اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام کردن atmrga16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام کردن atmrga16

سلام به همه دوستان عزیز
    من یه پروگرامر usb خریدم میخوام باهاش یه آی سی atmega16 رو پروگرام کنم.اما اشک منو در آورده.دارم با نرم افزار avr studio این کار رو انجام میدم .هر کار میکنم ارور میده .تا حالا 7تا میکرو سوزوندم :sad: .نمیدونم فیوز بیتهای atmega16 توی این نرم افزار چطوریه؟
    الانم که میخوام eeprom رو بزنم این ارور رو میده که عکسش رو واستون میزارم.میگه محتویات با دستگاه انتخابی مچ نیست در صورتی که همه چیز رو درست انتخاب کردم.به خدا دیگه دیوونه شدم نمیدونم چیکار کنم تورو خدا راهنماییم کنید .بگید فیوز بیتهاش رو باید چطور تنظیم کنم و چیکار کنم که دیگه این ارور رو نده اگه میشه مراحل پروگرام رو بهم بگید فایلم هگزه .راستی مدار من ال سی دی هم داره.قربون همتون

پاسخ : پروگرام کردن atmrga16

اگه امکانش هست عکسهای صفحه ی Main و Fuses رو هم قرار بدید.
    ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
      اگه امکانش هست عکسهای صفحه ی Main و Fuses رو هم قرار بدید.
      سلام دوست عزیز.ممنون.بفرمایید اینم عکسهای صفحاتی که خواسته بودید

دیدگاه

الان شما مطمئن هستید که میکروی شما رو شناخته؟
        ?Why not

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          میکرو های شما نسوخته اند فقط به دلیل اینکه فیوز بیت فرکانس رو روی خارجی گذاشتید دیگر داخل پروگرمر قابل برنامه ریزی نیست.
          شما باید با کابل isp خارج از پروگرمر با کریستال برنامه ریزی شده قبلی، که فکر کنم 16 مگا بود وصل کنید و مجددا برنامه ریزی کنید.
          خداوند به هر انسان، ذهن متفاوتی بخشیده، کتاب بزرگترین راهه که ما از ذهن و اندیشه های محدود خود فراتر برویم.

دیدگاه

دوست عزیز لطفا مدل پرو گرامرتون رو بگید شاید بتونم کمکتون کنم
            خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
            "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

فکر کنم شما از پروگرامر nus112 شرکت نوآوران الکترونیک استفاده می کنید !
              این پروگرامر اول خوب کار می کنی بعدش دهن آدم رو آسفالت می کنه توش تونل میزنه و پارتمان می سازه و پل میزنه و ...
              میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

ممنون از دوستان عزیز
                پروگرامر من همونطور که دوست عزیزمون کیان گفت nus112 نو آوران هستش(stk500)
                نمویدونم حالا چیکار کنم.کلا پروگرام کردن با نرم افزار avr studio چطوریه؟فیوزبیتهای atmega16 به چه ترتیبیه.دوستان عزیز میتونن لطف کنن و ترتیب پروگرام کردن با این نرم افزار رو به ترتیب بگن تا انجام بدم.مجدد تاکید میکنم که مدار من ال سی دی هم داره.
                قربون همتون

دیدگاه

بهترین کار اینه که بشینی دفترچه(داخل سی دی ) اون حسابی حسابی حسابی حسابی حسابی بخونی !
                  موفق باشی
                  میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

فعلا به فیوزبیت ها کاری نداشته باش.
                    ?Why not

دیدگاه

همونطور که دوستان به خصوص آقا کیان گفتند دفترچه رو بخوبی مطالعه کنید
                      به جای جامپرها دقت کنید
                      من هم مشکل شما رو داشتم ولی به عنوان فوت آخر جمپری که تایین کننده ی فست و اسلو بود رو جابجا کردم جواب داد :wow:
                      خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                      "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X