اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتوانید میکرو خود را به تلوزیون وصل کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتوانید میکرو خود را به تلوزیون وصل کنید

نوشته اصلی توسط ShahiMV
    قربون دهنت
    کیفیت VGA خیلی بالاتره و پروتکلش هم با NTSC خیلی فرق داره
    در NTSC فقط با دو رشته سیم این کار رو انجام میدیم ولی در VGA حدود 10 رشته سیم داریم

قیمت dac ها معمولا خیلی بالاست و برای کارهای تحقیقاتی به صرفه نیست .تازه برای VGA سه تا dac میخوایم تا طیف کامل رنگی رو بده
    برای VGA دوسستان بیشتر از ARM یا FPGA استفاده می کنند ولی با AVR هم با کمی تلاش این امر میسر هست
    تو تایپک FPGA استفاده از VGA کاری متداول هست
    البته حرف های شما درست است ولی dac این مدار ارزونه اسم آی سیش : tlc34075
    البته نیازی نیست dac را جدی بگیرید
    البته بنده هم در آخر رفتم سراغ arm ولی بازم کلا ولش کردم فقط گفتم که این کار قشنگی بودش البته احتمالا می شد بدون میکرو هم این کار را انجام داد!!!!!!

شما برای سینک به دو سیگنال نیاز دارید خب می شود با تایمر راهش انداخت
    برای ارسال رنگ نیز خب ما از فلش و یا رم استفاده می کنیم و آن هم البته به ظاهر راحت است.

البته این مطالب خیلی سخت است و فقط برای بحث علمی و شاید دانشگاهی قشنگ باشه و اصلا به صرفه نیست و حرف شما درست است
    دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
    وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
    او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ShahiMV
      فرق PAL و NTSC خیلی کم هست به طوری که برای کارهای ابتدایی تفاوت خاصی ندارند
      برای ارتباط با تلوزیون و نمایش تصویر یک پورت به نام composite video وجود داره که با پروتکل PAL یا NTSC کار میکنه

در باره VGA فیلم های FPGA دکتر بروسلند استاد دانشگاه کورنل در مکتب خونه موجود هست ...
      از جلسه دوم پروژه اتصال به VGA و سیگنال های مربوط به هماهنگ کننده عمودی و افقی و تایمینگ ها رو درس میده
      من هم میدونم زیاد با هم فرقی ندارند همچنین کاملا با این سیگنالها آشنایی داردم
      سوالم این بود که با توجه به اینکه در کشور ایران استاندارد تصویری پال میباشد شما از NTSC استفاده کردید ؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : شما هم میتوانید میکرو خود را به تلوزیو

نوشته اصلی توسط ShahiMV
        فرق PAL و NTSC خیلی کم هست به طوری که برای کارهای ابتدایی تفاوت خاصی ندارند
        برای ارتباط با تلوزیون و نمایش تصویر یک پورت به نام composite video وجود داره که با پروتکل PAL یا NTSC کار میکنه

در باره VGA فیلم های FPGA دکتر بروسلند استاد دانشگاه کورنل در مکتب خونه موجود هست ...
        از جلسه دوم پروژه اتصال به VGA و سیگنال های مربوط به هماهنگ کننده عمودی و افقی و تایمینگ ها رو درس میده
        آقا قربون دستت ، آدرس این مکتب خونه رو میزاری ......
        انسان شکست نمی خورد بلکه ناامید می شود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شما هم میتوانید میکرو خود را به تلوزیو

نوشته اصلی توسط میلاد فزونی
          آقا قربون دستت ، آدرس این مکتب خونه رو میزاری ......
          maktabkhooneh.org

دیدگاه

بسیار عالی می شد اگر فایل شماتیک را بصورت عکس هم میذاشتید :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SinaHamzeh
              بسیار عالی می شد اگر فایل شماتیک را بصورت عکس هم میذاشتید :smile:
              شماتیک خاصی نداره فقط 2تا دیود هست
              فایل پروتیوسش کاملا گویاست

دیدگاه

.

دیدگاه

سلام اقای شهیم ، احوال شما ؟!
                  آقا من چنتا سوال داشتم و یک در خواست
                  سوال اولم اینه چجوری میتونی به تی وی بگی برو فلان موقعیت و حرف abcd رو نمایش بده ؟
                  سوال دوم چه راهی هست که راحتتر بتونیم حروف و شکل و ... رو نمایش بدیم ؟
                  سوال سوم من یه پروژه دارم که میخوام توش به خروجی دوربین ( که انالوگه و همین کابل تصویر شما رو داره) یه سری اطلاعات اضافه کنم ، چکار میشه کرد؟
                  و درخواستم اینه که اگه میشه این برنامتو کلا به زبان c کدویژن در بیار و یه توضیح ریز در موردش بده که عالی میشه

دیدگاه

اساتید برنامه بیسکام کسی نداره؟
                    حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiraghamohamadi
                      سلام اقای شهیم ، احوال شما ؟!
                      آقا من چنتا سوال داشتم و یک در خواست
                      سوال اولم اینه چجوری میتونی به تی وی بگی برو فلان موقعیت و حرف abcd رو نمایش بده ؟
                      سوال دوم چه راهی هست که راحتتر بتونیم حروف و شکل و ... رو نمایش بدیم ؟
                      سوال سوم من یه پروژه دارم که میخوام توش به خروجی دوربین ( که انالوگه و همین کابل تصویر شما رو داره) یه سری اطلاعات اضافه کنم ، چکار میشه کرد؟
                      و درخواستم اینه که اگه میشه این برنامتو کلا به زبان c کدویژن در بیار و یه توضیح ریز در موردش بده که عالی میشه
                      سلام
                      فقط کافیه ماتریس هایی برای حروف مختلف تعیین کنی و هنگامی که کانتر به پیکسل مورد نظر رسید بجای ماتریس اصلی این ماتریس رو نشون بده
                      قسمت بعدی سوال هم تا اونجایی که یادم میاد براتون ایمیل کردم
                      چون راه حل مربوط به AVR نبود، اینجا ذکرش نمیکنم

دیدگاه

سلام من به تازگی در این سایت ثبت نام کرده ام
                        لطف میکنید در مورد مقاومت ورودی ورودی AV توضیح دهید، چون میدونم که حدود 75 اهم است.
                        چه تدابیری کردید که جریان اضافه از پایه میکرو نگیره و توی فرکانس بالا هم مشکلی پیش نیاد و ایزوله باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...