اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پروگرام کردن atmega8L

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در پروگرام کردن atmega8L

سلام من یه پروگرامر usbasb سایت eca رو خریدم ولی نمیدونم چرا میکرومی mega8L رو اصلا نمیشناسه . ممنون میشم بگید مشکل از کجاست من 4 تا مکا 8 خریدم و هر 4 تا رو تست کردم و اصلا نمیشناستش .
    آیا مشکل از پورگرامرم هست؟
    چه پروگرامری این نوع میکروها رو هم میشناسه و خریدش بصرفه هست؟

پاسخ : مشکل در پروگرام کردن atmega8L

با همین پروگرمر می تونی پروگرمش کنی

جامپر LS رو بزار (روی برد پروگرمر )
    در برنامه progisp
    در قسمت انتخاب میکرو نام ATmega8 رو انتخاب کن

و از منوی File گزینه Load Flash رو انتخاب کن و فایل HEX مربوطه رو بارگزاری کن و روی دکمه Auto کلید کن

همه این کارها در صورتی که همه گزینه ها به صورت پیش فرض باقی مونده باشه درست کار می کنه

اگر باز خطایی دیدید متن خطا رو قرار بدید ( قبلا در مورد تک تک اینها بحث شده اگه جستجو می گردید زودتر به نتیجه می رسیدید)
    ندن ساقی صفا اهلی ، غم دنیادن آیریلماز ** گتیر دولدور گینه جامی ، بالیخ دریادن آیریلماز
    غنیمتدیر بو دم ساقی ، گتیر دولدور گنه جامی ** جهاندا رسمدور عاشق ، می و مینادن آیریلماز

دیدگاه

پروگرامرم همون مال سایت ایکا هست که 20 تومنه سه تا جامپر داره sp - low speed - ex power
      چیزی که گفتی رو نداره .
      sp هم برای برنامه ریزی آیسی خود پروگرامره

دیدگاه

سلام
        وقتی برای بار اول می خواین یک تراشه رو با این پروگرامر پروگرم کنید ابتدا جامپر lowspeed رو بزارید و بعد از طریق نرم افزار مربوطه (progisp) فیوزبیت رو روی 8 مگ بزارید. از این به بعد نیازی به جامپر نیست!!
        در کل موقعی که فیوزبیت رو فرکانس 1 مگ باشه باید از اون جامپر استفاده کنید
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        محصولات

دیدگاه

منم یدونه خریدم...1 جامپر داره که مخصوص ایسی های 28 پایه هست.شاید بخاطر اون باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mishellol
            پروگرامرم همون مال سایت ایکا هست که 20 تومنه سه تا جامپر داره sp - low speed - ex power
            چیزی که گفتی رو نداره .
            sp هم برای برنامه ریزی آیسی خود پروگرامره
            درسته اشتباه از من بود جای L و با S اشتباهی زده بودم
            ویرایش کردم

یه نکته دیگه ای که باید رعایت کنی اینه که وقتی میکرو mega8 رو روی پروگرمر می زاری باید بالا و پایین سه تا خانه خالی باشه
            یه نکته دیگه این که جهت میکرو رو درست روی پروگرمر بزار (باتوجه به اون شیاری که روی میکرو هستش باید سمت اهرم سوکت زیف بزاریش)
            ندن ساقی صفا اهلی ، غم دنیادن آیریلماز ** گتیر دولدور گینه جامی ، بالیخ دریادن آیریلماز
            غنیمتدیر بو دم ساقی ، گتیر دولدور گنه جامی ** جهاندا رسمدور عاشق ، می و مینادن آیریلماز

دیدگاه

من خریدم مشکلی نداره و عالی کار میکنه
              همین چیزایی که دوستان گفتن رعایت کنی دیگه مشکل نخواهی داشت
              نیازی هم به خرید پروگرامر دیگه نداری
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات
              کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
              شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
              فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام دوستان ممنون از همتون . فقط جامپر low speed رو باید برای زمانهایی که از میکروهای با مشخصه L دارن استفاده کنیم . مرسی که کمکم کردید
                و یک سوال دیگه آیا مشکلی نیست در مداراتی که از میکروهای 8 مگ باید استفاده کرد جاش از مگا 8L استفاده کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mishellol
                  سلام دوستان ممنون از همتون . فقط جامپر low speed رو باید برای زمانهایی که از میکروهای با مشخصه L دارن استفاده کنیم . مرسی که کمکم کردید
                  و یک سوال دیگه آیا مشکلی نیست در مداراتی که از میکروهای 8 مگ باید استفاده کرد جاش از مگا 8L استفاده کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
                  خیر مشکلی پیش نمیاد
                  8L میکروی Low Power یا کم مصرفی هستن که با باتری هم کار میکنن
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات
                  کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                  شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                  فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X