سلام
نحوه تنظیم فیوز بیت ها چه جوریه میشه توضیح بدین
در ضمن برای راه اندازی اتمگا 32 باید پایه avccو reset جریان بخوره یا همون پایه های vccوgnd کافیه
سلام
فیوز بیت ها حالت LOW فعال میباشند و تنظیم هر پروتکل و تنظیم اصلی میکرو کنترلر با فیوز بیت انجام میگیره
برای اینکه از پورت C به عنوان I/O استفاده کنی ، باید فیوز بیت JTAG رو 1 کنی در این حالت پروتکل JTAG غیر فعال و پایه های 2و3و4و5 پورت C به صورت I/O میشوند......
پایه های AVCC و AREF و VCC رو به 5V+ و پایه GND و AGND رو هم به GND و پایه RESET رو هم با یک مقاومت 10K به VCC متصل کن
وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.
سلام میشه اینو یکم شلوغش کرد،مثلا میشه به جای LED ترانزیستور گذاشت تا رله رو کنترل کرد؟
حدودا این پروژه چند در میاد؟
خیلی ازتون ممنونم مدت ها بود دنبالش بودم خیلی کارش درسته.
http://forum.techno-electro.com/thread-2382.html
"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
دیدگاه