عرض ادب خدمت دوستان
آقا من میخوام کیبرد کامپیوتر رو به avr وصل کردم
حالا میخوام هر موقع کلید F روی کیبرد کامپیوتر رو فشار دادم ، حرف "ب" روی ال سی دی کارکتری ایجاد بشه
این برنامه رو نوشتم ولی کار نکرد ، میشه یه راهنمایی کنید...
شما فرض رو روی سالم بودن اتصالات و قطعات و میکرو بگیرید ، چون یه برنامه توی کتاب آقای علی کاهه هست که هرچی روی کیبرد کامپیوتر تایپ بشه روی ال سی دی به صورت انگلیسی نشون میده ، منو اون برنامه رو روی همین مدار و همین میکرو میریزم کار میکنه....
من اونجایی که نوشته case 70 به جاش case &H2b رو هم نوشتم بازم فرقی نکرد
توی سی دی همراه کتاب یه برنامه هست که کدهایی که از کیبرد دریافت میشن رو میگه و همچنین یه عکس هم هست که کدهای ارسالی از کیبرد رو نوشته ، من عدد 70 و &H2b رو از اونجا گرفتم ، که پیوست میکنم

دانلود برنامه :
http://wdl.persiangig.com/pages/down...om/KeyCode.exe
آقا من میخوام کیبرد کامپیوتر رو به avr وصل کردم
حالا میخوام هر موقع کلید F روی کیبرد کامپیوتر رو فشار دادم ، حرف "ب" روی ال سی دی کارکتری ایجاد بشه
این برنامه رو نوشتم ولی کار نکرد ، میشه یه راهنمایی کنید...
شما فرض رو روی سالم بودن اتصالات و قطعات و میکرو بگیرید ، چون یه برنامه توی کتاب آقای علی کاهه هست که هرچی روی کیبرد کامپیوتر تایپ بشه روی ال سی دی به صورت انگلیسی نشون میده ، منو اون برنامه رو روی همین مدار و همین میکرو میریزم کار میکنه....
کد:
$regfile = "M32def.dat" $crystal = 8000000 Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portc.1 , Db5 = Portc.2 , Db6 = Portc.3 , Db7 = _ Portc.4 , E = Portd.2 , Rs = Portd.3 Config Lcd = 16 * 2 Config Keyboard = Pind.5 , Data = Pind.6 Dim A As Byte Waitms 500 Cls Main: A = Getatkbd() Select Case A: Case 70: Deflcdchar 0 , 32 , 32 , 32 , 17 , 31 , 32 , 4 , 32 ' replace ? with number (0-7) Cls Lcd Chr(0) End Select jmp main End 'end program
من اونجایی که نوشته case 70 به جاش case &H2b رو هم نوشتم بازم فرقی نکرد
توی سی دی همراه کتاب یه برنامه هست که کدهایی که از کیبرد دریافت میشن رو میگه و همچنین یه عکس هم هست که کدهای ارسالی از کیبرد رو نوشته ، من عدد 70 و &H2b رو از اونجا گرفتم ، که پیوست میکنم

دانلود برنامه :
http://wdl.persiangig.com/pages/down...om/KeyCode.exe
دیدگاه