اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AVR , RS-232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

AVR , RS-232

باسلام
    من با ویژال بیسیک و mscomm برنامه ای نوشتم که یک سری اطلاعات از طریق کامپیوتر به میکرو AVR ارسال میشه و برنامه هم به درستی کار میکنه.
    ولی مشکل اینجاست که وقتی با یک کامپیوتر دیگه تست میکنم کار نمیکنه.خودم حدس میزنم که یک سری dll کم داره.کسی میتونه راهکاری ارایه بده؟!؟!
    نکته:
    -من 2تا کامپیوتر دارم که رو هردو vb , bascom نصبه.(برنامه فقط رو سیستم قدیمیه کار میکنه).
    -ویندوز قدیمیه XP .
    -ویندوز سیستم جدیده 7,XP .(رو هیچکدوم کار نمیکنه)
    -من عاشق RS-232 هستم.

پاسخ : AVR , RS-232

توی برنامه شما میشه آدرس پورت رو تعریف کرد؟ ممکنه از یه سیستم به سیستم دیگه شماره پورت کامی که برای ویندوز تعریف میشه متفاوت باشه.

دیدگاه

منم با آقای برادر موافقم.حالا شما که عاشق rs232 هستید یه کمک کوچولو به من میکنید؟آیا وی بی هم مثل بسکام دستوری داره که بتونه ال اس بی و ام اس بی یک عدد 16 بیتی رو دربیاره؟چون من تو ارسال و دریافت عدد 16 بیتی مشکل دارم.یا چطور میشه عدد 16 بیتی رو ارسال و دریافت کرد؟پروپرتیس mmscom رو تو وی بی چطور تنظیم میکنی؟
      زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadamirpoor
        منم با آقای برادر موافقم.حالا شما که عاشق rs232 هستید یه کمک کوچولو به من میکنید؟آیا وی بی هم مثل بسکام دستوری داره که بتونه ال اس بی و ام اس بی یک عدد 16 بیتی رو دربیاره؟چون من تو ارسال و دریافت عدد 16 بیتی مشکل دارم.یا چطور میشه عدد 16 بیتی رو ارسال و دریافت کرد؟پروپرتیس mmscom رو تو وی بی چطور تنظیم میکنی؟
        تو vb6 فکرنکنم تابع اون باشه من خودم هم به صورت دستی خودم کدشو مینوشتم :
        کد:
        LSB_value=Cint(integer_value) Mod 256)
        MSB_value=integer_value / 256 - 0.5
        روش دیگه ای برای بدست آوردن LSB
        کد:
        Lsb_value=integer_value And 255
        اما تو ویژال استادیو باید یه تابعی باشه الان حضور ذهن ندارم که بگم خودت بگردی حتما پیدا میکنی :icon_razz:
        Properties اونو هم در وضعیت پیش فرض بذار فقط برو به Device maneger سیستم ببین آدرس پورت سریالت چیه و تو وی بی هم اونو که پیش فرضش COM1 هست رو در صورت نیاز تغییر بده :nice:
        در ضمن باودریت رو تو بسکام 9600 بذار
        [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

فرمولی که برای msb گذاشتید رو مطمئنید درسته؟ msb=integer/255-0.5 l
          زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadamirpoor
            فرمولی که برای msb گذاشتید رو مطمئنید درسته؟ msb=integer/255-0.5 l
            خب اگه شک داری امتحان کن! بله مطمئن نبودم نمیذاشتمش فقط ممکنه موقع نوشتن اشتباه چاپی توش باشه ولی من از همون دستورا زیاد استفاده کردم باز روی سورس برنامه های قبلیم نگاه کردم دیدم درست نوشتم البته تو الان اشتباه نوشتی من گفتم تقسیم بر 256 نه 255
            غلط چاپی رو هم توی دستور LSB کردم (یه پارانتز اضافی گذاشتم)
            [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

سوال چی بود به کجا رسید؟!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X