اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر کوچک در برنامه ای که با زبان سی نوشته شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر کوچک در برنامه ای که با زبان سی نوشته شده

ممنون
    اما با عرض پوزش می تونید منو راهنمایی کنید بگید مشکل برنامه من از کجاست
    خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
      ممنون
      اما با عرض پوزش می تونید منو راهنمایی کنید بگید مشکل برنامه من از کجاست
      خیلی ممنون
      کد:
      b1=40 ; 

///////////////////r-b
         a1=255;   
         while (a1>0){   a1--;
         OCR2= a1 ;
         c1=254-a1 ;
         OCR0=c1;
         delay_ms(b1) ;

} 

a1=255;   
         while (a1>0){a1--; 
         OCR1A=a1;
         c1=254-a1 ;
         OCR2= c1 ;
         delay_ms(b1);   
         } 

/////////////////b-g
         a1=255;   
         while (a1>0){a1--; 
         OCR0=a1;
         c1=254-a1 ;
         OCR1A=c1;
         delay_ms(b1) ;    
         }
      اینو امتحان کن اگر نشد کل برنامتو بذار با تمامی تعریف ها ( پروژه و فایل C کدویژن ) شبیه سازی کنم ببینم کجا خاموش میشه
      با چه میکرویی کار میکنی؟!
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bastam (بسطام)
        آقا اینو تست کن ببین دوس داری :biggrin:

RGB LED
        http://www.mediafire.com/?t0ahtzgtvyac29n
        سلام مهندس بسطام. آقا من امشب مداری که برنامه اش رو دادین بستم. وقتی روشن کردم معلوم نبود که پتانسیومتر رو به کدوم طرف بدم سرعت کم و زیاد میشه.چون در همه حال سرعت یکسان به نظر میرسید. ته رنگ هم که داشت مثل اون برنامه که با pic نوشته شده بود و لینکش رو دادم و سوم اینکه یکم میکرو و 7805 داغ میشد. من عموما از 78L05 استفاده میکنم تازه این دفعه از 7805 برای امتحان استفاده کردم ... :cry2: نگید که برنامه رو بد بستم که چند بار مسیر ها رو چک کردم.
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
          سلام مهندس بسطام. آقا من امشب مداری که برنامه اش رو دادین بستم. وقتی روشن کردم معلوم نبود که پتانسیومتر رو به کدوم طرف بدم سرعت کم و زیاد میشه.چون در همه حال سرعت یکسان به نظر میرسید. ته رنگ هم که داشت مثل اون برنامه که با pic نوشته شده بود و لینکش رو دادم و سوم اینکه یکم میکرو و 7805 داغ میشد. من عموما از 78L05 استفاده میکنم تازه این دفعه از 7805 برای امتحان استفاده کردم ... :cry2: نگید که برنامه رو بد بستم که چند بار مسیر ها رو چک کردم.
          سلام
          آقا پتانسیومتر رو اگر در جایی که ولتاژ کمی 0 روی میکرو بیوفته سرعتش زیاد میشه و جایی که ولتاژ بالا 5 بیوفته سرعتش کم میشه
          ولی مشکلی که توی برنامم بود این که در حلقه لوپ While (1) فقط 1 بار ADC کال میشه و برای همین یک دور باید کامل شه تا مقدارو ار پتانسیومتر بخونه یا باید صبر کنی یا باید میکرو رو ریست کنی تا سرعت جدید اعمال بشه
          چون سرعت کمه طول میکشه تا برنامه به آخر برسه تا مقدار جدید پتانسیو مترو بخونه این از این
          برای داغ کردن هم اگر پتانسیومترت مقدارش کم باشه چون بین Vcc و GND قراد داره جریان میکشه و تلفات داره بهتره مقدارشو بزرگ بگیری من یه بار پتانسیومتر 100 اهمی گرفتم که دقتش بره بالا دس زدم به بدنه پتانسیومتر سوختم ( در این حد ) از 100K استفاده کن
          من الان مدارو روشن کردم و تست کردم با پتانسیومتر 50K ماکزیمم 80 میلی آمپر میکشه تحت 4.8 ولت تازه LED ها هم مقاومت ندارن و جریانشون ماکزیممه
          ته نوری هم که داری مال مقاومتیه که باید سر راه LED ها بذاری
          من توی شماتیک نکشیدم چون برا من اهمیت نداره ولی مثلا LED قرمز 2 ولت افت ولتاژ داره ولی آبی و سبز 3.2 ولت و باید به اینا دقت کنی و مقاومت مناسبی یذاری که وقتی PWM کم میشه و به 0 میرسه LED خاموش شه ( برای قرمز حدود 100 تا 150 اهم و برای سبزو آبی 47 تا 68 اهم بذار )
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

الان یه فکری برای این ته نور به ذهنم رسید انجام دادم عالی جواب داد :wow:
            ببین به جای این که PWM رو به پایه آند بدی ، آند رو وصل کن به Vcc و به کاتد LED بیا PWM رو اعمال کن
            در این حالت درسته برعکس میشه اونجایی که باید خاموش باشه روشن میشه ولی وقتی PWM کامل 255 میشه LED 100% خاموش میشه و اصلا ته نور نداره حتی بدون مقاومت و نور خوبی هم داره
            فقط باید برنامش عوض شه ، البته فرقی هم نمیکنه ترتبش بهم میریزه که مشکلی هم نیست
            الان مدار جلومه و داره دلنوازی میکنه
            امتحان کن ببینم دیگه میتونی اشکالی پیدا کنی و مارو اذیت کنی :icon_razz:
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام. من که هر چی تغذیه میکرو رو قطع و وصل کردم و ولوم رو در حالتهای مختلف قرار دادم سرعتش کم و زیاد نشد. از منفی هم استفاده کردم ته نور رفع نشد. بازم ممنون که زحمت کشیدی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام. من که هر چی تغذیه میکرو رو قطع و وصل کردم و ولوم رو در حالتهای مختلف قرار دادم سرعتش کم و زیاد نشد. از منفی هم استفاده کردم ته نور رفع نشد. بازم ممنون که زحمت کشیدی.
                والا دیگه نمیدونم برای من داره درست کار میکنه و سرعتشم کمو زیاد میشه و ته نورشم کاملا قطع میشه
                فیلم میذارم ببینی
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

بیا اینم فیلم ببخشید اگر کیفیتش زیاد بالا نیست 4 مین فیلم گرفتم شد 300 مگ مجبور شدم داغون کنم کیفیتشو :sad:
                  اما قابل دیدنه
                  http://www.mediafire.com/?t7i34bvy20hokv1
                  5.66 مگ ( مرد تا پلود کرد )

اینم فیل هگز برای این که به کاتد PWM بدی LED آند مشترک ، برنامشو تکمیل کنم کل پروژشو میذارم به همراه سورس برنامه
                  http://www.mediafire.com/?mpm8llv8j1ugdvq
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bastam (بسطام)
                    بیا اینم فیلم ببخشید اگر کیفیتش زیاد بالا نیست 4 مین فیلم گرفتم شد 300 مگ مجبور شدم داغون کنم کیفیتشو :sad:
                    اما قابل دیدنه
                    http://www.mediafire.com/?t7i34bvy20hokv1
                    5.66 مگ ( مرد تا پلود کرد )

اینم فیل هگز برای این که به کاتد PWM بدی LED آند مشترک ، برنامشو تکمیل کنم کل پروژشو میذارم به همراه سورس برنامه
                    http://www.mediafire.com/?mpm8llv8j1ugdvq
                    سلام.با تشکر. این فیلمی که گذاشتی با ولوم صد کیلو و این فایل هگزه جدیده؟؟؟؟ چون مال من هم ته نور داره و هم البته ولومشو هنوز به صد کیلو عوض نکردم ولی آند مشترک استفاده میکنم و با پیچوندن ولودم هیج تغییر احساس نمیشه حتی وقتی که تغذیه اش رو خاموش و روشن میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام.با تشکر. این فیلمی که گذاشتی با ولوم صد کیلو و این فایل هگزه جدیده؟؟؟؟ چون مال من هم ته نور داره و هم البته ولومشو هنوز به صد کیلو عوض نکردم ولی آند مشترک استفاده میکنم و با پیچوندن ولودم هیج تغییر احساس نمیشه حتی وقتی که تغذیه اش رو خاموش و روشن میکنم.
                      نه فیلم با ولوم 50 کیلو و برنامه قبلیه
                      همون دیشب سیما رو جابجا کردم و PWM رو دادم به کاتد و آند ها رو بدون مقاومت دادم به Vcc که درست شد
                      توی برنامه جدید فقط نحوه خاموش روشن شدنو عوض کردم چون وقتی PWM 255 میشه تو حالت کاتد مشترک LED روشن میشه ولی تو حالت آند مشترک خاموش میشه و اینو درست کردم
                      ببین ته نور نباید داشته باشی چون وقتی آند رو میدی به Vcc و کاتد وقتی PWM 255 داره یعنی دو سر LED شما 5 ولت داری و اصلا نمیتونه روشن شه حتی اگر PWM کمتر از 255 هم باشه و حتی یه لحظه کوجک هم صفر بشه بازم LED روشن نمیشه
                      من نور فیلمو کم کردم که درست بتونی ببینی هیچ ته نوری نداره حتی خیلی خیلی کمم نیست 100% خاموش بود
                      الانم چند ساعته داره جلوم کار میکنه مشکلی هم نداره
                      راستی سرعتشو تونستی درست کنی؟!
                      پایه وسط پتانسیومتر به پایه ADC0 یا شماره 23 میکرو مگا 8 باید وصل شه و یکی زمینو یکی Vcc
                      من ADC رو برای AVcc تعریف کردم پس مقدار روی پایه شماره 20 رو چک کن که Vcc یا همون 5 ولت باشه و با یه خازن 100نانو زمین رو به پایه 21 که Vref هست وصل کن
                      دیگه باید کار کنه
                      درایور شبکه و nRF24L01
                      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X