اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فایل inc در بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فایل inc در بسکام

سلام من یه هدر فایل با پسوند inc دارم که باید توی برنامه اصلی اضافه اش کنم .چطوری باید این کارو انجام داد برای فایل های با پسوند lbx مشکلی نداشتم و لی برای inc که فایل را پوشه برنامه اصلی میریزم نمیشناسه.لطفا راهنماییم کنید با سپاس

پاسخ : فایل inc در بسکام

با سلام
    دوست عزیز میشه بگین چه کتابخونه ای رو می خواین اضافه کنید و این فایل رو از کجا دانلود کردین ؟
    فایل با پسوند inc مال کامپایلر بسکام نیست بلکه کامپایلری هست به اسم Amicuse که مخصوص میکروکنترلرهای PIC بوده و زبان بیسیک رو پشتیبانی می کنه.
    کتابخونه های اون کامپایلر فرمت معرفی شده رو ساپورت می کنن.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

پاسخ : فایل inc در بسکام

سلام دوست عزیز
      بنده هم در این مورد تردید داشتم . این فایل در واقع کتابخانه راه اندازی ال سی دی n 96 چینی بود که می خواستم راه اندازیش کنم ولی بسکام اونو نمیشناخت .گفتم حتما باید با روشی دیگه این فایلو فراخوانی کنم .تو فروشگاه سایت نوشته راه انداز برای AVR و PIC که لینک اونو اینجا میزام ملاحظه کنید.

http://www.eca.ir/jimbo-lcd/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X