اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

iso7816 با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : iso7816 با avr

با سلام،

در مثالی که شما گفته بودید باود ریت رو همیشه ثابت در نظر گرفته و اصلا تغییری دیده نمی شه ولی لینک شما گفته شده که:
    این کارت ها هم مثل همه دستگاههایی که فقط با ارتباط سریال کانکشن میگیرن، دارای یک باودریت پیش فرض اولیه است، تنها تفاوت اینه که چون این کارت ها ارتباط سریال سنگرون برقرار میکنند، فرکانس کلاک اونها، در مقدار باودریت اولیه تاثیر گذاره......

بعد از برقراری ارتباط، با اعمال تغییراتی در مقدار D و F میشه مقدار باودریت رو تغییر داد.

حالا الزامی وجود نداره که باودریت راه اندازی و باودریت کار عادی کارت با هم برابر نباشه!

و با توجه به کریستال موجود در مدار etu عدد دیگری بدست می آید یا من اشتباه می کنم
    این که با توجه به مستندات و اون فایل اکسل، باودریت در این پروژه نباید این باشه، حق با شماست.
    و من هم علت رو نمیدونم، ولی این باودریت با اون چیزی که باید باشه، چندان تفاوتی نداره، شاید با این عدد، به مقدار حداقل ارور رسیده و به همین دلیل هم از این مقدار استفاده کرده!
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

آخه مشکل اینه که خود این باودریت 12711 جزو باودریتهای استاندارد نیست و حتی کدویژن هم اون رو نداره و باید دستی محاسبه کنم و به نظر میاد دقت کار پایین باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
        آخه مشکل اینه که خود این باودریت 12711 جزو باودریتهای استاندارد نیست و حتی کدویژن هم اون رو نداره و باید دستی محاسبه کنم و به نظر میاد دقت کار پایین باشه
        لازم نیست شما حساب کنید، توی این خط حساب شده :

کد:
        #define CARD_BAUD_RATE     12711
        #define FOSC          12000000L
        #define ISO7816_BAUD_RATE    (FOSC/16/CARD_BAUD_RATE - 1)
        .
        .
        .
        .
          UBRR0H = (unsigned char) (ISO7816_BAUD_RATE>>8);// Set the baud rate register
          UBRR0L = (unsigned char) ISO7816_BAUD_RATE;

این کدویژن رو هم ولش کن ...... :mrgreen:
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

آقا به این ریست دقیقا باید چی جواب بده ؟
          برای من مرتب parety error می شود .

دیدگاه

جناب aivhl با تشکر از شما
            بالاخره atr جواب داد البته با باود ریت حدود 13 کیلو ( همانطور که می دانید من باود ریت رو بصورت نرم افزاری درست می کنم و از پورت سریال میکرو استفاده نکرده ام )
            اینقدر با باودریت بازی کردم تا به نقطه ای رسیدم که paritty error صفر شد و دیتا ها معتبر
            البته دیتاها رو با یک سیستم جاوا ریدر دیگر چک کردم و درست هستند .
            حال برای اینکه دیتا به آن ارسال کنم و دریافت کنم کمی به من کمک می کنید.
            البته از روی جواب این دستور atr که کمی عجیب هم هست یک چیزهایی فهمیدم
            ولی آیا قدم بعدی ارسال و دریافت apdu command است ؟

دیدگاه

باودریت با توجه به 372/4.9152 دقیقا درسته خودم با اسکوپ نگاه کردم دقیقا درسته ولی به ریست درست جواب می ده .
              البته بایتهای جواب به یک کارت خاص بصورت ذیل هستند :

0x3b 0x6d 0x00 0x00 0x80 0x31 0x80 0x65 0xb0 0x84 0x01 0x00 0xc8 0x83 0x00 0x90 0x00

همانطور که می بینید TA1 کلا صفر است و اصلا باودریت برای ادامه کار مشخص نیست ( سومین بایت )
              البته با 2 کارت دیگه هم امتحان کردم و در اونها هم تقریبا همینطوری بود در یکی کلا صفر و در دیگری 10 هگز که در واقع 1/0 می شد .
              از دوستان خواهش می کنم در ادامه مسیر راهنمایی کنند.
              ممنون

دیدگاه

از دوستانی که با این استاندارد آشنایی دارند خواهش می کنم کمک کنند .

دیدگاه

یعنی هیچکس با اینا کار نکرده تا حالا ؟

دیدگاه

خوب لااقل بگید اگه TA اصلا وجود نداشته باشه WORKING ETU چطور باید محاسبه بشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X