اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد افزایش توان ( افزایش ولتاژ و جریان ) خروجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد افزایش توان ( افزایش ولتاژ و جریان ) خروجی

سلام خدمت تمام دوستان و اساتید محترم
    یک سوال در مورد افزایش توان ( افزایش ولتاژ و جریان ) خروجی در مدار داشتم
    من یک میکروکنترلر avr دارم
    حالا میخوام 10 عدد لامپ رو که ولتاژ 12 ولت و توان 9 وات هست رو با پایه های این میکر کنترلر _(avr) خاموشو روشن کنم اما ولتاژ و جریان خروجی پایه های میکرو کافی نیست
    من باید چه مداری ببندم که بتونم لامپها رو روشن و خاموش کنم؟؟
    با سپاس فراوان

پاسخ : سوال در مورد افزایش توان ( افزایش ولتاژ و جریان ) خروجی

باید ولتاژی دیگه رو روی لامپ ها سوئیچ کنید.
    یعنی شما با این کار لامپ ها رو با میکرو درایو میکنید.
    این کارو میشه با یه ترانزیستور انجام داد.
    ?Why not

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
      اما تا اونجا که من میدونم یه ترانزیستور نمیتونه توان رو بالا ببره شاید بشه ازش برای افزایش جریان استفاده کرد اما ولتاژ رو چی کنم؟؟
      خودم به ذهنم رسیده بود اول با یک ترانزیستور جریان رو افزایش بدم بعد با یک پ امپ ولتاژ رو به مقدار لازم برسونم اما درست جواب نداد یعنی تغییرات سطح ولتاژ توی پ امپ بازم جریان خروجی رو کم کرد
      الانم اصلا نمیدونم کلا یک پ امپ اصلا میتونه جراین بالایی مثل 750 میلی آمپر رو تحمل بکنه یا نه...
      اگه مداری رو بهم بگین که این کارو میکنه خیلی کارم راه میوفته به خدا!!!!
      >
      >
      دوستان اگه میتونین شکل مداری رو برام بذارین بسیار بسیار ممنونتون میشم.

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64770.0

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

ممنون دوست عزیز من کامل اون بحث رو خوندم

خیلی متشکرم

فقط چن تا سوال اول اینکه چون من دارم 10 پایه جدا رو به 10 لامپ وصل میکنم ..آیا برای اینکه یک منبع به همه لامپ ها بدم پس با توجه به جریان کشی حدود 1 آمپر این لامپ ها باید منبعی که بهشون وصل میکنم باید حدود 10 آمپر بتونه خروجی بده آیا؟؟؟
          -----
          من چند تا چیز دیگه هم توی همین سایت پیدا کردم در این مورد که دوستان گفته بودن از رله، ترایاک یا اپتوکوپلر هم این کارو انجام میدن!
          نقشه هاش رو که اوجا و سایر جاها دیدم میزارم اینجا ... تا شاید بدرد سایر دوستان هم بخوان این کارو بکنن بخوره!

بالایی یه اپتو کوپلره که نمیدونم تا چه جریانی رو تحمل میکنه!!

تو همین سایت برای حالت AC بحث شده که اینم لینکش هستش
          [ftp=ftp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=8027.0]http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=8027.0
          [/ftp]
          ----------------------------
          چن تا سوال هم از دوستانی که با اپتوکوپلر کار کردن دارم
          الان اگه بخوام از10 تا اپتوکوپلر استفاده کنم که جریان 1 آمپر رو بتونن برای هر لامپ تحمل کنن ، وچود داره؟؟ شنیدم جریان اپتوکوپلر پایینه !
          و فرق اپتو کوپلر ترانزیستوری با ترایاکی چیه؟؟

دیدگاه

فقط چن تا سوال اول اینکه چون من دارم 10 پایه جدا رو به 10 لامپ وصل میکنم ..آیا برای اینکه یک منبع به همه لامپ ها بدم پس با توجه به جریان کشی حدود 1 آمپر این لامپ ها باید منبعی که بهشون وصل میکنم باید حدود 10 آمپر بتونه خروجی بده آیا؟؟؟
            بله......
            در مورد اپتوکوپلر در مواقی استفاده میشه که باید زمین مدار از شبکه ایزوله باشه
            جریان ترانزیستور اپتو کوپر حدود 20 میلی آمپر که امکان تقویت ش وجود داره.

دیدگاه

خیلی ازت ممنونم که به سوالام پاسخ میدی و کمکم میکنی دوست من
              .
              .
              .
              چند تا چیز دیگه هم بهم یاد میدی؟

1))) در مورد اون که گفتین
              نوشته اصلی توسط Ghasede del
              اگر در یک فرکانس بخصوص مقدار مقاومت گیت رو درست محاسبه نکرده باشی اون مقاومت وخازن گیت سورس تشکیل یک انتگرال گیر میده
              و باعث میشه ماسفت روشن بمونه .
              به همین دلیل در دیوتی سایکل کم درست عمل میکنه و در دیوتی سایکل زیاد روشن میمونه.
              واسه کار منم صادقه یعنی اگه منم بخوام باpwm کار بکنم دچار این مشکل میشم! یا مدار بدرستی کار میکنه؟؟واسه درست شدنش چکار باید کرد

2))) این هیت سین که قبلا گقتین چی هست و من باید چکار بکنم؟
              ----------------------
              و یه مورد دیگه اینکه اگه یه توضیحی هم در مورد تقویت جریان اپتوکوپلر بدین خیلی ممنون میشم ؟
              البته دو تا سوال بالایی واسم خیلی مهمتره
              .................................................. ............خیلی ممنون که وقت میذاری و پاسخ منو میدی .تشکر

دیدگاه

راستی یه سوال دیگه اگه در همین مدار بخوایم از ولتاژ AC برای لامپ ها استفاده بشه مدار چه تغییری میکنه؟؟..... ممنون

دیدگاه

واسه کار منم صادقه یعنی اگه منم بخوام باpwm کار بکنم دچار این مشکل میشم! یا مدار بدرستی کار میکنه؟؟واسه درست شدنش چکار باید کرد
                  اگر استفاده از pwm برای کنترل روشنایی هست بهتره از درایور ماسفت استفاده کنید تا جریان گیت تامین بشه
                  و مقدار مقاومت گیت رو طبق محاسباتی که برای مدارهای سویچینگ هست انجام بدین یا بصورت عملی مقدار مقاومت رو از 220 اهم کم کم کاهش
                  بدین تا جایکه کارکرد مدار بهینه بشه.
                  راستی یه سوال دیگه اگه در همین مدار بخوایم از ولتاژ AC برای لامپ ها استفاده بشه مدار چه تغییری میکنه؟؟..... ممنون
                  در مورد تریاک و اپتوتریاک تحقیق کنید.

دیدگاه

این هیت سین که قبلا گقتین چی هست و من باید چکار بکنم؟
                    هیت سینک رو برای پاور LED و ماسفت باید استفاده کنید تا افزایش دما آسیب وارد نکنه.

دیدگاه

مرسی خیلی کمکم کردی قاصد دل ازت ممنونم
                      -------------
                      چیزای که گفتی رو پیگیری کردم
                      -------------------------
                      هیت سینک رو فهمیدم چیه و اپتو ترایاک رو هم کارش رو فهمیدم ممنون
                      -----------------------------------------

درآیور ماسفتی icl7667 رو مثل مدار زیر که از دیتا شیتش ورداشتم رو میزارم تو مدار (یعنی سیمی رو که قراره بره تو G ترانزیستور قبلش میره تو این درایور و از خروحی درآیور میدم به گیت)
                      [glow=red,2,300](((((((من کافیه از یکی از اون دوتا خروجی استفاده کنم دیگه؟؟؟؟؟؟.... چون یک فت که بیشتز تو مدار نیست که!!! درسته؟؟؟))))))

[/glow]

اگه همه چیز درسته من شرو کنم و مدارم رو ببندم ؟؟؟
                      ------------------------------------------------------------------------------------------
                      سپاس از کسانی که علم خود را بی دریغ در اختیار دیگران قرار میدهند!

دیدگاه

(((((((من کافیه از یکی از اون دوتا خروجی استفاده کنم دیگه؟؟؟؟؟؟.... چون یک فت که بیشتز تو مدار نیست که!!! درسته؟؟؟))))))
                        فقط در نظر داشته باشید خروجی این درایور نات شدس.

دیدگاه

بله متوجه شدم ..... ممنون

دیدگاه

سلام ...
                            ببخشید دوستان که باز مزاحم میشم
                            من مداری که یکی از دوستان( آقای قاصد دل )که ازش خیلی هم ممنونم گفت وشکل زیر رو بستم و مدار درست جواب داد

اما ...
                            >
                            >
                            خیلی از دوستان میگن که باید با اپتو کوپلر مدار فرمان رو از قدرت جدا کنم و من هم خودم مدار رو به این صورت تغییر دادم

با توجه به اینکه لامپها 12 ولت و 9 وات هستن و من برای 10 تا از پایه های میکرو این کارو میکنم
                            واز یک آداپتر 12 ولت و 10 آمپری استفاده میکنم
                            1)) آیا اصلا مدار من درسته؟؟
                            اگر درسته..
                            2)))آیا درسته که من منبع12 ولت و 10 آمپری رو هم به اپتو کوپلر وصل کردم و هم به فت ؟ میزان جریان کم نمیاد؟؟ کلا اپتو کوپلر زیاد جریان استفاده میکنه؟؟؟
                            3)))مقاومت هایی که گذاشتم باید چند باشن؟؟
                            4)))شماره و یا اسم اپتو کوپلرم چی باشه؟
                            سپاس فراوان

دیدگاه

http://up.vatandownload.com/images/hv74bk999dt93np53499.jpg
                              هر اپتو کوپلری بزای جواب میده فرکانس بالا نیست مهم نیست مقادیر مقاومت هم مثل مدار قبل.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X