اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه avr توسط lpt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغذیه avr توسط lpt

با سلام
    من می خوام تغذیه ا سی avr رو از پورت lpt بگیرم چیزی حدود 20mA می خواستم بدونم مشکلی برای lpt پیش می یاد یا نه؟
    منون می شم کمک کنید.

Re: تغذ&یه avr توسط lpt

نوشته اصلی توسط 123456za
    با سلام
    من می خوام تغذیه ا سی avr رو از پورت lpt بگیرم چیزی حدود 20mA می خواستم بدونم مشکلی برای lpt پیش می یاد یا نه؟
    منون می شم کمک کنید.
    با سلام
    دوست عزیز من جای شما باشم این کارروی USBانجام می دم من این کاررو انجام دادم
    ازش 5 ولت و جریان 500میلی امپر میشه گرفت

دیدگاه

تغذیه avr توسط lpt

با سلام
      منم می خوام وصل کنم ولی هم از avr مشکل دارم هم نرم افزار basic اگه می شه یک نمونه برنامه باvisual basic6 به من بدین

دیدگاه

تغذیه avr توسط lpt

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
        در مورد خروجی گرفتن از پورت موازی باید بگم که این کار امکان نداره . به فرض اینکه بتونه 20m آمپر هم جریان بده ، ولتاژ 5 ولت نیست معمولا از 4.5 ولت کمتره . بنابراین نمیتونه به عنوان تغذیه استفاده بشه .
        در مورد USB هم توی قسمت پایان نامه های کارشناسی یه پایانامه هست .
        موفق باشید .
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

تغذیه avr توسط lpt

با سلام
          حق با شماست
          ولی اگه از atmega8L استفاده بشه چطور؟
          از 2.7 تا 5 که کار میکنه :roll:

دیدگاه

تغذیه avr توسط lpt

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
            ببینید بحث سر اینه که این پورت برای این کار طراحی نشده . بله هر کدوم از پایه هاش حدود 20M آمپر جریان میدن ولی این max هست . شاید اگه مدت زیادی این جریان رو بکشید دچار مشکل بشه . به نظرم از این تصمیم منصرف بشید بهتره .
            موفق باشید .

دیدگاه

تغذیه avr توسط lpt

سلام
              فکر می کنم پورت usbهمیشه یه پایه تغذیه 5 ولت دارiولی پورت موازی همه پایه هاش تازمانی که بایه دستور داخلی ست نشه صفر است

دیدگاه

تغذیه avr توسط lpt

سلام خوبی رضا جان ؟
                در مورد USB حرف شما درسته اصلا یه 5 ولت توش گذاشتن به عنوان تغذیه . ولی پورت موازی خودش 3 تا آدرس داره . که از 0x378 شروع میشه . نمیشه گفت همشون اولش 0 ولت هستن . متفاوت هست بعضی هاشون همه ورودی هستن بعضی ها همه خروجی و بعضی ها هم ورودی و خروجی . برای همین نمیشه گفت که اولش همه 0 ولت است .
                موفق باشید .

دیدگاه

تغذیه avr توسط lpt

آره جواب نمیده
                  یعنی با وجود اینکه 15mA کشیدم باز مشکل داشت
                  به هر حال مرسی از کمکتون

دیدگاه

تغذیه avr توسط lpt

اینکار رو در قفل های سخت افزاری انجام میدن. احتمالا شما هم میخواین همچین چیزی بسازین.

اگر بتونی جریان رو پایین بیاری می تونی براحتی از یکی از پایه ها استفاده بکنی. ولی اگر بیشتر جریان میخوای می تونی دوتا از پایه ها رو با دو تا دیود (شاتکی خیلی بهتره بدلیل افت .3 ولت) به تغذیه میکرو وصل بکنی. استفاده از یک خازن 10 میکرو یا بیشتر بنا به فضایی که داری میتونه کمک بکنه.

HTH - Shahriar
                    Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

پاسخ : تغذیه avr توسط lpt

سلام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X