اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول CC2500

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول CC2500

سلام به همه دوستان ، آقا این ماژول فعلا یک هفته است که رفته رو مخ و راه اندازی هم نمیشه
    اول این که این ماژول یه ماژول فرستنده گیرنده است که تو فرکانس 2.4 گیگ کار می کنه و خلاصش اینه که کلی قابلیت داره که میتونید از تو دیتاشیتش ببینید :nerd:
    بعد از کلی کلنجار رفتن باهاش بلاخره تونستم به رجیستر ها دسترسی پیداکنم و اونا رو بنویسم و بخونم برای تنظیمات هم از نرم افزار خود شرکت که SMartRf هست استفاده میکنم - رجیستر ها رو مقدار دهی میکنم ولی وقتی میخوادم داده ای رو ارسال کنم - ماژول جواب نمیده و پایه GD0 تغییر وضعیت نمیده که به معنی مشغول بودن ماژول و عدم اتمام عملیات ارسال هست ، پایه GD0 هم درسته چرا که وقتی میگم مثلا فلان فرکانس رو خروجی بده شروع میکنه به خروجی دادن ! حالا میخواستم ببینیم کسی با این ماژول کار کرده که بتونه راهنمایی کنه تا از این مخمصه رهایی پیدا کنم :angry:
    با تشکر

پاسخ : ماژول CC2500

سلام
    میشه بگی شما این ماژول رو از کجا و چند گرفتین تا ما هم کا رو روش شروع کنیم
    چون من هم به ارتباط وایر لس نیاز دارم
    البته من تا اینجای تحقیقاتم فهمیدم که پروتکل زیگبی بهترین و مطمئن ترین راه هست

راستی چند تا ازاین ماژول ها هنگام ارسال با هم تداخل ندارند ؟

دیدگاه

آقا دمت گرم ...
      از آر اف فون میتونین تهیه کنین اگه اشتباه نکنم
      منم یه مدته میخوام با آی سی های چیپ کان از تگزاس کار کنم وقت نمیشه

یه چیز دیگه
      این ماژولا اولا از این آی سی چسبیای چینی نیست ، جنس آمریکایی اصله )
      این آی سی ها امکان کانال بندی داره ، میتونین با تغییر رجیستر مدولاسیون رو عوض کنین و و و و و ....
      من میخوام رو cc1101 کار کنم اگه وقت بشه ...

دیدگاه

سلام - آقا یکی نمیخواد به ما کمک کنه ! :sad:
        تو دیتاشیت گفته وقتی مقدار GD0 رو 6 بدی وقتی که سینک دریافت یا ارسال ایجاد شد این پایه تریگر میشه - مقدار دهی هم درسته ولی خوب این اتفاق نمی افته

دیدگاه

سلام
          من این رو پیدا کردم
          http://www.ilabsindia.com/product/cc-module/
          شما هر دو ماژول رو یک کانال تنظیم میکنید ؟ و آدرس ها هم متفاوت هستند؟
          اگه با نرم افزارش کار میکنه نباید مشکلی داشته باشه چون ماژول سالمه
          فقط اگه با میکرو ارسال میکنید باید اسکی بفرستید
          شما هر دو ماژول رو به کامپیوتر متصل کردید ؟ و دو تا نرم افزار اجرا کردید؟

دیدگاه

سلام خسته نباشید! این لینک ماژول آماده است و فکر میکنم یه میکرو باید داشته باشه روش - چون پایه های ماژول فرق میکنه با این چیزی که نوشته
            خلاصش این که بعد از کلی درگیری ، تونستم رجیستر هاشو بخونم و بنویسم گیرشم از جایی بود که مربوط به تایمینگ ارسال و دریافت داده می شد - حدود 20 صفحه از دیتا شیت رو خوندم تا حل شد. :eek:
            حالا این ماژول یه پایه داره که قابل برنامه ریزی هست و میشه بهش گفت کار های مختلفی انجام بده - مثلا بهش گفتم فرکانس 133 کیلو توید کنه - درست بود و تولید کرد :nice: دو تا نتیجه میگیریم اول ماژول کار میکنه و دوم دستور ها درست ارسال میشن.
            تنظیمات رو مثل دیتا شیت اعمال کردم - این پایه رو جوری برنامه ریزی کردم که هنگام آمادگی ارسال یا هنگام دریافت تریگر بشه. :agree: و طبق مثال خود شرکت تابه ارسال رو نوشتم - ولی این پایه اصلا نه انگار که خبری هست :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
            هرکاریشم میکنه کار نمیکنه - نمیدونم چرا! اینم تابع ارسال داده
            کد:
            void RFSendPacket(char *txBuffer, char size)
            {
              //TI_CC_SPIStrobe(TI_CCxxx0_SIDLE);
              // TI_CC_SPIStrobe(TI_CCxxx0_SFTX);     //clear txBuffer
              TI_CC_SPIWriteBurstReg(TI_CCxxx0_TXFIFO, txBuffer, size); // Write TX data
              TI_CC_SPIStrobe(TI_CCxxx0_STX);     // Change state to TX, initiating
                                  // data transfer
              while (!(TI_CC_GDO0_PxIN&TI_CC_GDO0_PIN));// Wait GDO0 to go hi -> sync TX'ed//
              while (TI_CC_GDO0_PxIN&TI_CC_GDO0_PIN);  // Wait GDO0 to clear -> end of pkt//
            }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X