اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا VS1003 فایل های mp3 با بیت ریت 300kbps رو خوب پخش نمی کنه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرا VS1003 فایل های mp3 با بیت ریت 300kbps رو خوب پخش نمی کنه ؟

سلام به همگی
    من VS1003 رو راه انداختم و فایل های mp3 رو تا بیت ریت 160KBPS خیلی خوب پخش می کنه ولی mp3 های با بیت ریت بالاتر رو هنگام پخش میکشه !!!!!!!!!! در حالی که توی دیتاشیتش گفته که تا 300KBPS رو ساپورت می کنه . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟

پاسخ : چرا VS1003 فایل های mp3 با بیت ریت 300kbps رو خوب پخش نمی کنه ؟

با سلام
    من جواب شما رو نمی دونم ولی ازتون کمک می خوام

شما vs1003 را با بسکام راه انداختید یا کد ویژن ؟
    دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

مطمئن هستید میکرو در انتقال حجم اطلاعات به vs جا نمی مونه
      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط starsoheil
        با سلام
        من جواب شما رو نمی دونم ولی ازتون کمک می خوام

شما vs1003 را با بسکام راه انداختید یا کد ویژن ؟
        هیچ کدوم دوست عزیز من با PIC کار می کنم چون توی این انجمن بچه ها vs1003 رو راه انداختن فکر کردم که شاید جواب سئوالم رو بدونن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
          مطمئن هستید میکرو در انتقال حجم اطلاعات به vs جا نمی مونه
          یه کارت هم توی این پروژه هست که فایل mp3 توی کارت ذخیره هست و میکرو بایت بایت از SD می خونه و میفرسته سمت VS

دیدگاه

سلام

برا 320kbps من کلاک میکرو رو 24MHz گذاشتم اوکی شد با 18 مگ تا 190 رو خوب پخش میکرد ولی برا 320 کم میاورد.

یه مورد دیگم اینکه اگه کلاک vs کمتر از 12.288 باشه سرعتای بالا رو ساپرت نمیکنه! تو دیتاشیت گفته.
            پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
              سلام

برا 320kbps من کلاک میکرو رو 24MHz گذاشتم اوکی شد با 18 مگ تا 190 رو خوب پخش میکرد ولی برا 320 کم میاورد.

یه مورد دیگم اینکه اگه کلاک vs کمتر از 12.288 باشه سرعتای بالا رو ساپرت نمیکنه! تو دیتاشیت گفته.
              ممنون ولی کلاک میکرو 24MHZ و کریستال میکرو هم 12.288 ولی بازم mp3 با بیت ریت 300kbps رو هنگام خوندن میکشه !!!!!!!! نباید رجیستری رو نرم افزاری ست کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi-firoozi
                ممنون ولی کلاک میکرو 24MHZ و کریستال میکرو هم 12.288 ولی بازم mp3 با بیت ریت 300kbps رو هنگام خوندن میکشه !!!!!!!! نباید رجیستری رو نرم افزاری ست کرد ؟
                ببین همه چی به سرعت spi بستگی داره .من از spi سخت افزاری استفاده کردم. سرعتشم ماکزیم بود (با بیت 2x)
                و تا اونجا که یادمه vs1003 رجیستر برا ماکزیمم سرعت خوندن نداره!

دیدگاه

سلام
                  منم کلاک میکرو 24M گذاشتم و کریستال VS هم 12.288 گذاشتم ولی هنوز mp3 های با بیت ریت بالا رو هنگام پخش میکشه !!!!!!! اینم آهنگش اگه هنوز سخت افزار رو دارید یه تست بزنید بینید برای شما چطور پخش می کنه . ممنون http://www.4shared.com/mp3/sSCJMetX/...ore_Night.html

دیدگاه

متاسفانه شرایط تستشو ندارم الان . ال سی دیش کنده شده، بردشم یه ایرادی داره که هر وخ دلش بخواد کار میکنه! باید وسطشو فشار بدم کارکنه! خیلی مسخرس البته 3-4 ماه پیش بردشو زدم .دیگم نرفتم سراغش

خوب چرا چنتا آهنگ دیگه رو امتاحان نمیکنی؟ مال من با jagger که خوب کار میکرد

راستی شل پخش میکنه آهنگو یا تیکه تیکه؟
                    چون اگه تیکه تیکه باشه به سرعت spi مربوطه. اگه شل پخش میشه به رجیستر سرعت کلاک مربوطه که البته همه ی آهنگا شل پخش میشن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                      متاسفانه شرایط تستشو ندارم الان . ال سی دیش کنده شده، بردشم یه ایرادی داره که هر وخ دلش بخواد کار میکنه! باید وسطشو فشار بدم کارکنه! خیلی مسخرس البته 3-4 ماه پیش بردشو زدم .دیگم نرفتم سراغش

خوب چرا چنتا آهنگ دیگه رو امتاحان نمیکنی؟ مال من با jagger که خوب کار میکرد

راستی شل پخش میکنه آهنگو یا تیکه تیکه؟
                      چون اگه تیکه تیکه باشه به سرعت spi مربوطه. اگه شل پخش میشه به رجیستر سرعت کلاک مربوطه که البته همه ی آهنگا شل پخش میشن!
                      همه ی آهنگ رو شل پخش می کنه یعنی در حقیقت میکشه!!!! البته فقط آهنگ های با بیت ریت بالا رو ها مثل آهنگ بالا که بیت ریتش 300kbps هست !!!! و آهنگ های با بیت ریت پایین مثل 160kbps رو واقعا عالی پخش می کنه

دیدگاه

سلام

آقا مگه بیت ریت 300 داریم؟! oo: 320 داریم کمترشم 256 هس. حوالی صفه ی 25 دیتاشیت بیت ریتایی که ساپورت میشه رو آورده و البته فرمت ها.

نوشته اصلی توسط black-8
                        و تا اونجا که یادمه vs1003 رجیستر برا ماکزیمم سرعت خوندن نداره!
                        چرت گفتم :NO: ببخشید

داره. البته برا 12.288 نباید مشکل داشته باشه فک کنم ولی تو بخش 8.6.4 SCI CLOCKF (RW) توضیح داده.
                        ضرب در 3 که کنی بعلاوه ی 1.5 باید اوکی باشه (شاید مشکل با سمپل ریت آهنگ هس!)

دیدگاه

سلام برای راه اندازی مازول صوتی چندتا پایه درگیر میشن دقییقا؟؟
                          من محدودیت پایه دارم
                          پروتکل های دیگه ای نیست برای این ماژول ها؟؟؟
                          سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X