اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد attiny13

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد attiny13

سلام دوستان من یه attiny13 دارم و نیاز به دو پین به عنوان ورودی adc و یک پین به عنوان خروجی دارم اما اگر پین های vcc , gnd , sck , miso , mosi , rst رو کنار بزاریم فقط دو پین باقی میمونه می خوام بدونم میشه از پین های miso,mosi,sck به عنوان ورودی وخروجی استفاده کرد ومیکرو رو هم به صورت isp پرو گرم کرد
    ممنون

پاسخ : سوال در مورد attiny13

سلام
    شما میتونید از پایه هایی که گفتیید استفاده کنید و میکرو را هم به صورت ISP پروگرم کنید
    اگر به Datasheet قطعه نگاه کنید میبینید که بعضی از پایه ها دارای چند عملکرد مختلف میباشند
    :read:
    نمیدونم چی بگم
    نکاتی در رابطه با Altium Designer 6.9
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=42247.15

دیدگاه

میکرو از دست نره :cry2:
      توی Datasheet برای پین ریست هم نوشته PCINT5/RESET/ADC0/dW ولی اگر پایه ریست رو به انوان ورودی خروجی تایین کنیم دیگه نمیشه اونو به صورت isp پروگرم کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidaaaa
        میکرو از دست نره :cry2:
        توی Datasheet برای پین ریست هم نوشته PCINT5/RESET/ADC0/dW ولی اگر پایه ریست رو به انوان ورودی خروجی تایین کنیم دیگه نمیشه اونو به صورت isp پروگرم کرد
        سلام
        وقتی که برنامه تون مطمئن شدید درسته، اونوقت می تونید برای آخرین بار میکرو رو از ISP پروگرم کنید و از اون به بعد پایه ی RESET می شه یه پایه ی معمولی ورودی خروجی
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

:bye سلام
          من هم یک بار اومدم صرفه جویی اقتصادی کنم یک TINY 13 خریدم و برای امتحان کردنش یه برنامه چشمک زن ساده نوشتم وبه راهتی هم پروگرام شد ولی نمیدونم چرا پایه هاش فعال نمیشد و LED ها روشن نمیشدن خلاصه آخر بعداز 20-25 بار پروگرام کردن زدم روی کریستال خارجی و دیگه پروگرام نمیشه کسی میدونه دلیلش چی بود که پین ها فعال نمیشدند ؟؟ در ضمن اولین تجربه کار با سری TINY بود ..
          عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♥stooy♥
            من هم یک بار اومدم صرفه جویی اقتصادی کنم یک TINY 13 خریدم و برای امتحان کردنش یه برنامه چشمک زن ساده نوشتم وبه راهتی هم پروگرام شد ولی نمیدونم چرا پایه هاش فعال نمیشد و LED ها روشن نمیشدن خلاصه آخر بعداز 20-25 بار پروگرام کردن زدم روی کریستال خارجی و دیگه پروگرام نمیشه کسی میدونه دلیلش چی بود که پین ها فعال نمیشدند ؟؟ در ضمن اولین تجربه کار با سری TINY بود ..
            شما پروگرامرت چیه؟

میکرو از دست نره
            اگه پروگرامر شما خوب باشه میشه دوباره برگردوندش.

دوستمون بهترین راه رو پیشنهاد داد.
            واسه چی میکرو از دست بره.؟
            نیگا چی گفته:
            شما میتونید از پایه هایی که گفتیید استفاده کنید و میکرو را هم به صورت ISP پروگرم کنید
            اگر به Datasheet قطعه نگاه کنید میبینید که بعضی از پایه ها دارای چند عملکرد مختلف میباشند
            ?Why not

دیدگاه

پروگرامرم lpt هست
              قبلا چنبن مشکلی با مگا 8 و 16 پیش اومد و با پروگرامر دانشگاه درستش کردم ولی دیگه اون پروگرامر در دسترس نیست
              حالا شما میدونی که دلیل عمل نکردن pin ها چی بود ؟؟ :read:
              البته برنامه تو پروتیوس جواب داده بود .. oo:

دیدگاه

حالا میدونی که برنامه رو درست نوشتی؟

خب پروتئوس خیلی جاهاش عیب داره.

تو پروتئوس چه پورتو خروجی تعریف کنی یا نکنی جواب میده ولی تو عمل همچین چیزی نیست.
                من میگم ی بار با دقت به برنامت نیگا کن.
                ?Why not

دیدگاه

برنامه تست رو گذاشتم :rolleyes:

لینک دانلود : http://uplod.ir/c6rex6zilu3g/New_WinRAR_archive.rar.htm
                  :agree: :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X