اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک : ساخت دزد گیر ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک : ساخت دزد گیر ساده

سنسور pir که خب یک سنسوره کوچیکه شبیه ترانزیستور قابلمه ای که سرچ کنی فراون بحث شده ..
    اون جعبه سفیده توش سنسور pir هست + لنز+مدار درایور و تقویت کننده+ خروجی ولتاژ برای استفاده+ مدار دمپر برای جلوگیری از از بازکردن یا از کار انداختنش که همه رو دراه و نیاز نداره شما خودت انجام بدی زحمت شمارو کم کرده :wow:

دیدگاه

در ضمن چون به هر حرکتی حساسن حتی جریان هوا و حشرات پرنده هم تحریکشون میکنه
      اتفاقا تو این راه رو خونمون امکان وجود حشره هست :biggrin:
      قیمت این سنسور چند منظورم همون جعبه سفیده نمی خوام در گیر مداراتش بشم بعد تو جمهوری به چه اسمی معروفه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
        اتفاقا تو این راه رو خونمون امکان وجود حشره هست :biggrin:
        قیمت این سنسور چند منظورم همون جعبه سفیده نمی خوام در گیر مداراتش بشم بعد تو جمهوری به چه اسمی معروفه
        صنف دزدگیریا دارن. بهش میگن چشم دزدگیر مغازه و منزل .پارسال یه مدل خوبشو به قیمت همکاری گرفتم 18 تومن .
        امروز نه آغاز و نه انجام جهان است ای بس غم و شادی که پس پرده نهان است
        گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری دانی که رسیدن هنر گام زمان است

دیدگاه

بگو چشمی pir یا چشمی دزدگیر البته یه مدل هاییشم اومده ماله کنترل نوره بعضیاشم 360 درجه سقفی
          قیمت چشمی همکار 14 تومنه به دوستمون جنس خوب داده بودن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
            به دوستمون جنس خوب داده بودن
            اتفاقا جنس 12 تومنیم داشت .فرق جنس خوب و بد کیفیت ساخته و سرعت سنس کردن .به اصطلاح میگن تیز بودن چشم . من کارم در واقع نصب دزدگیر ماشینه وچند تایی هم مغازه بستم و زیاد دیدم چشمایی که 6 ماه هم کار نکردن . :agree:
            در مورد اون سنسور های pir مربوط به کنترل نور توضیح میدید؟ تغذیش 220 ولته؟ تایمر داخلی داره؟ قیمت؟؟؟ :mrgreen:

دیدگاه

راستی این سنسور ها خروجی شون چی هست؟ انالوگ یا دیجیتال و تغذیه شون چند ولت هست احیانا تو جمهوری هم پیدا میشن دیگه :biggrin:

برای صدا اژیر چی کار کنم از مدار یا اسپیکر استفاده کنم

دیدگاه

راستی این سنسور ها خروجی شون چی هست؟ انالوگ یا دیجیتال و تغذیه شون چند ولت هست احیانا تو جمهوری هم پیدا میشن دیگه :biggrin:

برای صدا اژیر چی کار کنم از مدار یا اسپیکر استفاده کنم
                والا نوع 220 ولتیشم دیدم ولی اکثرا 12 ولتین . دو تا پایه بصورت normally close داره که هنگام تحریک شدن از هم باز میشن .برا آژیر هم میتونید آزیر دزدگیر ماشین (سیرن)بگیرید .

دیدگاه

آره بابا
                  بیا pir رو خودت بساز ..همون مداری که تو دیتا شیتش هست رو ببند فقط پ امپ اولی که فک میکنم مشتق گیره رو به جاش مشتق گیر با ضد نویز بزار
                  بهتر جواب میده
                  خروجیش هم به جای رله ترانزیستور بزار ... خوب جواب میده

دیدگاه

همونطور که دوستان گفتن سنسور pir خوب هست
                    ولی شما که میخوای ساده و ارزون باشه میتونی از همون سنسورش استفاده کنی(شبیه ترانزیستور قابلمه ای) + یک میکرو
                    برنامه نویسیش هم فوق الاده ساده هست
                    حتی اگه سرچ کنی توی سایت برنامه ی آمادش هم میتونی پیدا کنی !! :biggrin:
                    قیمنش هم خیلی ارزونتر از آماده تموم میشه
                    ماژول پیر هم میتونید بگیرید که بازم ارزونه (سنسور و تقویت کننده)
                    و خب اگه نقاطی که یه کارخونه ی تولیدی صنعتی از یه کار می دزده واسه سود خودش رو هم حساب کنیم میشه گفت قابل اطمینان تر از اون هم هست !! :mrgreen:
                    از یه طرف اینجوری حق انتخاب هم داری که خروجیت مثلا hold باشه یا pulse و مثل آماده ها نیست که فقط یک حالت دارن(چند حالته هم هست ولی گرونتره !!)
                    اما اگه فقط سادگی مطرحه همون آماده خوبه !
                    فقط چون فعلا وقت زیادی واسه تحقیق درباره مادون قرمز و یا لیزر ندارم نمی دونم
                    بردشون چقدره
                    نورشون دیده می شه یا نه
                    مادون قرمز در حالت روبروی هم حدود 10 متر هست که نیاز به کالیبره کردن داره
                    لیزر هم بردش 200 متره که رسما یه حسینیه رو جواب میده !!!
                    ولی چون حساسیت لیزر بالاست و به حشرات هم حساسه(کوچکترین حرکت ها) فکر نمیکنم مناسب باشه
                    مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                    [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

همونطور که دوستان گفتن سنسور pir خوب هست
                      ولی شما که میخوای ساده و ارزون باشه میتونی از همون سنسورش استفاده کنی(شبیه ترانزیستور قابلمه ای) + یک میکرو
                      برنامه نویسیش هم فوق الاده ساده هست

حتی اگه سرچ کنی توی سایت برنامه ی آمادش هم میتونی پیدا کنی !! :biggrin:
                      قیمنش هم خیلی ارزونتر از آماده تموم میشه
                      ماژول پیر هم میتونید بگیرید که بازم ارزونه (سنسور و تقویت کننده)
                      و خب اگه نقاطی که یه کارخونه ی تولیدی صنعتی از یه کار می دزده واسه سود خودش رو هم حساب کنیم میشه گفت قابل اطمینان تر از اون هم هست !! :mrgreen:
                      از یه طرف اینجوری حق انتخاب هم داری که خروجیت مثلا hold باشه یا pulse و مثل آماده ها نیست که فقط یک حالت دارن(چند حالته هم هست ولی گرونتره !!)
                      اما اگه فقط سادگی مطرحه همون آماده خوبه !
                      ممنون

گیج شدم
                      این سنسور پیر مگه یه چیز شبه ترانزیستور نیست ؟ تو یه تاپیک خوندم که به یه لنز و یه تقویت کننده نیاز داره که بدونه لنز و تقویت کننده در حد چند سانتیمتر فقط سنس میکنه

این عکس ش هست قیمت هم جوان زده 1250 تومن که خوب این قیمت عالیه

والا نوع 220 ولتیشم دیدم ولی اکثرا 12 ولتین . دو تا پایه بصورت normally close داره که هنگام تحریک شدن از هم باز میشن .برا آژیر هم میتونید آزیر دزدگیر ماشین (سیرن)بگیرید .
                      قیمت 12 ولتی این سنسور همون 14- 18 تومن هست ؟

بعد این اژیر دزدگیر ماشین رو از کجا میتونم تهیه کنم

شرمنده که این قدر اذیت میکنم و سوال میپرسم

دیدگاه

ممنون

گیج شدم
                        این سنسور پیر مگه یه چیز شبه ترانزیستور نیست ؟ تو یه تاپیک خوندم که به یه لنز و یه تقویت کننده نیاز داره که بدونه لنز و تقویت کننده در حد چند سانتیمتر فقط سنس میکنه

این عکس ش هست قیمت هم جوان زده 1250 تومن که خوب این قیمت عالیه

قیمت 12 ولتی این سنسور همون 14- 18 تومن هست ؟

بعد این اژیر دزدگیر ماشین رو از کجا میتونم تهیه کنم

شرمنده که این قدر اذیت میکنم و سوال میپرسم
                        بله اشتباه از من بود که تقویت کننده رو ننوشته بودم ! :mrgreen:
                        تقویت کننده ی این سنسور با opamp هست که توی دیتاشیت هم شماتیک داده
                        لنز هم برای محدود کردن طول موج موثر روی سنسور هست
                        حالا شما همه ی اینارو میتونی توی یک ماژول بخری که حدود 10-11 تومن هست
                        یه میکرو atmega8 هم که 2500 !! کوووو تا 18 یا 20 تومن !!! :mrgreen:
                        انتخابت هم برای خروجی کاملا آزاده
                        حالا شما حساب کن یه چشمی که 12 تومن بفروشن چقد از بقلش دزدیدن و چقد قابل اطمینانه !!! oo:
                        البته از صنعت غنی چین بعید نیست همچین چیزی !!
                        ولی معرف حضورتون هستن که !! ؟؟

دیدگاه

یه کار هم میتونید بکنید که فکر میکنم برای کار شما خوب جواب بده
                          مطمئنان چشمی های دزدگیر ماشین رو دیدید
                          اگر به اینایی که دزدگیر ماشین تعمیر میکنن بسپرید که یدونه از اون چشمی ها دست دو سالم براتون پیدا کنن میتونید خیلی راحت باهاش کار کنید
                          سیستمشون اولتراسونیک هست که دامنه ی دید 120 درجه داره و برد 3 متر رو پوشش میده
                          روش کارشون هم به این صورته که 3 تا سیم دارن
                          2 تا منفی و مثبت هست و یکی کنترول
                          زمانی که چیزی رو سنس کنه سیم کنترول برای زمان کوتاهی صفر میشه
                          ولتاژ این پایه 12 هست و میتونید با یک 7805 به یک اینتراپت وصلش کنید
                          من خودم این مورد رو درست کردم برای اتاقم و عالی جواب میده :nice:
                          الان هرکسی نزدیک کامپیوترم میشه اگه روشن باشه لاک میشه !!!

دیدگاه

یه کار هم میتونید بکنید که فکر میکنم برای کار شما خوب جواب بده
                            مطمئنان چشمی های دزدگیر ماشین رو دیدید
                            اگر به اینایی که دزدگید ماشین تعمیر میکنن بسپرید که یدونه از اون چشمی ها دست دو سالم براتون پیدا کنن میتونید خیلی راحت باهاش کار کنید
                            سیستمشون اولتراسونیک هست که دامنه ی دید 120 درجه داره و برد 3 متر رو پوشش میده
                            روش کارشون هم به این صورته که 3 تا سیم دارن
                            2 تا منفی و مثبت هست و یکی کنترول
                            زمانی که چیزی رو سنس کنه سیم کنترول برای زمان کوتاهی صفر میشه
                            ولتاژ این پایه 12 هست و میتونید با یک 7805 به یک اینتراپت وصلش کنید
                            من خودم این مورد رو درست کردم برای اتاقم و عالی جواب میده :nice:

این که خیلی خوبه فقط شما سنسورش رو چند گرفتید؟ ارزون باشه با همین شروع میکنم و اینکه از خیابان عباسیان ( اطراف گمرک ) میتونم تهیه کنم دیگه ؟

یه سوال دیگه قیمت SIM300 الان چنده ؟

راست ش رو بگو چی ریختی تو کامپیوترت ها ها هااا :biggrin:

دیدگاه

این که خیلی خوبه فقط شما سنسورش رو چند گرفتید؟ ارزون باشه با همین شروع میکنم و اینکه از خیابان عباسیان ( اطراف گمرک ) میتونم تهیه کنم دیگه ؟
                              والا سنسورشو یکی از دوستام دزدگیرشو عوض کرد اونو من ازش گرفتم
                              یکی هم برای خودش خواست که به یه نصاب دزدگیر نزدیک خونمون گفتم دست 2 قدیمی داشتی من میخرم بهش تلفنم دادم فرداش زنگ زد گفت بیا تحویل بگیر !!!
                              یدونه برام پیدا کرده بود 6 تومن بهم داد
                              کاملا سالم بود و فقط ظاهرا سیم های پشتش قطع شده بوده و سوکتش خراب شده بود یارو اومده بود عوض کرده بود !!! oo:
                              اگه یکمی بگردی پیدا میکنی
                              اینایی که دزدگیر تعمیر میکنن از اینجور چیزا زیاد دارن

یه سوال دیگه قیمت SIM300 الان چنده ؟
                              توی فروشگاه همین سایت هست
                              توی بازار هم فکر میکنم 40-45 تا 50 تومن باشه که البته هرچی قیمتش میره بالاتر حساسیت و امکاناتش هم میره بالا
                              فکر میکنم از گوشی هم بتونید بجای این ماژول استفاده کنید (از طریق AT Command میتونید باهاش ارتباط برقرار کنید)
                              یه گوشی زاغارت دست دو میشه 10 تومن که کلی کار هم میتونه انجام بده ! :mrgreen:

راست ش رو بگو چی ریختی تو کامپیوترت ها ها هااا :biggrin:
                              توش زیاد چیزی نیست :mrgreen:
                              ولی یه جانوری به نام برادر در حوالیش هست !!!

دیدگاه

سیم 300 گرون شده ... سیم900 ببند یا ماژولای زیمنس از آر اف فون ... یا همون گوشی زاغارتا )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X