البته من برنامه جناب 1 مرتضی را مطالعه نکردم
ولی ماشاالله جناب شهرام خوان..... oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
ببخشید شهرام خوان نمی شه یه برنامه ساده تری بنویسید
آخه من هرچی دقت کردم درک نکردم که شما چی می خوایید تو برنامتون انجام بدین
البته می دونم که مشکل از منه ولی .....
البته من برنامه جناب 1 مرتضی را مطالعه نکردم
ولی ماشاالله جناب شهرام خوان..... oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
ببخشید شهرام خوان نمی شه یه برنامه ساده تری بنویسید
آخه من هرچی دقت کردم درک نکردم که شما چی می خوایید تو برنامتون انجام بدین
البته می دونم که مشکل از منه ولی .....
با سلام و دورود،
در مورد مثال ارائه شده باید بگم که این مثال دارای سه روتین مجزا هستش که دو تای اولی نحوه استفاده از فونت های فارسی رو نشون داده که قبلا هم در تاپیک زیر ارائه شده ( البته روتین دوم بنا به سوال و درخواست یکی از دوستان، بعدا اضافه شده! ) :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65459.0
و اما روتین سوم نمایش دو تصویر هستش که قبلا از فایل BMP تبدیل به هگز شدن....
پی نوشت :
این استراکچر برای LCD های با Byte orientation عمودی است ( مثل KS0108 ) برای LCD های با Byte orientation افقی( مثل T6963C )، استراکچر مزبور متفاوت است!
مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....
شرمنده
اگر امکان داره آقا شهرام بیاید و همه قسمت های اضافی رو پاک کنید و فقط و فقط یه برنامه ساده بنویسید و یه رشته توش باشه که کدهای عکس اونجا باشه و تابع فراخوانی اش و هیچی دیگه نداشته باشه ممنون می شم
البته اگر وقتش رو دارید ...
شرمنده
اگر امکان داره آقا شهرام بیاید و همه قسمت های اضافی رو پاک کنید و فقط و فقط یه برنامه ساده بنویسید و یه رشته توش باشه که کدهای عکس اونجا باشه و تابع فراخوانی اش و هیچی دیگه نداشته باشه ممنون می شم
البته اگر وقتش رو دارید ...
خواهش میکنم برادر، این هم فایل های خلاصه شده و ساده، هم برای KS0108 و هم برای T6963C :
وای خیلی ممنون :nice:
اگر یه توضیحی هم در مورد کد نویسی بدی ممنون می شم :nerd:
پایه های ال سی دی رو باید با define مشخص کنیم یا خود کد ویژن....(آخه من 2.5 ندارم)؟؟ :read:
خب اول این دو تا خط در آرایه چیه لطفا؟دقیقا منظور از این دو خط چیه؟ :read:
flash unsigned char test[] = {
0x1E, 0x00, //width : LSB - MSB
0x1E, 0x00, //height : LSB - MSB
glcd_init(&glcd_init_data);
خب چرا این بالایی ها باید null باشه و اصلا کلا چی هستن :question:
راستی یه جایی که همه توابع کار با glcd در کد ویژن باشه رو دارید؟؟؟ oo: oo: oo:
بازم ممنون و متشکرم :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
خب اول این دو تا خط در آرایه چیه لطفا؟دقیقا منظور از این دو خط چیه؟ :read:
flash unsigned char test[] = {
0x1E, 0x00, //width : LSB - MSB
0x1E, 0x00, //height : LSB - MSB
این دو خط همونطور که در توضیحات مقابل اونها هم نوشته شده، هر کدوم با دو بایت، اندازه عرض و ارتفاع تصویر ذخیره شده رو برای تابع glcd_getimagee مشخص میکنند. خط اول اندازه عرض تصویره که بایت اول، بایت سبک تر و بایت دوم هم بایت سنگین تره و خط دوم هم به همین ترتیب، اندازه ارتفاع تصویره، در این مورد خاص، اندازه تصویر، 30 در 30 هستش.....
این دو خط مشخص کننده این هستند که G-LCD مورد استفاده، در حالت مموری مپ ( External Memory map ) قرار ندارند و در نتیجه حالت نوشتن و خوندن G-LCD در این حالت غیر فعال شده....
glcd_init(&glcd_init_data);
و این خط هم G-LCD رو مطابق تنظیمات انجام شده در کدویژن راه اندازی و روشن میکنه....
برای کسب اطلاعات تکمیلی، به بخش glcd از Help کدویژن مراجعه و اون رو مطالعه کنید، بررسی هدر فایل های این نوع LCD ها در دایرکتوری inc هم مفید فایده خواهد بود!
راستی یه جایی که همه توابع کار با glcd در کد ویژن باشه رو دارید؟؟؟ oo: oo: oo:
همونطور که قبلا هم گفتم، توابع G-LCD در کدویژن 2.05.3 تکمیل هستش و نیازی به چیز اضافی نداره، تنها کمبود اون مربوط به توابع فونت فارسی، عربی و انگلیسی بود که اون هم در مثال اولی همین تاپیک و در تاپیک زیر ارائه شده :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65459.0
:mrgreen:
مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....
دیدگاه