با سلام خدمت دوستان :biggrin:
من می خوام پروژه قفل رمز دیجیتالی رو انجام بدم.تازه کار هستم و اصلاً چیزی از AVR نمی دونم.راه اندازی LCD رو یاد گرفتم ولی با کیبرد ماتریسی 4*3 مشکل دارم.آموزش راه اندازی کیبرد 4*4 رو توی همین بخش دیدم.چند تا سوال دارم:
1- آیا می تونم LCD و کیبرد رو با ATMEGA8 راه بندازم؟من کیبرد رو به پورت B و LDC رو به پورت D وصل کردم و هر دکمه ای رو میزنم هیچ چی رو LCD نشون نمیده. :cry2:
2- من با ATMEGA32 هم امتحان کردم و کدم این هستش ولی با زدن دکمه های ردیف اول هیچ اتفاقی نمی افته ودکمه های ردیف دوم همه صفر رو نشون میدن و ردیف سوم همه عدد 4 رو نشون میدن و ردیف آخر هم همه عدد8 رو نشون میدن.مشکل چیه؟
3-من می خوام پروژه رو با ATMEGA8 انجام بدم پس دوست دارم مشکلم با این آیسی حل بشه.
کدم با ATMEGA32
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 1000000
'------------------------
Config Porta = Input
'-----------------------
Config Portd = Output
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Rs = Portd.1 , E = Portd.0 , Db7 = Portd.2 , Db6 = Portd.3 , Db5 = Portd.4 , Db4 = Portd.5
Cursor Off
Config Kbd = Porta , Debounce = 40
'-----------------------
Dim A As Byte
'-----------------------
Initlcd
Do
A = Getkbd()
If A < 16 Then
Cls
Locate 1 , 1 : Lcd A
End If
Loop
End 'end program
کدم با ATMEGA8
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
Dim L As Word
config portB= input
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portd.4 , Db5 = Portd.5 , Db6 = Portd.6 , Db7 = Portd.7 , E = Portc.0 , Rs = Portc.1
Config Kbd = Portb , Debounce = 40
Dim B As Word
Cls
Do
B = Getkbd()
If B < 16 Then
Cls
Locate 1 , 1 : Lcd B
End If
Loop
End
من می خوام پروژه قفل رمز دیجیتالی رو انجام بدم.تازه کار هستم و اصلاً چیزی از AVR نمی دونم.راه اندازی LCD رو یاد گرفتم ولی با کیبرد ماتریسی 4*3 مشکل دارم.آموزش راه اندازی کیبرد 4*4 رو توی همین بخش دیدم.چند تا سوال دارم:
1- آیا می تونم LCD و کیبرد رو با ATMEGA8 راه بندازم؟من کیبرد رو به پورت B و LDC رو به پورت D وصل کردم و هر دکمه ای رو میزنم هیچ چی رو LCD نشون نمیده. :cry2:
2- من با ATMEGA32 هم امتحان کردم و کدم این هستش ولی با زدن دکمه های ردیف اول هیچ اتفاقی نمی افته ودکمه های ردیف دوم همه صفر رو نشون میدن و ردیف سوم همه عدد 4 رو نشون میدن و ردیف آخر هم همه عدد8 رو نشون میدن.مشکل چیه؟

3-من می خوام پروژه رو با ATMEGA8 انجام بدم پس دوست دارم مشکلم با این آیسی حل بشه.

کدم با ATMEGA32
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 1000000
'------------------------
Config Porta = Input
'-----------------------
Config Portd = Output
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Rs = Portd.1 , E = Portd.0 , Db7 = Portd.2 , Db6 = Portd.3 , Db5 = Portd.4 , Db4 = Portd.5
Cursor Off
Config Kbd = Porta , Debounce = 40
'-----------------------
Dim A As Byte
'-----------------------
Initlcd
Do
A = Getkbd()
If A < 16 Then
Cls
Locate 1 , 1 : Lcd A
End If
Loop
End 'end program
کدم با ATMEGA8
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
Dim L As Word
config portB= input
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portd.4 , Db5 = Portd.5 , Db6 = Portd.6 , Db7 = Portd.7 , E = Portc.0 , Rs = Portc.1
Config Kbd = Portb , Debounce = 40
Dim B As Word
Cls
Do
B = Getkbd()
If B < 16 Then
Cls
Locate 1 , 1 : Lcd B
End If
Loop
End
دیدگاه