اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ADC داخلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ADC داخلی

سلام
    بچه ها من برای مدار Zero span (تبدیل جریان پایین به ولتاژ) از ADC داخلی استفاده کردم.اما مقدارش ثابت نیست و تو یه بازه کوچیک بالا پایین میپره.چطور میشه ثابتش کرد؟نویز هم ندارم.هر 1 ثانیه هم نمونه برداری میکنم.
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

پاسخ : سوال در مورد ADC داخلی

من یک بار همچین مشکلی داشتم. با یک خازن 10 میکرو حل شد. خازن رو تو پایه ADC قرار دادم. حالا یه امتحانی بکن.

دیدگاه

اینارو امتحان کردم هیچ تغییری نداره
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیز
        همانطوری که خودتان بیان کردید سعی به کار گیری ADC را داشته اید که مرتبا مشاهده می کردید که نمونه گیری ها نیز بالا و پایین می شود طبق گفته ی دوست قبلی اگر شما بخواهید از خازن استفاده نمایید باید یک فیلتر را پیاده ساری کنید چون عملا اضافه نمودن یک خازن بی جهت می تواند نویز را و زمان اندازه گیری را بیشتر نموده و در صد خطا نیز بالاتر رود اگر شما از مبدل آنالوگ به دیجیتال تراشه های AVR که 10 بیتی هستند استفاده می کنید حتما باید با یک شبکه ی RC یا LC نویز ها را کاهش دهید و در صورتی که باز نیز مشکل داشتید باید منبعی را که برای تبدیل آن از مبدل استفاده نموده اید را کمی بهبود دهید و در آخرین مرحله چون ADC نیازمند یک فرکانس مورد نیاز برای خود می باشد بهتر است از یک فرکانسی که صاف و بدون نویز هست برای قسمت تقسیم کننده ی این گونه از مبدل ها استفاده نمایید تا اگر نوسان ساز داخلی این تراشه ها(AVR) که از نوع RC است و دچار خطا گردند قسمت مبدل با خطا برخورد نکند(بهتر است از کریستال برای نوسان سازی استفاده نمایید)
        بر طبق تجریه ی بنده نویز بیشترین درصد در خطای مبدل را دارد و هیچ گاه به طور کامل نمی توان بیان کرد که ADC نویز بر روی پایه های مربوط به آی سی خود را ندارد و از جهتی نیز بخش کوانتیزاسیون این مبدل ها اغلب خود دارای خطایی هستند که آنها نیز هیچ گاه قابل ترمیم نمی باشند(حتی در بالاترین دقت نیر این بخش دارای خطا اس)
        باز اگر سوالی بود بنده در خدمتم خوشحال می شوم بتوانم کمی کرده باشم
        www.SaiedHackerPro.PersianBlog.IR

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X