اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

adc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

adc

سلام, شاید موضوع تکراری باشه اما هرچی توسایت سرچ کردم جواب قانع کننده ای پیدا نکردم
    من میخوام ی ولتاژ acبا فرکانس 50هرتز رو که در حد میلی ولته با adcمیکرو اندازه بگیرم از روش نمونه گیری استفاده کردم ودر زمانهای مشخص از ولتاژ نمونه گرفتم اما همش مقادیر عجیبی رو نشون میده :angry:

پاسخ : adc

واقعا کسی نیس تو انجمن ی راهنمای کنه؟
    از بچه های انجمن بیشتر از اینا انتظار داشتیم :sad:

دیدگاه

سلام
      شما باید زحمت بکشی نقشه مدا رو اینجا بزاری تا بتونیم در موردش بحث کنیم
      ولی این نکته یادت نره
      باید avcc و aref رو بدی به 5 ولت در میکرو و با یک خازن 100 نانو این دو تا پایه رو بزنی به gnd
      به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است

دیدگاه

سلام
        اولا برای اندازه گیری مقادیر منفی ولتاژ باید با opamp اون رو به مثبت تبدیل کنی و بعد اندازه بگیری و همچنین اگر مقادیرتون میلی ولت هست اون رو در صورت امکان تقویت کنید و کاری کنید ماکزیمم ولتاژتون در حالت تقویت، بشه همون 5 ولت.
        بعد از طی مراحل بالا اون موقع برین سراغ کار با ADC
        موفق باشد
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        محصولات

دیدگاه

:bye :bye
          این نکته رو هم فراموش نکنید که اگر سیگنال متقارن هست باید یه مقدار ولتاژ آفست به سیگنالتون بدید یا توسط مدار برش دهنده پ امپی سیگنال منفی رو حذف کنید :agree: :agree:
          عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X