اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار مخصوص max232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نرم افزار مخصوص max232

من به نرم افزار مخصوص max232 احتیاج دارم که بتونه وضعیت پایه های میکرو رو بنشون بده . معمولا" از چی ستفاده میکنید ؟

پاسخ : نرم افزار مخصوص max232

می تونی از طریق کامپیوتر و برنامه نویسی سی شارپ وضعیت پایه های میکروتو ببینی

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      یعنی وضعیت پایه میکرو نشان بده یعنی چی ؟؟؟
      میخای تستر درست کنی ؟
      کمی توضیح بده شاید بتونم کمک کنم.
      خداوندا
      از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
      فراموشش کن
      دکتر علی شریعتی

دیدگاه

max232 یه آی سی تبدیل سطح از rs232 به ttl هستش
        نرم افزاری نداره !

دیدگاه

چیزهایی که گفتید همه درست هست . راستش خودمم دقیقا نمیدونم دارم دنبال چی میگردم . :redface: موضوع اینه که من چن تا میکرو دارم که فیوزبیت هاش قفل شده . تازگی یه مدار پیدا شده که میتونه فیوز بیت ها رو برگردونه من این مدار رو بستم و موفق شدم چن تا از میکرو ها رو برگردونم اما نه همه رو . این مدار یه خروجی داره که توسط یه ماکس 232 و مدار مخصوصش و البته به کمک یه نرم افزار مخصوص به کامپیوتر وصل میش تا ایرادات احتمالی رو بررسی کنه . الان دنبال این نرم افزاره میگردم . توی این وقت گذاشتن ها یه نرم افزار free دانلود کردم به نام Bray’s termina , و همینطور msb-3.2.1 که تا الان باهاشون کار نکردم . الانم مشغول بستن مدار ماکس 232 هستم ببینم این نرم افزارا مشکل رو حل میکنن یا نه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
            چیزهایی که گفتید همه درست هست . راستش خودمم دقیقا نمیدونم دارم دنبال چی میگردم . :redface: موضوع اینه که من چن تا میکرو دارم که فیوزبیت هاش قفل شده . تازگی یه مدار پیدا شده که میتونه فیوز بیت ها رو برگردونه من این مدار رو بستم و موفق شدم چن تا از میکرو ها رو برگردونم اما نه همه رو . این مدار یه خروجی داره که توسط یه ماکس 232 و مدار مخصوصش و البته به کمک یه نرم افزار مخصوص به کامپیوتر وصل میش تا ایرادات احتمالی رو بررسی کنه . الان دنبال این نرم افزاره میگردم . توی این وقت گذاشتن ها یه نرم افزار free دانلود کردم به نام Bray’s termina , و همینطور msb-3.2.1 که تا الان باهاشون کار نکردم . الانم مشغول بستن مدار ماکس 232 هستم ببینم این نرم افزارا مشکل رو حل میکنن یا نه .
            سلام
            آیا واقعا مداری هست هست که بشه از طرق اون فوز بیت ها رو تغییر داد مثلا قفل میکرو رو باز کرد؟
            ممنون میشم اگه کسی در مورد باز کردن قفل میکرو اطلاعاتی داره بده و
            با تشکر
            زمان تنها واحد حقیقی اندازه گیریه
            زمان وجود ماده رو اثبات میکنه
            بدون زمان هیچکدوم ما وجود نخواهیم داشت
            زمان یکتاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Robo-amir
              سلام
              آیا واقعا مداری هست هست که بشه از طرق اون فوز بیت ها رو تغییر داد مثلا قفل میکرو رو باز کرد؟
              ممنون میشم اگه کسی در مورد باز کردن قفل میکرو اطلاعاتی داره بده و
              با تشکر
              با اعمال فرکانس 1 مگ به پایه Xtal1 و پروگرام میتونین فیوز بیت ها رو به حالت اول برگردونین

دیدگاه

یا واقعا مداری هست هست که بشه از طرق اون فوز بیت ها رو تغییر داد مثلا قفل میکرو رو باز کرد؟
                این لینکو ببینید:
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=69862.new#new
                با اعمال فرکانس 1 مگ به پایه Xtal1 و پروگرام میتونین فیوز بیت ها رو به حالت اول برگردونین
                نه تنها فرکانس 1 مگا بلکه تمام کریستال های توی بازار رو من تست کردم . بعضی میکرو ها با این روش درست نمیشن . مداری که توی لینک بالا ساخته شده عملا" تست شده . اگه میکرو قابل بازیابی باشه با این مدار قفلش باز میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X