من به نرم افزار مخصوص max232 احتیاج دارم که بتونه وضعیت پایه های میکرو رو بنشون بده . معمولا" از چی ستفاده میکنید ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نرم افزار مخصوص max232
Collapse
X
-
پاسخ : نرم افزار مخصوص max232
چیزهایی که گفتید همه درست هست . راستش خودمم دقیقا نمیدونم دارم دنبال چی میگردم . :redface: موضوع اینه که من چن تا میکرو دارم که فیوزبیت هاش قفل شده . تازگی یه مدار پیدا شده که میتونه فیوز بیت ها رو برگردونه من این مدار رو بستم و موفق شدم چن تا از میکرو ها رو برگردونم اما نه همه رو . این مدار یه خروجی داره که توسط یه ماکس 232 و مدار مخصوصش و البته به کمک یه نرم افزار مخصوص به کامپیوتر وصل میش تا ایرادات احتمالی رو بررسی کنه . الان دنبال این نرم افزاره میگردم . توی این وقت گذاشتن ها یه نرم افزار free دانلود کردم به نام Bray’s termina , و همینطور msb-3.2.1 که تا الان باهاشون کار نکردم . الانم مشغول بستن مدار ماکس 232 هستم ببینم این نرم افزارا مشکل رو حل میکنن یا نه .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط سایمونچیزهایی که گفتید همه درست هست . راستش خودمم دقیقا نمیدونم دارم دنبال چی میگردم . :redface: موضوع اینه که من چن تا میکرو دارم که فیوزبیت هاش قفل شده . تازگی یه مدار پیدا شده که میتونه فیوز بیت ها رو برگردونه من این مدار رو بستم و موفق شدم چن تا از میکرو ها رو برگردونم اما نه همه رو . این مدار یه خروجی داره که توسط یه ماکس 232 و مدار مخصوصش و البته به کمک یه نرم افزار مخصوص به کامپیوتر وصل میش تا ایرادات احتمالی رو بررسی کنه . الان دنبال این نرم افزاره میگردم . توی این وقت گذاشتن ها یه نرم افزار free دانلود کردم به نام Bray’s termina , و همینطور msb-3.2.1 که تا الان باهاشون کار نکردم . الانم مشغول بستن مدار ماکس 232 هستم ببینم این نرم افزارا مشکل رو حل میکنن یا نه .
آیا واقعا مداری هست هست که بشه از طرق اون فوز بیت ها رو تغییر داد مثلا قفل میکرو رو باز کرد؟
ممنون میشم اگه کسی در مورد باز کردن قفل میکرو اطلاعاتی داره بده و
با تشکرزمان تنها واحد حقیقی اندازه گیریه
زمان وجود ماده رو اثبات میکنه
بدون زمان هیچکدوم ما وجود نخواهیم داشت
زمان یکتاست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Robo-amirسلام
آیا واقعا مداری هست هست که بشه از طرق اون فوز بیت ها رو تغییر داد مثلا قفل میکرو رو باز کرد؟
ممنون میشم اگه کسی در مورد باز کردن قفل میکرو اطلاعاتی داره بده و
با تشکر
دیدگاه
-
یا واقعا مداری هست هست که بشه از طرق اون فوز بیت ها رو تغییر داد مثلا قفل میکرو رو باز کرد؟
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=69862.new#new
با اعمال فرکانس 1 مگ به پایه Xtal1 و پروگرام میتونین فیوز بیت ها رو به حالت اول برگردونین
دیدگاه
دیدگاه