اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجی avr

سلام
    اول از دوستان خواهش دارم زود جواب برام بدهند به نظر میاد که مسولین سایت نمیخواهن کسی چیزی یاد بگیره که نیاز نداشته باشه از فروشگاه سایت خرید کند پستها را با دلیل غیر منطقی حذف میکنند
    خروجی میکرو avrچیه یعنی ولتاز میدیم بعد یه برنامه دادیم به میکرو حالا خروجی میکرو چیه بخواهیم که رو سون سگمنت نشون بدیم باید چکار کنیم
    (ورودی یه ولتاز میگیره بعد یه تابع به میکرو تعریف کردیم میکرو عملیات را انجام دادیم حالا خروجی میکرو چیه که بتونم بدمش به سون سگمنت؟)

پاسخ : خروجی avr

دوست عزیز kendab سوالت واضح نیست میشه یکم بیشتر توضیح بدی و بگی دقیقا چه کاری می خوای بکنی اونوقت شاید کمکی از دستم بر بیاد.
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

پاک شدن پست شما تقصیر خودتون هست که قوانین انجمن رو رعایت نمیکنید
      وگرنه با این همه تاپیک های اموزشی منطقی هست که مسئولین سایت سوال شما رو پاک کنند که مبادا کسی ازش چیزی یاد بگیره؟
      لطفا کمی منطقی باشید

-----------
      و اما در مورد سوالتون
      خروجی میکروکنترلر های avr میتونه به صورت دیجیتال یا انالوگ باشه
      شما بهتره اول یه سری مبانی در مورد مدارات منطقی و میکروکنترلر ها رو مطالعه کنید و بعد کار با میکروکنترلر ها رو شروع کنید
      با سپاس

دیدگاه

سلام
        ممنون بابت پاسخ هایتون
        xورودی میباشه و وصلش کنم به خروجی یه دستگاه که ولتاز برا ما میدهد بعد میخواهم فرمولx=0.07y+4 برا میکرو تعریف کنم که y را محاسبه کند و روی یک سری ال ای دی 220ولت که حالت شمارنده چراغ راهنما میباشه نشون بدهد
        موفق باشید

دیدگاه

آها حالا شد خب شما برای اینکه یک ولتاژ آنالوگ رو به میکرو بدی باید اونو به یکی از کنال های ای تو دی (adc) میکرو بدی چون همون طور که می دونید میکرو فقط میتونه با مقادیر دیجیتال کار کنه و کاری که این ای تو دی انجام میده تبدیل مقدار ولتاژ به مقدار دیجیتال اون هستش که این مقداری که میدیم به کانال ای تو دی نباید از مقدار vcc میکرو بیشتر باشه و در ادامه برای نمایش مقدار متغییری که از فرمول بدست می آری کافیه همون مقدارو برابر یکی از پورت های میکرو قرار بدی و همون پورتو وصل کنی به یه درایور 7seg تموم شد رفت .
          اگه بازم مشکلی داشتی بپرس
          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
          [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
            آها حالا شد خب شما برای اینکه یک ولتاژ آنالوگ رو به میکرو بدی باید اونو به یکی از کنال های ای تو دی (adc) میکرو بدی چون همون طور که می دونید میکرو فقط میتونه با مقادیر دیجیتال کار کنه و کاری که این ای تو دی انجام میده تبدیل مقدار ولتاژ به مقدار دیجیتال اون هستش که این مقداری که میدیم به کانال ای تو دی نباید از مقدار vcc میکرو بیشتر باشه و در ادامه برای نمایش مقدار متغییری که از فرمول بدست می آری کافیه همون مقدارو برابر یکی از پورت های میکرو قرار بدی و همون پورتو وصل کنی به یه درایور 7seg تموم شد رفت .
            اگه بازم مشکلی داشتی بپرس
            ممنون
            حالا کمک میکنی تو برنامه نویسی و به کدوم پایه وصل کنم؟
            موفق باشید

دیدگاه

باشه برات یه مثال ساده می زارم ولی این یکی دو روز سرم شلوغه نمیتونم مفصل توضیح بدم :agree:
              adc.rar - 21.7 Kb
              [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                باشه برات یه مثال ساده می زارم ولی این یکی دو روز سرم شلوغه نمیتونم مفصل توضیح بدم :agree:
                adc.rar - 21.7 Kb
                ممنون
                اگه زودار بشه عالیست میاونم با این کار شرایط استخدامم فراهم کنم
                موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kendab
                  ممنون
                  اگه زودار بشه عالیست میاونم با این کار شرایط استخدامم فراهم کنم
                  موفق باشید
                  ببخشید من که متوجه نشدم شما چی نوشتی oo:
                  [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                    ببخشید من که متوجه نشدم شما چی نوشتی oo:
                    سلام
                    بخاطر موقعیت کاریم عجله دارم که شاید بتونم خودمو جا بندازم استخدام بشوم
                    موفق باشید

دیدگاه

مثالی که براتون گذاشته بودمو دیدین؟ الان کجاش مبهمه بگین تا توضیح بدم
                      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                        مثالی که براتون گذاشته بودمو دیدین؟ الان کجاش مبهمه بگین تا توضیح بدم
                        سلام
                        نتونستم مثالتون اجرا کنم خطا میدهد
                        امکان داره باهاتون با چت در ارتباط باشم

دیدگاه

برنامه رو روی آی سی mega32 ریختین ارور مال اونه
                          [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                            برنامه رو روی آی سی mega32 ریختین ارور مال اونه
                            حالا باید چطور اجراش کنم
                            امکان داره برا اون کارم هم مداری بکشی بخدا گیج شدم
                            موفق باشید

دیدگاه

تا حالا با پروتئوس کار کردین؟ خیلی آسونه فایل پروتئوس رو که باز کنید و روی آی سی mega32 دابل کلیک کنید داخل پنجره باز شده یه گزینه هست که بغلش عکس یه پوشه زرد رنگ هست رو اون پوشه کلیک کنید آدرس برنامه رو میدید و ok رو میزنید، تا اینجا برنامه رو ریختین رو میکرو حالا پایین پنجره نرم افزار پروتئوس یه گزینه هست مثل گزینه play همه نرم افزارای پلیر (یه مثلث)اونو می زنید برنامه اجرا میشه و شما با تکون دادن پتانسیومتر مقدار ولتاژی که روی پتانسیومتر هست رو روی سون سگمنت میبینید.
                              [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X