اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل درپروگرام کردن با پروگرامر usbasp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل درپروگرام کردن با پروگرامر usbasp

با عرض سلام ودرود خدمت همه اهل انجمن
    بنده میخوام یه فایل هگز رو با پروگرامر usbasp رو at mega32a پروگرام کنم همه تنظیمات مورد نظر رو هم میذارم البته بگم پروگرامر یه جمپر کم داره وقتی میخوام پروگرام کنم با پیغام coud not find usbasp device مواجه میشم . ممنون میشم کمک کنید. (البته دیروز این پیغام رو گذاشتم یکی از دوستان هم راهنمایی کرد ولی نمیدونم چرا پیغامم حذف شده)

پاسخ : مشکل درپروگرام کردن با پروگرامر usbasp

من هم مشکلی شبیه به این داشتم. اشکال از اینجا بود که میکرو من Atmega32A بود و باید جامپر low رو وصل میکردی ! شاید مشکل شما هم همین باشه !

دیدگاه

دوست عزیز جناب اقای intermedia این مشکل و اروری که شما میگید مربوط به نصب نشدن پروگرامر در ویندوزه بهتره بری ببینی تو device manager ایکون usbasp میادش یا نه
      من به آمار زمین مشکوکم...
      اگر این شهر پر از آدم هاست......
      پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایی تون پروگرامر توی device manager هست مشکل از اون نیست.

دیدگاه

با سلام.
          دوست عزیز خب نوشته دیگه coud not find usbasp device
          یعنی یا کابل usb قطعه یا میکرو مگا 8 رو پروگرمرت مشکلی داره یا دیود زنر هات خراب شده یا درایورت پریده دوباره نصب کن.
          به نظر من اول سخت افزار و چک کن :bye
          اگه چیزی بلدیم به بقیه هم یاد بدیم ....

دیدگاه

راستی اون جامپر sck slow بهش میگن فکر کنم.
            واسه میکروهایی که فیوزبیت هاشون رو گذاشتن روی فرکانس 1 مگ داخلی.
            اگه تازه میکرو رو خریدی واسه شناخته شدن با این پروگرمر باید اون جامپر وصل باشه . بعد میتونی بری تو تنظیمات فیوز بیت و فرکانس اسیلاتور و بذاری رو 8 مگ که هم سرعت پروگرم کردنت خیلی بیشتر میشه هم نیازی به وصل بودن جامپر نیست.
            وقتی فرکانس کاری رو گذاشتی روی 8 مگ داخلی (0100 فکرکنم) بعد دیگه جامپر و قطع کن .
            اگه چیزی بلدیم به بقیه هم یاد بدیم ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X