اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه اتصال میکرو به ال سی دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه اتصال میکرو به ال سی دی

درپاسخ به اقبال بگم که آفرین دمت گرم من با یکی از بچه ها که کاربلد بود صحبت کردم مشکل من همون پایه سوم پتانسیومتر کنتراست بود باید اون رو بهVccمتصل می کردم واقعا که مهندس آراسته آخرش هست در پاسخ به مهندس آراسته:بابا همیشه تئوری با عمل خیلی فاصله داره تو تئوری و شماتیک همه چی OK هست ولی در عمل اینجوری نیست اینو بهتون گفتم که راهنمایی غلط نکنید مرسی از اقبال

دیدگاه

پاسخ : نحوه اتصال میکرو به ال سی دی

نوشته اصلی توسط loooooop
      درپاسخ به اقبال بگم که آفرین دمت گرم من با یکی از بچه ها که کاربلد بود صحبت کردم مشکل من همون پایه سوم پتانسیومتر کنتراست بود باید اون رو بهVccمتصل می کردم واقعا که مهندس آراسته آخرش هست در پاسخ به مهندس آراسته:بابا همیشه تئوری با عمل خیلی فاصله داره تو تئوری و شماتیک همه چی OK هست ولی در عمل اینجوری نیست اینو بهتون گفتم که راهنمایی غلط نکنید مرسی از اقبال
      در پاسخ به شما باید بگم که اولا از این طرز حرف زدنتون واقعا ممنون :agree: و در ثانی بنده اینا رو عملی تست کردم نه تئوری و نیازی هم به اثبات کارام برای شما نمی بینم.
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X