اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بوت لودر برای avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بوت لودر برای avr

سلام به همگی ....

توی سخت افزار من دو تا avr هست که اگر بخوام اونا رو هر دفعه پروگرام کنم باید کلی پیچ و مهره رو باز کنم و کلی از وقت و انرژی من رو صرف می کنه و بنا به دلایلی تنها رابط من با این avr ها 3 سیم هست .
    1 - گراند
    2 - تغذیه
    3 - پایه ی فرستنده ی پورت سریال کامپیوتر
    همون طور که متوجه شدید تنها از طریق سریال اون هم تنها پایه ی فرستنده ی کامپیوتر می تونم با avr ها در ارتباط باشم و کار سخت افزار من تنها دریافت دستور از کامپیوتر هست .

سوال من اینه که با بوت لودر می تونم با استفاده از همین یه سیم ( به غیر از تغذیه) برنامه رو روی میکروها بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر جواب سوال قبلی بله هست توی برنامه اصلی هم با پورت سریال کار می کنم مشکل که بوجود نمی یاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خودم می خوام برنامه ی کامپوتری رو هم با c# بنویسم . کار خاصی که نباید انجام بدم ؟؟؟؟؟؟ منظورم به غیر از کار با پورت سریال هست

در آخر کسی سورسی نصفه و نیمه که بتونه بهم یه راهنمایی برسونه و مرتبط با کار من باشه نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می خوام همه ی کارش رو خودم انجام بدم .. بعضی جاها دیدم که فایل هگز برای بوت لودر گذاشتن اما می خوام خودم از ب بسم اله تا آخرش رو انجام بدم .

ممنون

پاسخ : بوت لودر برای avr

توی بسکام نمونه برنامه هست
    ولی با سریال یعنی 3 سیم
    RXD,TXD,GND
    شما قسمت دریافت اطلاعات از PC رو تغییر بده و فقط دریافت انجام بده ولی برنامه سمت کامپیوتر رو خودت باید بنویسی
    چون نیست این برنامه که فقط ارسال انجام بده
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

تو اینترنت بگرد دقیقا یه سورس آماده برای پروگرم کردن با پورت سریال بوسیله بوت لودر هست. اینکه تو برنامه اصلی هم از پورت سریال استفاده میکنید مشکلی ایجاد نمیکنه
      http://www.iranled.com/forum/thread-24110.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
        تو اینترنت بگرد دقیقا یه سورس آماده برای پروگرم کردن با پورت سریال بوسیله بوت لودر هست. اینکه تو برنامه اصلی هم از پورت سریال استفاده میکنید مشکلی ایجاد نمیکنه
        http://www.iranled.com/forum/thread-24110.html
        ممنون دوست عزیز .... اما همون طور که قبلا گفته بودم دوست دارم تمام کارهاش رو خودم انجام بدم از برنامه ی میکرو گرفته تا برنامه ی کامپیوتریش

دیدگاه

بسم ا... روش کار اینطوریه:
          1- میکرو بعد از ریست (یا روشن شدن) وارد قسمت بوت لودر میشه
          2- برنامه بوت لودر تا چند ثانیه منتظر میمونه تا ببینیه روی پروت سریال داده میاد یا نه؛ (پس نرم افزار پروگرمر قبل از روشن شدن میکرو باید اجرا شده باشه و یه کد برای میکرو بفرسته) اگه میکرو در این مدت از پورت سریال داده ای نخونه یعنی اینکه نیازی به پروگرم شدن نیست و میکرو میپره به قسمت برنامه اصلی. در ضمن پورت سریال در این قسمت بصورت سرکشی polling خونده میشه
          2-1 - اگه روی پورت سریال داده ای باشه یعنی میکرو باسید پروگرم کنه خودشو. برنامه کامپیوتر فایل hex رو میخونه (پس نیاز داری که فرمت intel HEX رو بشناسی که زیاد سخت نیست) و با یه پروتکل خاص به میکرو بفرسته. میکرو هم اونا رو میگسره و داخل میکرو مینویسه. برای اینکه بدونی چطور باید بنویسی این فایلو بخون (AVR self programming- AVR 109)
          www.atmel.com/Images/doc1644.pdf
          2-2 - کارت که تموم شد بپر به برنامه اصلی
          نکته: چون ارتباط بین کامپیوتر و میکرو در این حالت یکطرفه است ؛ تعریف پروتکل ارتباطی و زمانبندی ها اهمیت داره چون نمیتونی از میکرو به کامپیورت Ack بدی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X