اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

uIP یک پشتهٔ TCP/IP خوب برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : uIP یک پشتهٔ TCP/IP خوب برای AVR

نوشته اصلی توسط seramo

آخه مهندس جان ؛ اطلاعات داخل فایل main.c رو کپی کردم و بعدش هم کتابخونه هارو هم معرفی کردم. بعد از build کردن هم این پیغامو میده:

Build succeeded.
    ========== Build: 1 succeeded or up-to-date, 0 failed, 0 skipped ==========

اما فایل hex در پوشه debug نمیسازه تا پروگرم کنم...!!
    مشکل از چی میتونه باشه...
    سه هفتس در گیر یه پینگ گرفتن شدم. ولی ارزششو داره...!!!
    راستی از 6.2 atmel studio استفاده میکنم
    یادم نیس کجا میره
    ولی خب توی پوشه اصلی پروژت یه سرچ بزن Hex.* هرجا باشه میارتش
    اگرم نباشه مربوط به تنظیمات Atmel Studio هست
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام آقا بسطام وقتتون بخیر
      تونستید اطلاعات رو با متد POST بفرستید به میکروکنترلر؟
      ممنون میشم عنایتی بفرمایید...
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
        یادم نیس کجا میره
        ولی خب توی پوشه اصلی پروژت یه سرچ بزن Hex.* هرجا باشه میارتش
        اگرم نباشه مربوط به تنظیمات Atmel Studio هست

ممنون از راهنماییتون...
        ایشالا مراحل بعدی رو عرض میکنم خدمتتون

دیدگاه

خب عزیزان...
          بالاخره من هم با راهنمایی اساتید گرامی مخصوصا مهندس بیرامی عزیز تونستم با استفاده از فایل نمونه آقای بیرامی که جهت تست سخت افزار قرار دادند ، هم پینگ بگیرم و هم wellcom & ok :nice:

اما چند نکته :
          اول اینکه : در اتصال پایه های ریست میکرو و ماژول از مقاوتهای بکار برده شده در نقشه استفاده نکردم و مستقیما با سیم به هم ارتباط دادم و مشکلی هم بوجود نیامد.

و دوم : نمیدونم چرا با اتصال کابل شبکه به لبتاپ ، ارتباط برقرار نمیشه ( ip : 192.168.1.10 ). ولی با اتصال به مودم وای فای ، ارتباط برقرار میشه...!!! مگه میشه ؟، مگه داریم....؟
          ( احتمال میدم بخاطر تفاوت آی پی باشه. آخه وای فای با .192.168 شروع میشه. اگه اینطوریه برای ارتباط مستقیم ماژول به کامپیوتر از طریق lan با چه ip ای بایستی آی سی رو کانفیگ کرد؟ )
          یک مطلب هم در مورد تفاوت کابل استریت با کابل کراس خونده بودم. احتمال داره بخاطر کابل بوده باشه که ارتباط مستقیم بین ماژول و کامپیوتر برقرار نشده...! ؟
          ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط کریمخان

خب عزیزان...
          بالاخره من هم با راهنمایی اساتید گرامی مخصوصا مهندس بیرامی عزیز تونستم با استفاده از فایل نمونه آقای بیرامی که جهت تست سخت افزار قرار دادند ، هم پینگ بگیرم و هم wellcom & ok :nice:

اما چند نکته :
          اول اینکه : در اتصال پایه های ریست میکرو و ماژول از مقاوتهای بکار برده شده در نقشه استفاده نکردم و مستقیما با سیم به هم ارتباط دادم و مشکلی هم بوجود نیامد.

و دوم : نمیدونم چرا با اتصال کابل شبکه به لبتاپ ، ارتباط برقرار نمیشه ( ip : 192.168.1.10 ). ولی با اتصال به مودم وای فای ، ارتباط برقرار میشه...!!! مگه میشه ؟، مگه داریم....؟
          ( احتمال میدم بخاطر تفاوت آی پی باشه. آخه وای فای با .192.168 شروع میشه. اگه اینطوریه برای ارتباط مستقیم ماژول به کامپیوتر از طریق lan با چه ip ای بایستی آی سی رو کانفیگ کرد؟ )
          یک مطلب هم در مورد تفاوت کابل استریت با کابل کراس خونده بودم. احتمال داره بخاطر کابل بوده باشه که ارتباط مستقیم بین ماژول و کامپیوتر برقرار نشده...! ؟
          ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

خب خودم متوجه شدم ... بلاخره راه افتاد...

IP های رو میبایست در فایل uipopt.h وارد کنید و پس از وارد کردن ، save کنید.
          1 - بعنوان مثال : IP میکرو = 169.254.146.20
          ( بجای 192.168.1.10 در فایل پیوست شده آقای بسطام بیرامی )

2 - و نیز IP کامپیوتر = IP کارت شبکه ( بعنوان مثال : 169.254.146.10 )
          ( به آدرس Control Panel و Network and Sharing Center سپس بر روی local area connection کلیک کنید و سپس در پنجره باز شده Details... آنگاه عدد مقابل عبارت "...Autoconfiguration IPV4" ، شماره IP سیستم شماست) ( بجای 192.168.1.1 در فایل پیوست شده آقای بسطام بیرامی )

3 - در این اتصال هر دو کابل استریت و کراس بدون مشکل اتباط برقرار کردند(مگه میشه...!!!). با توجه متفاوت بودن سر سیم ها در کابلها ، ظاهرا سیستم بصورت هوشمند با این تفاوت برخورد میکنه ( کار ما رو راحت کرده) .

اما مونده انتظاراتی که از میکرو داریم. چون به زبان C آشنایی ندارم ، لطفا راهنمایی کنید که دستور ها و فرامین رو چطور بایستی به برنامه اضافه کنیم.
          میخام از ADC میکرو ،در هر ثانیه ، اطلاعات رو بگیرم و به شبکه ارسال کنم و در طرف دیگه این اطلاعات رو در یک صفحه در کامپیوتر بدم ؛ و یا با یک میکروی دیگه دکد کنم و روی LCD نمایش بدم .

دیدگاه

از اساتید گرامی ؛ کسی نیست راهنمایی کنه؟

دیدگاه

سلام دوستان من مطالب این سایت و سایت دیگه را جمع آوری و در قالب فایل pdf خدمتتان ارائه میدم من طبق توضیحات عمل کردم و جواب گرفتم از کلیه عزیزانی که در پیشبرد آموزش ها زحمت کشیدند ممنونم

اضافه شده در تاریخ :
              http://s3.picofile.com/d/ea84d0ca-388f-441b-890e-059f5734c1c5/ECA_Network_Learn_29_Page.pdf
              http://s3.picofile.com/d/a12dc3a7-8fcb-4a20-9a79-dd8d9d2116a9/Learn_Network_arm.pdf
              http://s6.picofile.com/d/5cea7e47-b7b5-4faf-be6c-ebfa497bb3a7/Learn_Network_TCP_IP.pdf
              http://s3.picofile.com/d/a7ae896e-66b5-4028-a6bd-b1d6298e3e6a/Learn_UIP_Farsi.pdf
              آدرس چهار فایل آموزش شبکه

اضافه شده در تاریخ :
              http://s3.picofile.com/d/ea84d0ca-388f-441b-890e-059f5734c1c5/ECA_Network_Learn_29_Page.pdf
              http://s3.picofile.com/d/a12dc3a7-8fcb-4a20-9a79-dd8d9d2116a9/Learn_Network_arm.pdf
              http://s6.picofile.com/d/5cea7e47-b7b5-4faf-be6c-ebfa497bb3a7/Learn_Network_TCP_IP.pdf
              http://s3.picofile.com/d/a7ae896e-66b5-4028-a6bd-b1d6298e3e6a/Learn_UIP_Farsi.pdf
              آدرس چهار فایل آموزش شبکه

دیدگاه

سلام
                بلاخره این راه افتاد با مثال wellcome با تشکر از دوستان و اما یه سری مشکل

100 بار باید برد رو ریست کنم تا یه بار کانکت بشه
                بعدش حتی اگه با خود هرکولیس هم کانکشن رو close کنم دیگه دوباره وصل نمیشه باید ریست بشه
                اگه با سرعت پشت هم تو هرکولیس کاراکتر بدید ارتباط بهو قطع میشه و میکرو باید ریست بشه مثلا 20 تا کاراکتر تو 1ثانیه قبض روحش میکنه !
                گاهی اوقات کاراکتر که میدی ok برنمیگردونه اعلام دیسکانتکت هم نمیکنه حتی بعد 10 دقیقه !

در ضمن از شماتیک اقای بیرامی استفاده کردم. فقط 4 تا پایه اصلی SPI رو زدم . از برد 15 تومنی فروشگاهم استفاده میکنم
                http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%88-wifi/1782-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-enc28j60.html
                اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
                هیتلر

دیدگاه

کسی نیست جواب بده?
                  با این اوصاف W5100 خیلی بهتره که . ادم هم میفهمه چی داره مینویسه هم اینطور که تو سایتای دیگه هم خوندم سرعتش خیلی بالاتر از enc هست . دلیل استفاده از ENC فقط مفت بودنشه
                  من از ماژول HLKrm04 خیلیییییی بعتر جواب گرفتم تا از ENC
                  اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
                  هیتلر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoti نمایش پست ها
                    سلام دوست عزیز
                    اگه میخوای برنامه نویس شبکه بشی (سوکت نویس) اولین قدم درک شبکس
                    کتابی که خوندی یکی از بهتریناس ، داشتن اطلاع از نحوه روتینگ ضرری نداره هیچ بلکه دید بازتری بهت میده
                    اگه برقی هستی میتونی با یه میکرو الگوریتم های روتینگ رو پیاده کنی و یه روتر کوچیک بسازی
                    دنیای روتر ها از نظر tcp/ip سه لایه محسوب میشه و تو تجهیزات شبکه تا لایه سوم وجود داره
                    اما اگه میخوای برنامه کاربردی بنویسی (تو لایه 4ام کار کنی) بجای eca برو stack over flow یا code project و راجب سوکت پروگرامینگ سرچ بزن با زبان سطح بالای مورد علاقت Cplus , java, Csharp و با سیستم عامل مورد علاقت.
                    اما در مورد منبع برای مطالعه شبکه من به همه کتاب "اصول مهندسی اینترنت" از آقای احسان ملکیان رو تو صیه میکنم ، منبع جامع حساب نمیشه چون هر بحث شبکه خودش 1دنیاس ولی واقعا کتاب خوبیه (خلاصه و مفید)
                    خلاصه که میگم یعنی 560 صفحه!!!
                    از کابل شروع کرده تا رسیده به موتور جستجو و وب اپلیکیشن
                    سریع ترین راه برای رسیدن به هدف شما به نظرم همین کتابه
                    تو اینترنت pdf اش هست، ولی ویراست اولشه
                    موقعی که من کتاب رو خوندم ویراست دومش تو بازار بود (الان رو نمیدونم)
                    سعی کن خود کتاب و آخرین ویراست رو تهیه کنی چون تو ویراست 2 موارد اصلاحی زیاد بود

امیدوارم توضیحات کافی بوده باشه ، موفق باشید :smile:
                    سلام ببخشید من یک پروژه داشتم یه قسمتش اینطور بود که یه ویس از سرور به کلاینت بشه اریال کرد میتونید راهنماییم کنید ارسال و دریافت صوت چطور است؟ یا منبعی معرفی کنید تا بتونم ازش کمک بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ftmthri نمایش پست ها
                      سلام ببخشید من یک پروژه داشتم یه قسمتش اینطور بود که یه ویس از سرور به کلاینت بشه اریال کرد میتونید راهنماییم کنید ارسال و دریافت صوت چطور است؟ یا منبعی معرفی کنید تا بتونم ازش کمک بگیرم
                      سلام
                      چندتا سوال دارم:
                      این صدایی که میگید قراره همون لحظه ضبط و ارسال بشه یا یک فایل صوتیه مثل WAV؟
                      بر بستر کدوم پروتکل و در کدوم لایه شبکه میخوایید ارسال بشه؟ قراره HTTP Server یا FTP Server درست کنید (مثل وقتی که از سایتی چیزی دانلود میکنید)، یا اینکه استفاده از TCP و UDP کفایت میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
                        سلام
                        چندتا سوال دارم:
                        این صدایی که میگید قراره همون لحظه ضبط و ارسال بشه یا یک فایل صوتیه مثل WAV؟
                        بر بستر کدوم پروتکل و در کدوم لایه شبکه میخوایید ارسال بشه؟ قراره HTTP Server یا FTP Server درست کنید (مثل وقتی که از سایتی چیزی دانلود میکنید)، یا اینکه استفاده از TCP و UDP کفایت میکنه؟
                        tcp کافیه... مثل یک چت صوتی ک ویس میگیریم میفرستیم...

دیدگاه

tcp کافیه... مثل یک چت صوتی ک ویس میگیریم میفرستیم...
                          خوب سخت افزارتون چیه؟ اگر از AVR استفاده میکنید پیشنهاد من اینه از ماژول های WIZnet مثل W5500 استفاده کنید که بار مدیریت شبکه بیوفته بر عهده اون. استفاده از تراشه های WIZnet خیلی ساده هست. کتابخونه هم سازنده براش ساخته که فقط کافیه شما اونو با SPI میکروکنترلر خودتون مچ کنید.فقط یه باگ ریزی ازش دیدم که راحت میشه رفعش کرد (شایدم توی نسخه های جدید رفع شده باشه).
                          این صوتی که میگید قراره ضبط بشه دیگه؟ مثل توی تلفن حرف زدن که نیست؟ اگر ضبط شده باشه میشه فرمت ساده ای مثل WAV رو به راحتی پیاده کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
                            خوب سخت افزارتون چیه؟ اگر از AVR استفاده میکنید پیشنهاد من اینه از ماژول های WIZnet مثل W5500 استفاده کنید که بار مدیریت شبکه بیوفته بر عهده اون. استفاده از تراشه های WIZnet خیلی ساده هست. کتابخونه هم سازنده براش ساخته که فقط کافیه شما اونو با SPI میکروکنترلر خودتون مچ کنید.فقط یه باگ ریزی ازش دیدم که راحت میشه رفعش کرد (شایدم توی نسخه های جدید رفع شده باشه).
                            این صوتی که میگید قراره ضبط بشه دیگه؟ مثل توی تلفن حرف زدن که نیست؟ اگر ضبط شده باشه میشه فرمت ساده ای مثل WAV رو به راحتی پیاده کرد.
                            برنامه ای من زدم کلا توی سی شارپ هست و با کمک آی پی loop back اجراش میکنم دوتا برنامه رو توی یه سیستم... سخت افزاری استفاده نکردم

دیدگاه

برنامه ای من زدم کلا توی سی شارپ هست و با کمک آی پی loop back اجراش میکنم دوتا برنامه رو توی یه سیستم... سخت افزاری استفاده نکردم
                              آها که این طور! خوب شما باید سوالتون رو جای درستش مطرح کنید نه توی انجمن AVR!
                              در مورد زبان C میدونم میشه از توابع سوکت برکلی (Berkeley sockets) استفاده کرد؛ برای #C هم فکر کنم همچین توابعی وجود داره. یه نگاهی به این لینک بندازید، ظاهرا در رابطه با همین موضوعه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X