اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با rx tx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با rx tx

سلام

من تو ساخت روبات کنترل از راه دور یه مشکلی دارم که نمیتونم حلش کنم.

من اطلاعاتم رو از طریق tx میکروی atmega8 به rx یه atmega8 دیگه میفرستم, تو proteus همه چیز درست کار میکنه ولی وقتی میکروهامو program میکنم و رو بردبورد میبندم دیگه هیچ چیز کار نمیکنه! ( در ضمن به هر دو میکرو کریستال 4 مگ متصل کردم. )

این مدارمه:

ممکنه از fusebit باشه؟
    دوستان لطف میکنید اگه کمکم کنید!

پاسخ : مشکل با rx tx

لطفا برنامه رو با فایل پروتئوس بزارید.
    در ضمن شماتیک ظاهرا یه قسمتش اشتباهه شما باید بین LED بارگراف و میکرو مقاومت 100 تا 470 اهم بزارید که نزاشتید و این باعث میشه جریان زیادی از پین ها کشیده بشه و احتمالا مشکل ساز هستش!!!
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
      لطفا برنامه رو با فایل پروتئوس بزارید.
      در ضمن شماتیک ظاهرا یه قسمتش اشتباهه شما باید بین LED بارگراف و میکرو مقاومت 100 تا 470 اهم بزارید که نزاشتید و این باعث میشه جریان زیادی از پین ها کشیده بشه و احتمالا مشکل ساز هستش!!!
      چشم, اینم برنامه با فایل پروتئوس! ( البته از برنامه مطمئنم چون کلاً کارم برنامه نویسیه! )
      http://uploadtak.com/images/robat.zip

راستی تو مدار اصلی مقاومت گذاشتم, فقط تو proteus مقاومت نذاشتم!

دیدگاه

میتونه از فیوزبیت ها باشه
        میکروهارو برا کریستال خارجی فیوزبیت کردین؟
        میکروهارو همگراند کردین؟
        در مورد سرعت ارسال و دریافت اطلاعات:
        -سرعت ارسال و دریافت توو هر دوتا میکرو باید یکی تنظیم شده باشه.
        -سرعت ارسال و دریافت (نرخ تبادل اطلاعات) با مقدار کریستال انتخابی یه ارتباطایی داره. اکه سرعت انتخاب شده با مقدار کریستال هماهنگی نداشته باشه ممکنه خطای زیادی تووی ارسال و دریافت پیش بیاد.
        -------------------------
        میشه بگین مشکل کار مدارتون کجاست؟
        راستی از HMTR استفاده میکنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sajad-Gh
          میتونه از فیوزبیت ها باشه
          میکروهارو برا کریستال خارجی فیوزبیت کردین؟
          میکروهارو همگراند کردین؟
          در مورد سرعت ارسال و دریافت اطلاعات:
          -سرعت ارسال و دریافت توو هر دوتا میکرو باید یکی تنظیم شده باشه.
          -سرعت ارسال و دریافت (نرخ تبادل اطلاعات) با مقدار کریستال انتخابی یه ارتباطایی داره. اکه سرعت انتخاب شده با مقدار کریستال هماهنگی نداشته باشه ممکنه خطای زیادی تووی ارسال و دریافت پیش بیاد.
          -------------------------
          میشه بگین مشکل کار مدارتون کجاست؟
          راستی از HMTR استفاده میکنید؟
          ممنون بابت پاسختون!
          راستش من خیلی در مورد میکرو اطلاعاتم زیاد نیست.
          کریستال هر دو میکرو 4mhzه! میکرو رو هم با فیوز بیت 1101 (mid freq crystal) پروگرام کردم!

میکرو هام تو دوتا برد مختلف و با دو منبع تغذیه مختلف کار میکنن! ماژولم هم hm-t و hm-r هست!

نرخ تبادل اطلاعات برای هردو میکرو 4800ه!

مشکل هم اینجاست که تو پروتئوس با زدن کلید روی میکروی A یه led رو میکروی B روشن میشه ولی وقتی مدارو رو بردبورد منتاژ میکنم, با زدن کلید Led روشن نمیشه!

دیدگاه

سلام
            دوست عزیز شاید مسیرهای سیم کشی روی بردبرد مشکل داره.مسیرهای سیم کشی رو چک کن شاید درست بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
              سلام
              دوست عزیز شاید مسیرهای سیم کشی روی بردبرد مشکل داره.مسیرهای سیم کشی رو چک کن شاید درست بشه.

نه چند بار مدارو بستم! فقط به مقدار کریستال و fusebit ها شک دارم!
              برای استفاده از rx, tx باید فیوزبیت خاصی رو فعال کرد. ( چون atmega8 حتی jtag هم نداره )

دیدگاه

مهندس شما اول یه برنامه ساده بنویس که فقط یکی از میکروها یه رشته رو ارسال کنه و اون یکی رو نمایشگر بهت نشون بده. اگه از این قسمت جواب گرفتی بعد برو سراغ اتصال ماژول ها و این بار دیتا رو به صورت بی سیم ارسال کن.
                اگه از این دو قسمت جواب گرفتی بعد برو سراغ برنامه اصلی خودت.
                این ماژول هایی که جدیدا وارد بازار شدن مچ کردنشون یه خورده سخت شده :sad: :sad:
                واسه آشنایی بیشتر با USART اینجا رو یه نگا بنداز: http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...3790#msg393790
                این هم یه مقاله در مورد راه اندازی HMR و HMT: http://wdl.persiangig.com/pages/down...8%AF%D9%87.pdf
                چرا ناراحتی پاتریک!
                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
                  مهندس شما اول یه برنامه ساده بنویس که فقط یکی از میکروها یه رشته رو ارسال کنه و اون یکی رو نمایشگر بهت نشون بده. اگه از این قسمت جواب گرفتی بعد برو سراغ اتصال ماژول ها و این بار دیتا رو به صورت بی سیم ارسال کن.
                  اگه از این دو قسمت جواب گرفتی بعد برو سراغ برنامه اصلی خودت.
                  این ماژول هایی که جدیدا وارد بازار شدن مچ کردنشون یه خورده سخت شده :sad: :sad:
                  واسه آشنایی بیشتر با USART اینجا رو یه نگا بنداز: http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...3790#msg393790
                  این هم یه مقاله در مورد راه اندازی HMR و HMT: http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://rose111.persiangig.com/document/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84
                  %20%D9%81%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D9%87%20%D A%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87.pdf
                  ممنون,
                  برم ببینم چی میشه.

دیدگاه

یه پله قبل از اون
                    شما یه برنامه واسه دو تا میکرو بنویس که یه پین رو در زمان خاص مثلا یک ثانیه ؛ صفر و یک کنه تا مطمئن شی میکرو با فرکانس درست کار میکنه بعد برو سراغ کاری که دوستمون گفتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X