با سلام خدمت تمام مهندسین و قبولی طاعات و عبادات
من این سوالو در بخش ابزار دقیق مطرح کردم و دوست عزیزی پاسخ داد
اما برای من کفایت نکرد
عذر خواهم که وقت شما مهندسان الکترونیک رو میگیرم
میدونیم که سنسور اثر حال در خودروها به نسبت چرخش ، پالس تولید میکنه ( مثلا برای هر دور 8 پالس) این پالس در ecu محاسبه میشه و در خروجی یا همون کیلومتر سرعت رو به ما نشون میده
حالا من میخوام با فشردن یک کلید از این پالس نمونه بگیرم و در ثبات ذخیرش کنم و تا زمانیکه کلید 1 است این خروجی رو هر 5 میلی ثانیه از پالسای جدیدی که از سنسور داره فرستاده میشه کم کنم حالا ی خروجی جدید بدست میاد که این باید تبدیل بشه به یه "سطح ولتاژ" و به دستگاهی که ساختم وصلش کنم
من برنامه ecu پرایدو گرفتم بهم گفتن برنامه کیلومتر بین خط 4 تا 8 هزاره برنامس
پیدا کردنش واقعا سخته
میخوام این برنامه ای که بالا توضیحشو دادم بانرم افزار مربوطه بنویسم
دوستان مهندس الکترونیک که برنامه نویسیشون خوبه بن من کمک کنن
سوالم رو مختصر دوباره عرض میکنم
میخوام پالسی که به کیلومتر میره و باعث انحراف عقربه میشه رو به دستگاهی که ساختم وارد کنم ورودی من باید : سطح ولتاژ متعیر یا مقاوت متغییر باشه.
همین.
با تشکر از مدیریت سایت
و همه اعضاء
من این سوالو در بخش ابزار دقیق مطرح کردم و دوست عزیزی پاسخ داد
اما برای من کفایت نکرد
عذر خواهم که وقت شما مهندسان الکترونیک رو میگیرم
میدونیم که سنسور اثر حال در خودروها به نسبت چرخش ، پالس تولید میکنه ( مثلا برای هر دور 8 پالس) این پالس در ecu محاسبه میشه و در خروجی یا همون کیلومتر سرعت رو به ما نشون میده
حالا من میخوام با فشردن یک کلید از این پالس نمونه بگیرم و در ثبات ذخیرش کنم و تا زمانیکه کلید 1 است این خروجی رو هر 5 میلی ثانیه از پالسای جدیدی که از سنسور داره فرستاده میشه کم کنم حالا ی خروجی جدید بدست میاد که این باید تبدیل بشه به یه "سطح ولتاژ" و به دستگاهی که ساختم وصلش کنم
من برنامه ecu پرایدو گرفتم بهم گفتن برنامه کیلومتر بین خط 4 تا 8 هزاره برنامس
پیدا کردنش واقعا سخته
میخوام این برنامه ای که بالا توضیحشو دادم بانرم افزار مربوطه بنویسم
دوستان مهندس الکترونیک که برنامه نویسیشون خوبه بن من کمک کنن
سوالم رو مختصر دوباره عرض میکنم
میخوام پالسی که به کیلومتر میره و باعث انحراف عقربه میشه رو به دستگاهی که ساختم وارد کنم ورودی من باید : سطح ولتاژ متعیر یا مقاوت متغییر باشه.
همین.
با تشکر از مدیریت سایت
و همه اعضاء
دیدگاه