اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه ای برای راه اندازی LCD گرافیکی با تراشه T6963C در codevision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه ای برای راه اندازی LCD گرافیکی با تراشه T6963C در codevision

سلام
    من دارم از این کتابخونه استفاده میکنم
    وقتی که می خوام عبارت "اتوماتیک" رو بنویسم اون "ک" آخر رو درست نمینویسه.
    وازه خودکار هم همین مشکلو داره.
    ظاهرا ک اول و آخر رو اشتباه مینویسه.
    چطورمیتونم درستش کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cyber68
      سلام
      من دارم از این کتابخونه استفاده میکنم
      وقتی که می خوام عبارت "اتوماتیک" رو بنویسم اون "ک" آخر رو درست نمینویسه.
      وازه خودکار هم همین مشکلو داره.
      ظاهرا ک اول و آخر رو اشتباه مینویسه.
      چطورمیتونم درستش کنم؟
      با سلام،

این حروف " ک و ی " هم عجب مصیبتی شده برای خودش!!!
      اینجا رو یه نگاه بنداز، توضیح دادم :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65459.msg471522#msg471522
      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

پاسخ : کتابخانه ای برای راه اندازی LCD گرافیکی

با سلام

ضمن اینکه از شما بخاطر قلب بزرگتان که محبت همه مردم را در خود جای داده تا شما را راضی به قرار دادن زحمات و داشته های خود به همه بدون هیچ چشم داشتی نمایید تشکر و قدردانی می نمایم
        از آن دوست گرامی خواهشی دارم اگر صلاح بدانید ممنون خواهم شد چون کتابخانه های نوشته شده توسط جنابعالی بصورت پراکنده در صفحات مختلف نسبت به موقیت های بوجود آمده منتشر و بعضا به روز میشود و امکان پیگیری تمامی آنها برای اینجانب و فکر میکنم سایر دوستان علاقه مند که نوشته های شما را با علاقه کامل پیگیری مینمایند نیست لذا خواهشمند است صفحه ای مجزا ایجاد وکل کتابخانه های خود را در آنجا قرار داده و در آن آدرس صفحات بحث شده در مورد آنها را اعلام نمایید و تنها تغییرات و کتابخانه های جدید در این صفحه قرار گیرد تا هم دستیابی به موضوعات مطرح شده توسط شما فراهم و هم آخرین تغییرات اطلاع رسانی شود .
        مثلا خواهشمندم آدرس کتابخانه مربوط به استفاده از کتابخانه مذبوط به LCD n96 با امکان فارسی نویسی توسط جنابعالی را که لابد زحمت کشیده اید را با اینجانب ارسال بفرمایید

بازهم از صمیم قلب از شما سپاسگزار میباشم
        متن بالا را من برای شما ایمیل کردم ولی ترجیح دادم تا دوستان دیگر را نیز در این درخواست خود سهیم کنم تا آنها نیز که از دانش شما بهره ها برده اند و چون من قدردان زحمات شما میباشند را در جریان قرار دهم تا به هر طریق ممکن با من هم داستان شوند

دیدگاه

پاسخ : کتابخانه ای برای راه اندازی LCD گرافیکی

نوشته اصلی توسط Shapour-Ardebil
          متن بالا را من برای شما ایمیل کردم ولی ترجیح دادم تا دوستان دیگر را نیز در این درخواست خود سهیم کنم تا آنها نیز که از دانش شما بهره ها برده اند و چون من قدردان زحمات شما میباشند را در جریان قرار دهم تا به هر طریق ممکن با من هم داستان شوند
          با سلام،

ضمن تشکر ویژه از جنابعالی و سپاس فراوان از سایر دوستانی که هر از چند گاهی با ابراز لطف و محبت خودشون به من روحیه مضاعفی رو اعطا میکنند و اینجانب رو شرمنده خودشون میکنند.

چشم برادر، به دیده منت، در اولین فرصت ممکن آخرین نسخه از تمامی کتابخونه هایی که تا به حال ارائه کردم رو در یک تاپیک بصورت یک جا ارائه خواهم کرد و سعی میکنم که اون رو به روز نگهدارم ..... :mrgreen:

با سپاس فراوان - موفق و پیروز باشید
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام دوستان
            من وقتی از تابع DrawBitmap استفاده میکنم خیلی مکث میکنه و بعد تصویر رو رسم میکنه ... نمیشه کاریش کرد ؟

با تشکر

دیدگاه

با سلام .لینک ها دریافت فایل کتابخانه کار نمیکنه و چیزی دانلد نمیشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام .لینک ها دریافت فایل کتابخانه کار نمیکنه و چیزی دانلد نمیشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X