سلام به همه دوستان ، آقا این ماژول فعلا یک هفته است که رفته رو مخ و راه اندازی هم نمیشه
اول این که این ماژول یه ماژول فرستنده گیرنده است که تو فرکانس 2.4 گیگ کار می کنه و خلاصش اینه که کلی قابلیت داره که میتونید از تو دیتاشیتش ببینید :nerd:
بعد از کلی کلنجار رفتن باهاش بلاخره تونستم به رجیستر ها دسترسی پیداکنم و اونا رو بنویسم و بخونم
برای تنظیمات هم از نرم افزار خود شرکت که SMartRf هست استفاده میکنم - رجیستر ها رو مقدار دهی میکنم ولی وقتی میخوادم داده ای رو ارسال کنم - ماژول جواب نمیده و پایه GD0 تغییر وضعیت نمیده که به معنی مشغول بودن ماژول و عدم اتمام عملیات ارسال هست ، پایه GD0 هم درسته چرا که وقتی میگم مثلا فلان فرکانس رو خروجی بده شروع میکنه به خروجی دادن ! حالا میخواستم ببینیم کسی با این ماژول کار کرده که بتونه راهنمایی کنه تا از این مخمصه رهایی پیدا کنم :angry:
با تشکر
اول این که این ماژول یه ماژول فرستنده گیرنده است که تو فرکانس 2.4 گیگ کار می کنه و خلاصش اینه که کلی قابلیت داره که میتونید از تو دیتاشیتش ببینید :nerd:
بعد از کلی کلنجار رفتن باهاش بلاخره تونستم به رجیستر ها دسترسی پیداکنم و اونا رو بنویسم و بخونم

با تشکر
دیدگاه