اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه اتصال میکرو به ال سی دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه اتصال میکرو به ال سی دی

سلام خسته نباشید من یه پروژه کارشناسی دارم که این پروژه مینی اسکوپ هست بنده برنامه ی خودم رو با پروتوس شبیه سازی کردم مشکلی نداشت ولی درعمل من میکروatmega16 را پروگرامر کردم و طبق فایل پروتوسم این میکرو را به پایه های ال سی دی متصل کردم دقیقا طبق دیتاشیت ال سی دی عمل کردم ولی با وصل کردن منبع تغذیه ال سی دی روشن نمیشه! اتصال پایه ها بدین شرح است:اتصالvcc به +5 ولت،اتصال gnd به زمین،اتصالVo به سر وسط پتانسیومتر،اتصال vee به سرثابت پتانسیومتر،درضمن ال سی دی من مدلWG 12864A winstar می باشد[/img] ممنون منو راهنمایی کنید

پاسخ : نحوه اتصال میکرو به ال سی دی

یه پایه ثابته پتانسیومتر باید وصل بشه به gnd
    وصل کردی؟؟

دیدگاه

سلام
      شاید پروگرام کردنت مشکل داشته فرکانس میکرو را طبق برنامه ای که نوشتی همون جوری پروگرام کردی یا با همون حالت پیش فرض پروگرام کردی
      :smile:
      قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

با همون فرکانس پیش فرض پروگرامر کردم باید چطور پروگرامر می کردم؟ پروگرامر من ازنوع stk500 نو افزار الکترونیک هست برای پاسخ اون دوستمون آره به gnd وصل کردم لطفا منو راهنمایی کنید برای پروگرامرکردن با این نوع پروگرامر با برنامه بسکام راهنمایی کنید یعنی احتمال داره که از پروگرامر کردن باشه ممنون

دیدگاه

منظورم تنظیم CKSEL3..0 در قسمتی که پروگرام میکنید است مثلا اکر با 8mhz کار میکنید باید مقدار CKSEL به صورت 0100 باشد که 0 به معنی تیک زدن ان بیت و 1 به معنی تیک نزدن ان بیت است
          قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط loooooop
            سلام خسته نباشید من یه پروژه کارشناسی دارم که این پروژه مینی اسکوپ هست بنده برنامه ی خودم رو با پروتوس شبیه سازی کردم مشکلی نداشت ولی درعمل من میکروatmega16 را پروگرامر کردم و طبق فایل پروتوسم این میکرو را به پایه های ال سی دی متصل کردم دقیقا طبق دیتاشیت ال سی دی عمل کردم ولی با وصل کردن منبع تغذیه ال سی دی روشن نمیشه! اتصال پایه ها بدین شرح است:اتصالvcc به +5 ولت،اتصال gnd به زمین،اتصالVo به سر وسط پتانسیومتر،اتصال vee به سرثابت پتانسیومتر،درضمن ال سی دی من مدلWG 12864A winstar می باشد ممنون منو راهنمایی کنید
            دون نوع lcd هست (مدل توشیبا و sed)اینی که داری استفاده میکنی sed هست فکر کنم و اگه اشتباه نکنم دوتا BKL+(پایه 19) و BKL-(پایه 20) داره که احتمالا وصلشون نکرده باشی.باید به ترتیب به +5 و gnd متصلشون کنی.در ضمن این مدل شماره پایه هاش با اونی که تویه پروتوس هستش فرق میکنه.pcb رو باید با توجه به شماره پایه هایی که رو lcd نوشته شده طراحی کنی.

دیدگاه

در پاسخ به محسن بله توی برنامم از فرکانس 8Mhz استفاده کردم پس من باید دوباره میکرو رو دوباره پروگرامر کنم؟چون فکر نکنم این تیکها رو زده باشم در پاسخ به اقبال شما از کجا فهمیدید که sed هست؟ واینکه من وصلشون نکردم چون یه جا خوندم که اصلا برای روشن شدن نیازی به وصل کردنشون نیست حالا توی دیتا شیت گفته پایه19 power supply for LED +4.2v و برای پایه 20همون گفته فقط 0 ولت هست حالا اگه من وصلشون کنم به منبع وزمین مشکلی برای ال سی دی پیش نمیاد اصلا این پایه ها برای چی هستن؟و در پاسخ به محسن الان این تنظیمی که برای پروگرامر گفتید کافیه؟اگه تنظیمات دیگه داره لطف کنید با ذکرجزییات بگید حالا من این میکرو رو یه بار پروگرام کردم مشکلی پیش نمیاد دوباره پروگرام کنم؟ اگه دوباره بخوام پروگرام کنم باید مثل قبل پروگرام کنم؟یا باید برنامه رو پاک کنم؟ ممنون میشم

دیدگاه

سلام
                اگه از پورت c استفاده کردید حتما باید فیوز بیت jtag رو غیرفعال کنید.
                نکته ای که خیلی ها فراموش میکنن.
                تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

خوب ببین اون دوتا پایه برای روشن کردن نور پس زمینست.(back light).
                  دوتاشونو همونطور که گفتم متصل کن باید صحت به رنگ آبی روشن بشه.اما اگر pcb رو بر اساس شماتیک تو پروتوس زدی احتمال داره بازم درست جواب نگیری اگه درست جواب نگرفتی پایه هارو دوباره چک کن.(تو پروتوس شماره پایه ها فرق میکنه با عمل) درضمن با کمال احترام بعید میدونم مشکل از فرکانس کاری باشه.اما برا فرکانس کاریت تو نرم افزاری که برا پروگرم کردن استفاده میکنی cksel رو رو ی0100 قرار بده (یا همون فرکانس 8mhz).

دیدگاه

در پاسخ به اقبال باید بگم فعلا روی برد بورد قطعات رو قرار دادم منظورتون ازفیوزبیتjtag چیه؟

دیدگاه

پورت سی علاوه بر عملکرد به صورت ورودی و خروجی قابلیت ارتباط jtag را هم دارا می باشد و فیوزبیت مربوط به راه اندازی این ارتباط به صورت پیشفرض فعال است که در صورت استفاده از پورت به صورت I/O باید فیوزبیت نام برده غیرفعال شود.
                      چرا ناراحتی پاتریک!
                      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                      - از دیدنش ناراحت شدی؟
                      + نه
                      پس چی ناراحتت کرده
                      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      محصولات

دیدگاه

درپاسخ به اقبال که گفته فرکانس کاری رو 8mhz تنظیم کن من از خود نرم افزلر بسکام برای پروگرامر استفاده می کنم حالا این تنظیم فرکانس توی مراحلش ندیدم حالا برای تنظیم این فرکانس کاری باید پیکار کنم؟بعد در مراحل پروگرامر تنظیم فیوزبیتjtag وجود نداره،من فک کنم اقبال پوگرامر رو خوب انجام دادم چون تا خود ال سی دی که با آوومتر اندازه گرفتم میکرو به ال سی دی سیگنال یا دیتا میده من فک کنم مشکل از همون پایه هایی که به منبع تغذیه وصل نکردم باشه

دیدگاه

اول همون پایه هایی رو که گفتم وصل کن اگه بازم جواب نگرفتی پایه هارو چک کن.اگه بازم نشد بگو تا درباره نحوه پروگرم کردن کمکت کنیم

دیدگاه

من در پاسخ به دوستان هم فایل برنامه وهم فایل پروتوس و دیتاشیت ال سی دی خودم رو گداشتم تا منظورم رو بهتر بفهمید در پاسخ به اقبال باشه من فردا میرم دانشگاه نتیجه رو می بینم وفردا گزارش میکنم ممنون ازشما ودوستانhttp://uplod.ir/1opw35tzkp84/mega16.rar.htm

دیدگاه

درپاسخ به اقبال میخواستم بگم که من اون 2 پایه رو تو خونه به باتری وصل کردم همونطوری که شما به من گفتید صفحه به رنگ آبی دراومد ولی هیچی نمایش نمی داد فقط آبی بود حالا به نظر شما مشکل از کجاس؟! آقا نحوه پروگرامر کردن رو به طور کامل توضیح بده من که میکروم رو با یه برنامه تست ال سی دی هم پروگرام کردم ولی بازم هیچی نمایش نمیداد منطورم یه نوشته بود که باید نمایش میداد که ندادتازه من هم avr studio و هم با bascom پروگرام کردم بازم هیچی! شما نحوه کامل پروگرام رو به من بگید ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X