اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه اتصال میکرو به ال سی دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه اتصال میکرو به ال سی دی

سلام ببخشید من الان دانشگاه هستم باور کنید من میکرو رو چند بار پروگرام کردم و چندین بار پایه ها رو چک کردم ولی بازم همون صفحه آبی نمایش میده حتی من یه پتانسیومتر هم به ال سی دی متصل کردم بازم جواب نمیده برای پتانسیومتر پایهVee به سر ثابت وسر منفی به سر دیگر ثابت و Vo هم به سر متغیر حتب با تغییر ریوستا پیکسل هاش هم کم رنگ و پر رنگ نمیشه! در ضمن من پایه منفی خروجی ال سی دی رو چک کردم (Vee) دیدم اصلا ولتاژ نداره چه برسه به منفی بودنش! خداییش یه کمکی به من بکنید ممنون میشم

دیدگاه

خوب ببین در زمان پروگرک کردن برنامه معمولا در حالت پیش فرض قرار داره (روی 1mhz) و اون دستور crysatl=8000000 تو بسکام مینویسی در اصل ملاک نیست! شما اگه میخوای مثلا با فرکانس 8mhz کار کنی باید فیوز بیت cksel رو تغییر بدی.این فیوز بیت در حالت پیش فرض روی 0001 ( یعنی همون 1mhz) قرار داره و شما برای 8mhz باید اونو روی 0100 قرار بدی. اما بازم مشکل از فرکانس کاریت نیست.احتمال 90% از پایه هاست.اگر پایه هارو بر طبق شکلی که تو پروتوس هست وصل کری اشتباست،به عنوان مثال تو پروتوس پایه های دیتا (DB0 تا DB9) از پایه شماره 9 شروع میشه در صورتی که در عمل و روی lcd از پایه 7 شروع میشه!
      خلاصه پایه هارو دوباره چک کن احتمالا جابجا وصل شدن.

دیدگاه

سلام خسته نباشید آقا شرمنده یک پتانسیومتر هم وصل کردم بطوریکه سر ولتاژVee به پایه ثابت و منفی به سر ثابت دیگر و Vo نیز به پایه متغیرولی من هرچه پتانسیومتر رو تغییر میدادم همون صفحه آبی باقی موند ولی من یه خورده ابتکار به خرج دادم و با آوومتر چک کردم که Vee ولتاژمنفی تولید میکنه یا نه متوجه شدم که بله ال سی دی به خاطر لقی با پین هدر ولتاژ vee تولید نمی کرد که با لحیم کاری این کار هم درست شد :nice:ضمنا من پایه +5 ولت و زمین آن را به منفی وصل کردم با تغییر پتانسیومتر پیکسل هاش هم کم رنگ و پر رنگ میشد و اون برنامه تستی که برام گذاشتید درست جواب داد :nice: :wow: و سایت رو نمایش می داد ولی www. در طرف راست بود و ادامش در طرف چپ بود به نظرشما مشکل ازکجا بوده؟ممنون میشم جواب بدید و یه سوال دیگه اینه که برای واضح تر وپررنگ تر شدن نوشته ها روی ال سی دی چیکار باید کرد؟منظورم اینه که من با پتانسیومتر10K هر چقدر ور رفتم که سایت شما رو پررنگ تر نمایش بده نشد ممنون میشم به این سوالم هم جواب بدید

دیدگاه

جای پایه های cs1 و cs2 رو عوض کن.مشکل حل میشه.(نرم افزاری هم میتونی این کارو بکنی یعنی تو برنامه از قسمت control port v

دیدگاه

در پاسخ به اقبال دست شما درد نکنه ممنون از اینکه توی پروژه کارشناسی من رو یاری کردید ممنون این قضیه جابجایی هم درست شد و پروژه خودم هم پروگرام کردم بدون ورودی فرکانس صفر نشون می داد حالا باید ببرم دانشگاه ورودی بدم ببینم چی میشه بازم ممنون

دیدگاه

سلام
              من هم با ال سی دی مشکل دارم
              مثلا مشخص میکردم کلمه مهدی رو در یک جایی نمایش بده ولی چند تا حرف رو فقط نشون میداد، یا میگفتم از 0 تا 100 بشره و نمایش بده ولی بعد از عدد 1 شکل های عجیب غریب نشون می داد. الان هم که کلا چیزی نشون نمیده.
              تو پروتیوس هم همیشه درست بوده برنامم.
              فقط غیر ممکن غیر ممکن است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi945
                سلام
                من هم با ال سی دی مشکل دارم
                مثلا مشخص میکردم کلمه مهدی رو در یک جایی نمایش بده ولی چند تا حرف رو فقط نشون میداد، یا میگفتم از 0 تا 100 بشره و نمایش بده ولی بعد از عدد 1 شکل های عجیب غریب نشون می داد. الان هم که کلا چیزی نشون نمیده.
                تو پروتیوس هم همیشه درست بوده برنامم.
                ایا همچنان مشکلتون پابرجاست ؟ این مطلب سوالی بود یا فقط اطلاع رسانی ؟ :sad: :sad:

نوشته اصلی توسط loooooop
                در پاسخ به اقبال دست شما درد نکنه ممنون از اینکه توی پروژه کارشناسی من رو یاری کردید ممنون این قضیه جابجایی هم درست شد و پروژه خودم هم پروگرام کردم بدون ورودی فرکانس صفر نشون می داد حالا باید ببرم دانشگاه ورودی بدم ببینم چی میشه بازم ممنون
                دوست عزیز لطفا برای تشکر از دکمه مربوطه استفاده کنید نه ارسال پست!!!
                اگر در پایان مشکلتون حل شده لطفا در یک ارسال برای سایر دوستان توضیح بدین و در نهایت دکمه موضوع به نتیجه رسید رو فشار دهید!!!!!
                با تشکر
                چرا ناراحتی پاتریک!
                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                محصولات

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید من برای پروژه مینی اسکوپ یه ریوستا برای بالا و پایین کردن موج استفاده می کنم یک سر این ریوستا روی ولتاژ3ولت گذاشتم و یه سر ثابت را به زمین متصل کردم سر متغیر هم رو به پورت PA4 (پورتA پین4) متصل کردم و سرپورتA پین5 رو هم به زمین متصل کردم این برنامه رو طوری نوشتم که با تغییر ریوستا نمودار به سمت یالا و پایین میره من با تغییر این مقاومت یه دودی رو دیدم که از ال سی دی بیرون میاد با نگاه دقیق به پشت ال سی دی متوجه شدم آس سی پشتش سوراخ و سوخته شده بود به نظر شما مشکل از چی بوده و دلیلش چی بوده؟! لطفا به بنده کمک کنید من الان میخوام یه ال سی دی دیگه بگیرم میخوام یه چیزی مثل فیوز به ال سی دی وصل کنم که دیگه این اتفاق ها برام نیافته آیا چنین چیزی وجود داره؟ لطفا اگه وجود داره بگیدچیه و با جزییات بگید که چطوری به ال سی دی متصل کنم؟ ممنون از اینکه به سوالم جوا بدید

دیدگاه

کسی از دوستان نیست جواب ماروبده؟!

دیدگاه

یکی از دوستان به سوال من جواب بده ممنون میشم

دیدگاه

برادر من این هزار تا دلیل می تونه داشته باشه!!
                        یه جا رو اتصال کوتاه کرده باشی؟
                        شماتیکت اشتباه باشه و هزار چیز دیگه!!!!!!
                        من تا حالا نه یه بار و دوبار بلکه 100 بار اون شماتیکایی که براتون گذاشتم رو بستم وتا الان باهاش مشکل نداشتم.
                        اگه می خوای من یه اسیلوسکوپ دارم بگو تا کامل بزارم و خیال خودتو راحت کن
                        چرا ناراحتی پاتریک!
                        - از دیدنش ناراحت شدی؟
                        + نه
                        پس چی ناراحتت کرده
                        محصولات

دیدگاه

شرمنده ای قدر شما رو عصبانی کردم درست میگید پس من شماتیک و سورس برنامه رو میذارم ببینید مشکلی از نطر شمانیکی داره یا نه؟ و ببینید که اونجایی رو که ریوستا رو دارم وصل میکنم به پورت A پین4 مشکلی داره یا نه؟اصلا من این ریوستا رو برای این گذاشتم که ورودی رو از یه مقدار متغیر ولتاژکم کنه (منظور از ولتاژمتغیر PA4 ) و با تغییر این ریوستا نمودار من روی ال سی دی بالا و پایین بره ممنون میشم یه نگاهی کنید اینم لینکه دانلود:http://up.toca.ir/images/sd8l20d4xmycsj7lx3zp.rar

دیدگاه

پایه ی سوم مقاومت متغییر 10K که برای کنتراست هستش ( بین پایه های Vout- و Vo مربوط به lcd) باید به Vcc وصل بشه نه به زمین!در این حالت که به زمین وصل کردی جریان بیش از حدی داره از پایه ی Vout- میگذره.
                            و این قضیه ربطی به مقاومت هایی که این آخری گذاشتی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eghbal_m
                              پایه ی سوم مقاومت متغییر 10K که برای کنتراست هستش ( بین پایه های Vout- و Vo مربوط به lcd) باید به Vcc وصل بشه نه به زمین!در این حالت که به زمین وصل کردی جریان بیش از حدی داره از پایه ی Vout- میگذره.
                              و این قضیه ربطی به مقاومت هایی که این آخری گذاشتی نداره
                              ببخشید مهندس ولی من هر شماتیکی دیدم اون سر پتانسیومتر به زمین وصل شده و مشکلی هم نبوده!!!!
                              چرا ناراحتی پاتریک!
                              - از دیدنش ناراحت شدی؟
                              + نه
                              پس چی ناراحتت کرده
                              محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
                                ببخشید مهندس ولی من هر شماتیکی دیدم اون سر پتانسیومتر به زمین وصل شده و مشکلی هم نبوده!!!!
                                عجیبه! گاهی اوقات تو بعضی مدارات دیدم که به زمین متصل میشه اما خودم که همیشه با vcc متصل کردم.البته کمی تفوت بین چیپ toshiba , sed هست اما تا جایی که یادم میاد جفتش به vcc متصل میشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X