالی میبندی 1024 رو که دیگه نشون نمیده شیطون.
      اگه اینکارهایرو که گفتی درست انجام داده باشی تازه این بالا پایین زدنا کمتر میشه.
      به جای این همه توضیح دادن یه شکل بذار.
      AREF رو به VCC وصل کردی یا نه؟

علتش میتونه تغذیه میکرو و رفرنس ADC باشه؟
      نه ربطی به اینا نداره
      همون سلف و خازنا رو درست وصل کن یه زره بهتر میشه.
      "البته پژمان جان گفتن من دیگه گفتنم چی بود؟"
      ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پژمان اکبری
        ولتاژ REF خوب و صاف و همینطور تغذیه خوب و فیلتر مناسب اگه استفاده کنی مقادیر در دیتا شیت میکرو خوبه
        مسائل مربوط به نویز تو مدار هم اگه رعایت کنی اون تغییرات بهتر میشه یعنی از 100 تا تغییر به حد 10 تا که برسه خوبه
        این موارد رو هر چقدر که رعایت نکنی اون بازه تغییرات شما بیشتر میشه
        ولتاژ رفرنس و تغذیه رو که با رگولاتور دادم.
        چه عواملی میتونه نویز ایجاد کنه که من حذفشون کنم آخه با فرکانس بالا هم کار نمیکنم.
        و اینکه نمیشه کلا بدون تغییر باشه و این 10 تا رو هم نداشته باشه؟ آخه من واسه میکرو برنامه نوشتم که اگه تغییر کرد یه کاری واسم انجام بده اینجوری که همه چیز رو به هم میریزه.
        آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار همانند کاری که خدا در حق تو انجام میدهد...

دیدگاه

سلام
          1-این سلف و خازن برای جاهایی خیلی به کار می ره که احتمال می دین نویزتون زیاد باشه و همچنین در صدد کاهش بسیار زیاد نویز هستن یعنی در مدارات ساده احتیاجی نیست اما با این کارتون یه کار بهتر و دقیق تر تحویل خودتون می دین
          2-برای رفرنس منبع ADC می تونین از یه رگولاتور دقیق تر استفاده کنین اما با همین 7805 اگر نوسانات ولتاژی زیادی در خروجی نداشته باشین نباید مشکلی داشته باشین
          3-ولتاژ 2.5 رو به چه صورت به میکرو دادین ؟ اگر با تقسیم مقاومتی دادین و جریان در حد 1 میلی آمپر هست این اختلاف تغییرات زیاد رو باید بررسی دقیق تری کنین که چرا رخ می ده؟ مثلا ولتاژ میکرو مداوم در تغییر هست ، برق کل بردتون زیاد نوسان داره و ....
          4-اگر بخواین بهتر کار کنین 10 تا نمونه بگیرین و میانگینشون رو عدد مبنا قرار بدین تا اگر اختلاف زیادی هم ایجاد بشه با میانگین گیری کمتر خطا داشته باشین
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

چرا خالی میبندی 1024 رو که دیگه نشون نمیده شیطون.
            داداش حالا یکی اینور اونور که ایراد نداره که!! :nice: :nice:

به جای این همه توضیح دادن یه شکل بذار.
            اینم شکل:

AREF رو به VCC وصل کردی یا نه؟
            نه دیگه AREF رو گفتن با خازن 100NF به زمین وصل کن.

"البته پژمان جان گفتن من دیگه گفتنم چی بود؟"
            خواهش میکنم شما سروری. ما به امید نظرات شما میایم تو این سایت

دیدگاه

سلام
              شما اگر از ولتاژ رفرنس خارجی 5ولت استفاده می کنین دو پایه AVCC و Vref رو به هم وصل کنین و وصل کنین به وسط همون شاخه LC سری . چون اگر شما Vref رو مستقیم وصل کردین تنها به یه خازن که سر دیگه اش وصل هست به زمین شما ولتاژی برای Vref تعیین نکردین .
              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

برای رفرنس منبع ADC می تونین از یه رگولاتور دقیق تر استفاده کنین
                میشه رگولاتور دقیق تر رو بهم معرفی کنین؟ و این طبیعیه که وقتی من 9 ولت به رگولاتور میدم توی خروجی 4.7 میده و 5 نمیده؟

ولتاژ 2.5 رو به چه صورت به میکرو دادین ؟ اگر با تقسیم مقاومتی دادین و جریان در حد 1 میلی آمپر هست این اختلاف تغییرات زیاد رو باید بررسی دقیق تری کنین که چرا رخ می ده؟ مثلا ولتاژ میکرو مداوم در تغییر هست ، برق کل بردتون زیاد نوسان داره و ....
                آره با تقسیم مقاوتی دادم و فکر میکنم جریان هم 1میلی آمپر بود. آخه حتی وقتی هم که پایه ADC رو به زمین وصل میکنم مقدار بین 0 تا 10 رو بهم میده!!!!!!
                اگر بخواین بهتر کار کنین 10 تا نمونه بگیرین و میانگینشون رو عدد مبنا قرار بدین تا اگر اختلاف زیادی هم ایجاد بشه با میانگین گیری کمتر خطا داشته باشین
                آره این فکر خوبیه ولی چون از چندتا از پایه های پورت C استفاده کردم نمی تونم 10 نمونه بگیرم ولی فکر کنم با تعداد کمتری هم تغییرات خیلی پایین بیاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                  سلام
                  شما اگر از ولتاژ رفرنس خارجی 5ولت استفاده می کنین دو پایه AVCC و Vref رو به هم وصل کنین و وصل کنین به وسط همون شاخه LC سری . چون اگر شما Vref رو مستقیم وصل کردین تنها به یه خازن که سر دیگه اش وصل هست به زمین شما ولتاژی برای Vref تعیین نکردین .
                  به من اینجوری گفته بودن شایدم من بد متوجه شدم.
                  متشکرم
                  الان با این کار مشکلم حل میشه؟

دیدگاه

سلام
                    حتما باید مشکلتون حل بشه چون حق مسلم میکرو بوده که اینجوری عمل کنه :biggrin:

نیازی نیست که از چند تا پین میکرو adc بخونین از همون adc ده بار دیتابخونین و سپس با جمعشون و تقسیم بر 10 مقدار رو داشته باشین

خروجی 7805 درست اکثرا بین 4.85 تا 5.15 هست اگر کمی بیشتر و کمتر باشه یعنی یکم جریان کشی مدارتون زیاد (بازم می گم کمی) اما همین 4.7 هم بازم خوبه ولی باید مواظب بود ولتاژ کمتر از سطح brown out نشه که میکروتون ریست می شه

دیدگاه

نه دیگه AREF رو گفتن با خازن 100NF به زمین وصل کن.
                      بزن و یه تست کن گلم.
                      ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                        سلام
                        حتما باید مشکلتون حل بشه چون حق مسلم میکرو بوده که اینجوری عمل کنه :biggrin:

نیازی نیست که از چند تا پین میکرو adc بخونین از همون adc ده بار دیتابخونین و سپس با جمعشون و تقسیم بر 10 مقدار رو داشته باشین

خروجی 7805 درست اکثرا بین 4.85 تا 5.15 هست اگر کمی بیشتر و کمتر باشه یعنی یکم جریان کشی مدارتون زیاد (بازم می گم کمی) اما همین 4.7 هم بازم خوبه ولی باید مواظب بود ولتاژ کمتر از سطح brown out نشه که میکروتون ریست می شه
                        جریان کشی ندارم چون باهاش فقط میکرو رو راه میندازم
                        احتمال داره جنس رگولاتور آشغالی باشه؟
                        بازم از راهنمایی هاتون ممنونم
                        حتما تستش میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
                          بزن و یه تست کن گلم.
                          چشب داداش تست کردم حتما نتیجشو میگم

دیدگاه

جریان کشی ندارم چون باهاش فقط میکرو رو راه میندازم
                            احتمال داره جنس رگولاتور آشغالی باشه؟
                            نه نه همون LCD کاره خودشو میکنه.
                            گرفتی که چی می گم.گلم
                            ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
                              نه نه همون LCD کاره خودشو میکنه.
                              گرفتی که چی می گم.گلم
                              خب چیکار باید کنم؟
                              واسه تغذیه lcd یه رگولاتور جدا در نظر گرفتما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X