پاسخ : iso7816 با avr
با سلام،
این کارت ها هم مثل همه دستگاههایی که فقط با ارتباط سریال کانکشن میگیرن، دارای یک باودریت پیش فرض اولیه است، تنها تفاوت اینه که چون این کارت ها ارتباط سریال سنگرون برقرار میکنند، فرکانس کلاک اونها، در مقدار باودریت اولیه تاثیر گذاره......
بعد از برقراری ارتباط، با اعمال تغییراتی در مقدار D و F میشه مقدار باودریت رو تغییر داد.
حالا الزامی وجود نداره که باودریت راه اندازی و باودریت کار عادی کارت با هم برابر نباشه!
این که با توجه به مستندات و اون فایل اکسل، باودریت در این پروژه نباید این باشه، حق با شماست.
و من هم علت رو نمیدونم، ولی این باودریت با اون چیزی که باید باشه، چندان تفاوتی نداره، شاید با این عدد، به مقدار حداقل ارور رسیده و به همین دلیل هم از این مقدار استفاده کرده!
با سلام،
در مثالی که شما گفته بودید باود ریت رو همیشه ثابت در نظر گرفته و اصلا تغییری دیده نمی شه ولی لینک شما گفته شده که:
بعد از برقراری ارتباط، با اعمال تغییراتی در مقدار D و F میشه مقدار باودریت رو تغییر داد.
حالا الزامی وجود نداره که باودریت راه اندازی و باودریت کار عادی کارت با هم برابر نباشه!
و با توجه به کریستال موجود در مدار etu عدد دیگری بدست می آید یا من اشتباه می کنم
و من هم علت رو نمیدونم، ولی این باودریت با اون چیزی که باید باشه، چندان تفاوتی نداره، شاید با این عدد، به مقدار حداقل ارور رسیده و به همین دلیل هم از این مقدار استفاده کرده!
دیدگاه