اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از ماژول فرستنده و گیرنده رادیویی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از ماژول فرستنده و گیرنده رادیویی

با سلام
    ماژول گیرنده و فرستنده زیر را مستقیم به میکروکنترلر avr وصل کردم ولی جواب نمیده !

آیا کسی از این ماژول جواب گرفته؟
    با تشکر
    خدایا توانایی خدمت به ملت شریف ایران را در وجودم قرار ده.
    جان ، مال ، زندگی ، نسلم فدای بانوی دوعالم حضرت صدیقه طاهره(س)
    اللهم صل علی فاطمه و آله

پاسخ : استفاده از ماژول فرستنده و گیرنده رادیویی

آره جواب میده به راحتی
    چطوری بستی ؟
    توضیح بده کمکت کنم
    مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

پاسخ : استفاده از ماژول فرستنده و گیرنده رادیویی

نوشته اصلی توسط af-2012
      با سلام
      ماژول گیرنده و فرستنده زیر را مستقیم به میکروکنترلر avr وصل کردم ولی جواب نمیده !

آیا کسی از این ماژول جواب گرفته؟
      با تشکر
      با سلام
      این ماژول RF315 با میکرو تا ندیدم کسی راه اندازی کنه :eek:
      اما برای کار با این ماژول ، برای فرستنده یه آی سی درایور می خواد و واسه گیرنده هم یه آی سی درایور و این ماژول بیشتر برا ریموت دزدگیر و . . . کاربرد داره
      آی سی های درایور به نام pt2262 , pt2272 هستش
      یه سرچی تو نت بزنی مطالب و پروژه های خوبی پیدا میشه ، ضمنا برای اینکه بخوای دیتا و با میکرو ارسال کنی از ماژول HM-TR بهتره که استفاده کنی.......
      سوالی داشتی بازم من در خدمتم......
      وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X