اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط گوشی موبایل با کامپیوتر توسط rs 232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط گوشی موبایل با کامپیوتر توسط rs 232

نوشته اصلی توسط سعید خیری
    ببخشید تاخیر داشتم
    ببینید شما گفتید مدل 2600 ، من هم دقیقا همین مدل رو دارم. خیلی راحت میشه به پورت کامپیوتر متصلش کرد.
    من فقط تو ارتباطش با میکرو با مشکل مواجه شدم.
    سلام
    دوستان در انجمن یکمی سرچ کنید به جوابهایتان می رسید
    به پست های زیر سر بزنید
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=28334.msg388775#msg388775
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60074.msg335446#msg335446
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saminco

دوست من ، عرض کردم اگه مدار من درس باشه و پایه های 11و12 ایسی max 232 رو به هم وصل کنم؟ این امکان هست که هرچی تو hyper terminal نوشتم برگرده به خودم؟؟
      سلام دوست عزیز
      بله اگه پایه هایی که باید به RX , TX میکرو وصل بشن رو به هم وصل کنی، هرچی تو هایپر تایپ کنی بعد از اینتر کردن به خودت بر میگرده
      :job:
      زندگی را تو بساز ،
      نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
      زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
      زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microware
        سلام دوست عزیز
        بله اگه پایه هایی که باید به RX , TX میکرو وصل بشن رو به هم وصل کنی، هرچی تو هایپر تایپ کنی بعد از اینتر کردن به خودت بر میگرده
        :job:
        ممنون از microware عزیز:::به خودت بر میگرده یعنی اطلاعات رو تو یه سطر دیگه نشون میده ؟ یا میره اول همون سطری که من اطلاعات وارد کردم؟؟
        (برا چک کردن مدار پرسیدم)

دیدگاه

آقا ببینین این شماتیک ایراد نداره که؟؟

دیدگاه

بله تو سطر بعدی میاد برات
            شماتیک به نظر درست میاد
            زندگی را تو بساز ،
            نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
            زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
            زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

مهندس،من حتی tx و rx خود پورت com رو به هم وصل می کنم اصولا باید هرچی می نویسم به خودم برگرده ولی اینطور نمیشه هرچی که نوشتم مکان نما میره اول همون سطر!

کسی یه دونه نمونه آماده این ماژول رو داره؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saminco
                مهندس،من حتی tx و rx خود پورت com رو به هم وصل می کنم اصولا باید هرچی می نویسم به خودم برگرده ولی اینطور نمیشه هرچی که نوشتم مکان نما میره اول همون سطر!

کسی یه دونه نمونه آماده این ماژول رو داره؟؟
                سلام دوست عزیز به پست های که گفتم سر زدید؟؟؟؟این سوالاتی که دارید می پرسید نیز من ان موقع که داشتم روی سریال کار می کردم با ان مواجه شده بودم ، اون پست را مطالعه کنید اگر باز مشکلی بود ما در خدمتیم
                معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                آموزش Modelsim

دیدگاه

من در مورد سخت افزار این پروژه راهنمایی می خوام

دیدگاه

آقا من از اتصال کامپیوتر به max و اتصال اون به گوشی دست کشیدم....

یه راهنمایی بهم بکنید که بتونم میکرو رو به نوکیا 2600 وصل کنم و at command براش بفرستم فقط یه sms کوچولو بزنه.مر30 از دوستان

دیدگاه

اینجا یه فردین پیدا نمیشه ؟؟؟؟ :angry:

دیدگاه

سلام، من می خوام نوکیا 2600 رو با مگا32 ارتباط بدم، مداری که اونا رو به هم وصل کردم زیره کدشم اونجا نوشتم
                        تنها موفقیتی که تو این پروژه دارم اینه که بعد اتصال مدار موقعی که میکرو32 رو به برق (تغذیه) میزنم یه علامت کوچولوی ماشین تو صفحه موبایل ظاهر میشه..........

می خوام با استفاده از این مدار یه sms ارسال کنم..امّا نمیشه... لطفاً منو راهنماییم کنید :angry: :angry: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saminco
                          آقا من از اتصال کامپیوتر به max و اتصال اون به گوشی دست کشیدم....

یه راهنمایی بهم بکنید که بتونم میکرو رو به نوکیا 2600 وصل کنم و at command براش بفرستم فقط یه sms کوچولو بزنه.مر30 از دوستان
                          سلام اقا چرا دست کشیدی مداری که برات می فرستم را ببند
                          وسعی کن از طریق هایپر ترمینال با گوشی ارتباط برقرار کنی
                          آموزش Modelsim

دیدگاه

دوست عزیز بازم شما،دمت گرم :job:

فک کنم 78l05 همون رگلاتوره
                            1n4148 چیه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saminco
                              دوست عزیز بازم شما،دمت گرم :job:

فک کنم 78l05 همون رگلاتوره
                              1n4148 چیه؟؟
                              7805 بله رگلاتور 5 ولت هستش و 1n4148 دیود هستش که می تونی این قسمت را بدون رگلاتور و اون دیدود ها ببندی ، می تونی از تغذیه 5 ولت usb سیستمت یا هر تغذیه 5 ولتی که داری استفاده کن
                              شما این قسمتش را درست کن بعد باید بگردی دنبال دستورهایی مربوط به ارتباط با گوشی
                              آموزش Modelsim

دیدگاه

skiboy عزیز قبلا یه مداری بسته بودم که موقع اتصال،یه علامت (ماشین کوچولو) می آمد به صفحه گوشی ولی حالا گوشی اصلا عکس العملی از خودش نشون نمیده
                                این مدار تغذیه شو از سیستم می گیره دیگه نه؟
                                موقعی که hyper terminal بسکام رو باز می کنم چراغ dtr روشن میشه, lموقع باز کردن hyper terminal ویندوز هر دو چراغ اتصالی به مدار روشن میشه

البته rx,tx رو که باید به گوشی بزنیم ،هم با مقاومت 1کیلویی و هم بدون مقاومت وصل کردم ولی تاثیری نداشت
                                ایسی max 232 و هم محض تست عوض کردم ولی بینتیجه بود...
                                مرسی از راهنمایی های شما.اگه میشه راه دیگه رو برام معرفی و راهنماییم کنید. :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X