اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق AC با AVR و بسکام (PWM)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تولید برق AC با AVR و بسکام (PWM)

سلام دوستان
    سوالی داشتم
    برای تولید برق AC با AVR به نظر دوستان بهترین روش چیه؟
    فکر کنم با PWM بشود یک موج شبه سینوسی تولید کرد؟
    میتون دویتان من را راهنمایی کنند؟
    برنامه ای ساده در بسکام سراغ دارند؟ تا بتوان با آن , این کار را کرد؟

آیا با ماسفت میتوان خروجی PWM میکرو را تقویت کرد و یا باید از ترانزیستور استفاده کنم؟

اضافه شده در تاریخ :
    دوستان میتون راهنمایی کنند؟

اضافه شده در تاریخ :
    می میخوام یک لامپ 220 را به وسیله یک ترانس روشن کنم (قسمت اول پروژم هست که به زودی به صورت مقاله در سایت قرار میدم)
    ابتدا باید با میکرو , DC را به AC تبدیل کنم
    در این قسمت مشکل دارم
    نیاز به یک برنامه ساده در بسکام , برای این کار دارم
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

پاسخ : تولید برق AC با AVR و بسکام (PWM)

شما یک اینورتر لازم دارید تا برق دی سی رو ای سی کنید.مد اراش تو اینترنت زیاده.موفق باشید
    زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      من به مدار اینورتر نیازی ندارم
      من میخوام با AVR این کار را بکنم
      قسمتی از برنامه و مدار برای اینورت کردن و تولید 220 است
      بقیه مدار کارهای دیگری انجام میده (از قبیل : کنترل شارژ باتری - میزان مصرف باتری - نمایش اطلاعات بر روی LCD ....)
      پس باید با AVR این کار را انجام دهم
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        سلام دوست عزیز
        من به مدار اینورتر نیازی ندارم
        من میخوام با AVR این کار را بکنم
        قسمتی از برنامه و مدار برای اینورت کردن و تولید 220 است
        بقیه مدار کارهای دیگری انجام میده (از قبیل : کنترل شارژ باتری - میزان مصرف باتری - نمایش اطلاعات بر روی LCD ....)
        پس باید با AVR این کار را انجام دهم
        نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی شما برای روشن کردن لامپ 220 ولت AC میخواید از منبع تغذیه ای که برای میکرو یعتی 5 ولت DC استفاده کنید؟!
        میخواید یک منبع سویچینک افزاینده درست کنید؟!
        اگر این هدف شما باشه که باید از ماسفت های قدرت استفاده کنید و نیاز به جریان بالایی دارید
        و برق DC رو با سویچینگ که فرکانس اون توسط میکرو کنترل میشه از طریق PWM تولید کنید و از ترانس های فریت افزاینده استفاده کنید ( مشابه کاری که در لامپ های کم مصرف میشه ) و نیاز به تولید برق AC سینوسی ندارید
        اگر همینه هدفتون که بفرمایید بیشتر توضیح بدم
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
          نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی شما برای روشن کردن لامپ 220 ولت AC میخواید از منبع تغذیه ای که برای میکرو یعتی 5 ولت DC استفاده کنید؟!
          میخواید یک منبع سویچینک افزاینده درست کنید؟!
          اگر این هدف شما باشه که باید از ماسفت های قدرت استفاده کنید و نیاز به جریان بالایی دارید
          و برق DC رو با سویچینگ که فرکانس اون توسط میکرو کنترل میشه از طریق PWM تولید کنید و از ترانس های فریت افزاینده استفاده کنید ( مشابه کاری که در لامپ های کم مصرف میشه ) و نیاز به تولید برق AC سینوسی ندارید
          اگر همینه هدفتون که بفرمایید بیشتر توضیح بدم
          سلام دوست عزیز
          ممنون که منو راهنمایی میکنید :redface:

راستش دوست عزیز
          من میخوام با یک میکرو از طریق PWM برق AC تولید کنم و به وسیله یک ماسفت ولتاژ 12 ولت یک باتری سیلد اسید را با یک ترانس سه سیمه
          (این ترانس همان ترانسی است که شما میفرمایید؟) تبدیل به 220 کرده و یک لامپ 20 تا 40 وات را روشن کنم
          ولتاژ خروجی PWM میکرو , 5 ولت است و
          اگر امکانش هست , به یک ماسفت وصل بشه تا هم ولتاژ 12 ولت باتری را قبول کند
          و هم جریان بیشتری را بتواند از خود عبور دهد
          اگر زحمتی نیست میتوانید یک شماتیک قرار دهید
          با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
          همچنین اگر امکانش هست
          یک برنامه ساده با بسکام
          برای میکرو مگا 8
          که بتونه بر روی PWM
          موج AC تولید کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
            سلام دوست عزیز
            ممنون که منو راهنمایی میکنید :redface:

راستش دوست عزیز
            من میخوام با یک میکرو از طریق PWM برق AC تولید کنم و به وسیله یک ماسفت ولتاژ 12 ولت یک باتری سیلد اسید را با یک ترانس سه سیمه
            (این ترانس همان ترانسی است که شما میفرمایید؟) تبدیل به 220 کرده و یک لامپ 20 تا 40 وات را روشن کنم
            ولتاژ خروجی PWM میکرو , 5 ولت است و
            اگر امکانش هست , به یک ماسفت وصل بشه تا هم ولتاژ 12 ولت باتری را قبول کند
            و هم جریان بیشتری را بتواند از خود عبور دهد
            اگر زحمتی نیست میتوانید یک شماتیک قرار دهید
            با تشکر
            من قدیما همچین مداری رو ساختم که ولتاژ DC بین 12 تا 16 ولت رو تا چند کیلو ولت بالا میبرد
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1537#msg361537
            برای تولید فرکانس از NE555 استفاده کرده بودم که الان یادم نیس دیوتی سایکلش چقد بود ولی با مقدار مقاومت و خازن که گذاشتم میتونی اینو حساب کنی
            اینم ببین
            خب شما میای مشابه این مدارو میبندی و به جای NE555 از میکرو استفاده میکنی با همین دیوتی سایکل و فرکانس

میمونه دو قسمت ماسفت و ترانس
            برای ماسفتی که من گذاشتم محدودیت ولتاژ نداری چون با بیش از این 12 ولت کار میکنه ولی نمیدونم آیا با 5 ولت میکرو درایو میشه یا نه که باید تست کنی ، اگر نشد باید با یه ترانزیستور معمولی ولی فرکانس بالا گیت رو درایو کنی
            برای ترانس هم ما از ترانسی استفاده کردیم که تا چند کیلو ولت ببره بالا ولی شما به ترانس 1:18 نیاز دارید که 220 ولت رو تولید کنه دقت کنید برای 40 وات 3 آمپر از طرف اول عبور میکنه

والا من بسکام کار نکردم ولی اگه با C بخوای میتونم بنویسم اما اصلا نگران قسمت میکرو نباش کاری نداری ، قسمت آنالوگ مدارت مهمتره

اضافه شده در تاریخ :
            بیا اینا رو هم پیدا کردم برات

http://www.mediafire.com/?1i99065mz2uebfx

یا اینو سرچ کن چیزای خوبی پیدا میکنی
            Digital Sine Wave Power Inverter Design
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              بینهایت ممنون برای پاسخ به سوال ها... :redface:

یکی از دوستان در تاپیکی دیگر گفته بودند که باید از ترانسهای 3 وات که 3 سیمه هستند استفاده کنید
              دلیلش را شما میدانید؟ (ترانسهای 220 ولت به 12 وت که در قسمت 12 ولت خود 3 سیم دارند...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                سلام دوست عزیز
                بینهایت ممنون برای پاسخ به سوال ها... :redface:

یکی از دوستان در تاپیکی دیگر گفته بودند که باید از ترانسهای 3 وات که 3 سیمه هستند استفاده کنید
                دلیلش را شما میدانید؟ (ترانسهای 220 ولت به 12 وت که در قسمت 12 ولت خود 3 سیم دارند...)
                نمیدونم والا
                ولی اگر هدف شما روشن کردن لامپ باشه نیاز به تولید موج سینوسی تمیز ندارید ولی اگر مثل فایلی که گذاشتم باید موج خروجی شما سینوسی کامل باشه باید فیلتر پایانی هم در نظر بگیرید
                و برای ترانس هم همونطور که توی PDF دیدید ترانس فریتی که روی برد بود باید استفاده بشه دیگه چند سیمه و ایناشو نمیدونم ولی منطقا نیازی نیست 12 به 220 باشه کارو راه میندازه با هسته فریت البته
                الان که شماتیک مدارو بررسی کردم قسمت 12 ولت ترانس سه سر داره ( سر وسط )
                اما بیش از این در تخصص من نیست از دیگر دوستان کمک بگیرید
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

دوستان کسی یک برنامه ساده با بسکام نداره تا بتونم با PWM مگا 8
                  یک موج مربعی (یا هر نوع موج دیگری ...) برای تولید برق AC تولید کنم
                  تا به وسیله یک ترانس 3 سیمه و یک ماسفت
                  برق 220 پنجاه هرتز تولید کنم (برای روشن کردن لامپ 20 تا 40 وات و یا پنکه...)

اضافه شده در تاریخ :
                  دوستان راهنمایی نمیکنند؟
                  یک زیر برنامه ساده برای تولید AC پنجاه هرتز به وسیله PWM ؟؟؟؟

بر روی پایه PWM میکرو مگا 8 ..... ؟؟؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط sina1359
                  دوستان راهنمایی نمیکنند؟
                  یک زیر برنامه ساده برای تولید AC پنجاه هرتز به وسیله PWM ؟؟؟؟

بر روی پایه PWM میکرو مگا 8 ..... ؟؟؟؟؟
                  دوستان راهنمایی میکنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                    دوستان راهنمایی میکنید
                    آقا من پروژه به اون قشنگی رو برات گذاشتم چرا نمیخونیش؟!
                    خودم نگاش کردم کلی چیزا جالبی داشت ، همشو توضیح داده دیگه ، چی میخوای؟!
                    اصلا شما قسمت آنالوگ مدارت مگه کامله که گیره برنامشی؟!
                    بیا من با C برات بنویسم تست کن اگه درست شد بده برنامه رو یکی به بیسیک تبدیل کنه
                    اینجا بیش از این کمک نمیکنن دیگه خودت باید بری دنبالش
                    از بچه ها بخواه که این PDF رو برات بیشتر توضیح بدن ، بفهمی چه پالسی با چه عرضی چه جوری با چه فرکانسی تولید کنی
                    اینطوری که من دیدن آمده برای قسمت مثبت PWM با دیوتی سایکل زیاد و برای قسمت منفی با دیوتی سایکل کم کار کرده ولی فرکانسش مشخص نیست
                    و این که آمده این کارو با 2تا پایه میکرو انجام داده و از 2 طرف ترانس رو کنترل کرده
                    ایناشو در بیاری کارت راه میوفته
                    همسنطوری کسی نمیتونه یه برنامه PWM برات بنویسه که
                    درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                      آقا من پروژه به اون قشنگی رو برات گذاشتم چرا نمیخونیش؟!
                      خودم نگاش کردم کلی چیزا جالبی داشت ، همشو توضیح داده دیگه ، چی میخوای؟!
                      اصلا شما قسمت آنالوگ مدارت مگه کامله که گیره برنامشی؟!
                      بیا من با C برات بنویسم تست کن اگه درست شد بده برنامه رو یکی به بیسیک تبدیل کنه
                      اینجا بیش از این کمک نمیکنن دیگه خودت باید بری دنبالش
                      از بچه ها بخواه که این PDF رو برات بیشتر توضیح بدن ، بفهمی چه پالسی با چه عرضی چه جوری با چه فرکانسی تولید کنی
                      اینطوری که من دیدن آمده برای قسمت مثبت PWM با دیوتی سایکل زیاد و برای قسمت منفی با دیوتی سایکل کم کار کرده ولی فرکانسش مشخص نیست
                      و این که آمده این کارو با 2تا پایه میکرو انجام داده و از 2 طرف ترانس رو کنترل کرده
                      ایناشو در بیاری کارت راه میوفته
                      همسنطوری کسی نمیتونه یه برنامه PWM برات بنویسه که
                      سلام دوست عزیز
                      بینهایت ممنون

دوست عزیز
                      شما اون فایل PDF را میفرمایید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                        سلام دوست عزیز
                        بینهایت ممنون

دوست عزیز
                        شما اون فایل PDF را میفرمایید؟
                        آره دیگه
                        PDF که گذاشتم همه چیزو گفته مدارو شماتیکو برنامه نویسیو همه چیز
                        درایور شبکه و nRF24L01
                        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X