اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام کردن AT89C55WD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرام کردن AT89C55WD

گفتی پروگرامرِ چیه؟

منم میخوام. :-((
    ?Why not

دیدگاه

نامردا یه اسمی بدید که ما توی گوگل مدارش رو پیدا کنیم !
      دوستان من همین حالا آمادگی خودم رو برای فروش 3 عدد at89c52 به قیمت خدا تومن اعلام می کنم !
      هر کسی هم خواست به جای پول مرغ می گیرم !
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نه ولی حالا جدا از شوخی فکر کنم بشه تو کارای صنعتی ازشون استفاده کرد بونه هیچ غمو غصه ای.

تازه من تو دیتاشیتش دیدم 3تا تایمر 16 بیتی داره.
        ?Why not

دیدگاه

دوستان این سایتش هست.
          یکی سخت افزارش رو بهم داد.نرم افزارشم از سایتش گرفتم.

http://www.tnmelectronics.com/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
            نامردا یه اسمی بدید که ما توی گوگل مدارش رو پیدا کنیم !
            دوستان من همین حالا آمادگی خودم رو برای فروش 3 عدد at89c52 به قیمت خدا تومن اعلام می کنم !
            هر کسی هم خواست به جای پول مرغ می گیرم !
            خیلی باحال بود. :nice:
            فکر کنم این سری نویز پذیری خیلی پایینی داره؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirna3r
              فکر کنم این سری نویز پذیری خیلی پایینی داره؟؟؟
              الان سوال پرسیدی یا خبر دادی؟

سورسی واسه برنامه نویسیش نیست؟
              ?Why not

دیدگاه

در مورد صنعتی بودن نمیدونم !!؟؟ ولی هنوز به طور دقیق معلوم نیست چرا میکرو های atmel تو محیط هایی که نویز زیاده قاطی میکنن.من خودم تجربشو داشتم حتی با 89s8252 یک دستگاه تف دادن اجیل و خشکبار بود براش یک کنترلر ساختم با همین ایسی قسمت دماشم با pt100 و avr - mega8 دو عدد موتور 2کیلو واتو کنترل میکردم با کنتاکتور و حتی اپتو تریاک برای راه اندازی تریاکهای قدرت و کنتاکتورها (اپتو تریاک های با اشکار ساز گذر از صفر) ولی.....
                اقا چشمت روز بد نبینه !!!؟؟؟ به طور کاملآ رندوم و خیلی زیاد قاطی میکرد برنامه اجرا میشد.یک دفگی ریستارت حتی واچ داگ اینایم گذاشتم ولی خوب فایده ای نداشت.
                برا برنامه نویسیم bascom 8051 خوبه. امکانات خوبی داره و مثله داداشش ای وی ار میمونه.
                در کل کلیشه ای نمیخوام صحبت کنم ولی اگه بتونی خودتو ارتقا بدی و از خانواده cortex m3 arm محصولات nxp یا st مثل lpc1313-lpc1768 یا stm32f103xxx استفاده کنی بهتره.فقط شاید از لحاظ قیمتی گرون در بیاد که با lpc1313 5500 تومنی قیمتم حله. :rolleyes:
                موفق و موید باشید
                کوچیک همتون امید.ع
                روزگاری مردم دنیا دلشان درد نداشت هر کسی غصه ی اینکه چه میکرد نداشت چشمه ی سادگی از لطف زمین میجوشید خودمانیم .... زمین این همه نامرد نداشت

دیدگاه

به طور دقیق واضحست که میکروهای وارداتی ما اونم از Atmel یه سری آتو آشغالن.
                  هیچ وقت جنس خوب رو ما ندیدیم.

شما میکروهای 32 بیتی رو سره 8 بیتی های بدبخت میزنید.

بله اینکه این میکروها سرتر هستند هیچ شکی نیست ولی شما وقتی میخواید یه کار ساده ، کم هزینه و کم دردسر رو انجام بدید میاد از NXP استفاده میکنید.؟

اولین و مهمترین چیز هزینست .
                  ?Why not

دیدگاه

با سلام منم عرض کردم قیمت مهمه بیشتر کارا که ما انجام میدیم سادس.ولی خوب بطبع شروع کار با lpc یکخورده سختر از شروع کار با avr . ولی باور کن نه انقدر که فکر میکنی وقتی توی کار میوفتی میبینی هیولایی در کار نیست و همه چیز خیلی مرتب و شسته رفته هست.البته در صورت کار کردن با لیبرری های خوب مثل CMIS که بهترین منبعش یک سایت کره ای به ادرس www.coocox.org هست یا لایبرری FATFS که برای ارتباط با mmc یا usb با سیستم ذخیره سازی fat هست. سایت کره ای واقعآ فوق العادس همه چی توضیح داده از همه بهتر برا لیبرری ها مثال یا example هم زده که کامل متوجه فراخوانی ها و ارگومانها و همه چی میشی.....
                    البته در حال حاضر که دارم برا شما اینا رو مینویسم خودم دارم یک پروژه سنگین با lpc1768 انجام میدم و از حدود 2سال پیش قصد اینو داشتم و انواع میکرو های sam7x-sam7c و stm32f103 و lpc1313 و lpc2368 و ... خریدم یواش یواش ولی هنوز با هیچ کدوم بغیر از این lpc1768 درست حسابی کار نکردم.حتی هنوز وقت برد زدن براشونم نکردم.(یک برد درست حسابی که بشه از بیشتر امکانات استفاده کرد) . حتی همین الانم که دارم کار میکنم خیلی اطلاعاتو ندارم ولی خوب در مقایسه با اول کار سرعت پیشرفتم خیلی بیشتر شده.
                    شما و بقیه دوستان هم میتونید
                    باور کن همه چیز سختترین قسمتش همون شروعشه. :wow: :applause: :mrgreen:
                    روزگاری مردم دنیا دلشان درد نداشت هر کسی غصه ی اینکه چه میکرد نداشت چشمه ی سادگی از لطف زمین میجوشید خودمانیم .... زمین این همه نامرد نداشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X