سلام من می خوام پهنای پالسی که از سنسورآلتراسونیک می گیرم اندازهگیری کنم لطفا کمک کنید!
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اندازه گیری پهنای پالس
Collapse
X
-
پاسخ : اندازه گیری پهنای پالس
اول باید سیگنال رو تقویت کنید تا به صفر و یک منطقی میکرو برسه
INT0 , INT1 رو به هم وصل میکنید
INT0 رو روی rising edge و INT1 رو روی falling edge پیکر بندی کنید
وقتی پالس بالا رونده ای به این پایه برسه تایمر شروع به شمارش کنه و وقتی پالس پایین رونده به این پایه ها برسه تایمر از کار بیفته و زمان ذخیره بشه
-
نوشته اصلی توسط ShahiMVاول باید سیگنال رو تقویت کنید تا به صفر و یک منطقی میکرو برسه
INT0 , INT1 رو به هم وصل میکنید
INT0 رو روی rising edge و INT1 رو روی falling edge پیکر بندی کنید
وقتی پالس بالا رونده ای به این پایه برسه تایمر شروع به شمارش کنه و وقتی پالس پایین رونده به این پایه ها برسه تایمر از کار بیفته و زمان ذخیره بشه
می تونید به INT0 متصل کنید، تنها نکته ای هست اینه که اینتراپت رو روی مد Any change قرار بدید، با تغییر لبه اول تایمر0 فعال میشه و با تغییر لبه دوم تایمر غیرفعال و زمان محاسبه میشه
اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohsen movahediسلام من می خوام پهنای پالسی که از سنسورآلتراسونیک می گیرم اندازهگیری کنم لطفا کمک کنید!
از چه سنسور آلتراسونیکی استفاده می کنید که می خواید پهنای پالسش رو اندازه بگیرید؟
معمولا برای راه اندازی ماژول ها آلتراسونیک معمولی یک لحظه اون رو فعال می کنن و تایمر رو هم هم زمان باهاش . به محض اینکه لبه در خروجی ظاهر شد تایمر رو متوقف می کنن و زمان رفت و برگشت بدست میاد بعد در سرعت صوت اون رو ضرب می کنن . مسافت رفت و برگشت بدست میاد بعد تقسیم بر دو می کنید فاصله بدست میاد .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohsen movahediسلام
بادستور pulsein نمی تونم این کاروانجام بدم؟
...یک لحظه اون رو فعال می کنن و تایمر رو هم هم زمان باهاش...
اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
دیدگاه
دیدگاه