سلام. من میخوام مثلا با اتمگا 8 با یک میکرو سوئیچ یک ال ای دی رو که به یک پایه خروجیه روشن و خاموش کنم یعنی یکبار که میزنم روشن و یکبار بعدی که فشار میدم خاموش بشه (حتما با بسکام) و خیلی ساده باشه. خودم هر کار کردم با یک میکروسوئیچ نشد و هی خاموش و روشن میشد با دو تا میشد. ممنونم و منتظر.موفق باشین(لطفا با شماتیک).
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خاموش و روشن شدن ال ای دی با یک میکرو سوئیچ با بسکام
Collapse
X
-
پاسخ : خاموش و روشن شدن ال ای دی با یک میکرو سوئیچ با بسکام
نوشته اصلی توسط Foad-EMRسلام
من بسکام بلد نیستم ولی راه خیلی راحتش اینه که مقداره یک به خروجیت بدی و با شرط فعال شدن کلید اون مقدار را نات یا مکمل کنی
اگر با C مورد قبوله بگید تا بنویسم
در خدمتیمساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ms2000سلام. من میخوام مثلا با اتمگا 8 با یک میکرو سوئیچ یک ال ای دی رو که به یک پایه خروجیه روشن و خاموش کنم یعنی یکبار که میزنم روشن و یکبار بعدی که فشار میدم خاموش بشه (حتما با بسکام) و خیلی ساده باشه. خودم هر کار کردم با یک میکروسوئیچ نشد و هی خاموش و روشن میشد با دو تا میشد. ممنونم و منتظر.موفق باشین(لطفا با شماتیک).
http://s3.picofile.com/file/7514730749/led.zip.html
امیدوارم بدرد بخوره!
**** k i n j ****
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ms2000سلام با تشکر از همه دوستان مخصوصا شما دوست عزیز. موضوع اون مقاومت ده کیلو بین منفی و کلید چیه؟
**** k i n j ****
دیدگاه
-
سلام. دوست عزیز kinj ممنونم از برنامه ای نوشتی ولی همونطور که توی پروتئوس هم اگه دقت کنید و هم در عمل که من بستم و تست کردم بعضی مواقع مثلا تو هر ده باز یکی دوبار این کلید عمل نمیکنه و احتمالا زمانی عمل نمیکنه که وقتی ما این کلید رو میزنیم و تو اون مدت تاخیر 200 میلی ثانیه است و اگه اون 200 میلی ثانیه رو کم یا زیاد هم بکنیم مشکلاتی بوجود میاره پس باید چکار کنیم که همیشه عمل کنه.این هم برنامه شما:
regfile m8def.dat"e"$
crystal = 1000000 $
Config Portd = Input
Config Portb = Output
Do
If Pind.0 = 1 Then Toggle Portb
Waitms 200
Loop
$crystal = 1000000
Config Portd = Input
Config Portb = Output
Do
If Pind.0 = 1 Then Toggle Portb
Waitms 200
Loopساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط eca.samaniسلام
این جوری بنویسید حل میشه.
$crystal = 1000000
Config Portd = Input
Config Portb = Output
Do
If Pind.0 = 1 Then
Bitwait Pind.0 , Reset
Toggle Portb
End If
Loop
Bitwait Pind.0 , Reset
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ms2000سلام و بسیار بسیار ازتون ممنونم.بله با این برنامه مشکل حل شد. خب این خط که شما اضافه کردین چکار میکنه؟
Bitwait Pind.0 , Reset
کارش همونه که دیگه اشتباه نکنه و یه بار که یک شد اینقدر رو اون خط میمونه تا شما دستت رو از رو کلید بگیری و صفر که شد میره خط بعدی رو اجرا میکنه
**** k i n j ****
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط adelavr110بهتره قبل از دستور Bitwait و حتی بعد از اون تاخبری در برنامه قرار بدین تا نوسان کلید تموم بشه البته توی پروتیوس مشکلی نمی آد ولی توی عمل ممکنه یه بار کلید رو بزنید اما چند بار تاقل کنه!ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
دیدگاه
دیدگاه