اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ذخیره اطلاعات در AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ذخیره اطلاعات در AVR

سلام
    من یک سری اطلاعات دارم که باید یک جا ذخیره کنم اما کل حجم اطلاعات زیر 200 کیلو بایت هست ، این اطلاعات در طول کارکرد مدار تغییر پیدا می کنه و با قطع برق هم نباید از بین بره . این امکان وجود داره که این اطلاعات را بشه توی خود AVR ذخیره کرد ؟ و حجم اطلاعاتی که میشه توی AVR ذخیره کرد چقدر هست ؟ مثلا داخل atmega8 چقدر اطلاعات میشه ذخیره کرد ؟
    مرسی

پاسخ : ذخیره اطلاعات در AVR

سلام
    میکرو atmega8 این همه فضای EEPROM برای کاربرد شما نداره ، بهتره از حافظه های جانبی در کنار میکروتون استفاده کنین
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

مرسی ، حافظه flash میکرو مربوط به چی هست ؟
      از چجور حافظه جانبی استفاده کنم ؟

دیدگاه

سلام
        حافظه فلش میکرو مربوط به برنامه نوشته شده روی میکرو و گاها به عنوان یک بوت لودر استفاده می شه برای کاربرد شما می تونین از حافظه هایی با حجم 1 مگابایت که به صورت SPI ، I2C , سریال و حتی موازی در بازار موجود هست استفاده کنین
        برای این منظور ابتدا تراشه مورد نظر خود رو در بازار پیدا کرده و سپس نسبت به نحوه ارتباط با میکرو اقدام کنین
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

مرسی
          میشه یک مدل که بیشتر توی بازار هست و راحت پیدا میشه را معرفی کنید ؟
          من توی فروشگاه سایت نگاه کردم و حافظه های eeprom بیشترینش 512kb بود ، تازه اونم k bit بود و نه k byte ! یعنی میشه 64 kbyte !

دیدگاه

من کلی توی اینترنت گشتم ، میشه لطف کنید و یک نمونه و یا نام این مدل حافظه ها را بگید تا دقیقا بدونم چی باید سرچ کنم ؟

دیدگاه

سلام
              این تراشه ها رو ببینین

یک eeprom با ارتباط i2c
              AT24C1024B
              یک flash با ارتباط SPI
              AT45DB161D

دیدگاه

مرسی اما هیچ کدام از این آیسی ها توی فروشگاه هایی مثل این سایت نیست !
                حافظه flash هم مثل eeprom با قطع برق از بین نمیره ؟

دیدگاه

سلام
                  بله همانند eeprom ولی با سرعت بیشتر داده ها رو ذخیره می کنن
                  از جوان الکتریک
                  http://javanelec.com/
                  می تونین تهیه کنین

دیدگاه

سرعت eeprom بیشتر هست یا فلش ؟!
                    چرا اینقدر تفاوت قیمت داره ؟!
                    مثلا فلشی که معرفی کردید 16mb هست با قیمت 3 هزار تومان ! اما eeprom ها که قیمتشون خیلی بالاتر هست !
                    واقعا نمیدونم از چه آیسی باید برای ذخیره سازی اطلاعات 200 کیلو بایت بصورت مانا استفاده کنم !

ممنون از اینکه راهنمایی می کنید

دیدگاه

بله فلش ارزون تر هست و تو شرایط خاص سرعت بالاتر میده.
                      این تفاوت قیمت برای تفاوت نوع حافظه ها ست. تو eeprom شما مستقیم به هر بایت دسترسی دارید اما تو فلش حتما باید با کل یه سکتور کار کنید.
                      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

مرسی
                        من توی کامپیوتر یک دیتابیس دارم که جدولش 3 تا فیلد داره و 400 تا رکورد
                        فیلد اول 4 بایت ، فیلد دوم 1 بایت و فیلد سوم 480 بایت اطلاعات داره .
                        من باید این اطلاعات را روی یکی از این حافظه های جانبی ذخیره کنم و بعد بتونم داخل این رکورد ها سرچ کنم . مثلا فیلد اول را سرچ کنم و با پیدا شدن رکورد مورد نظر ، اطلاعات فیلد دوم و سوم اون رکورد را بخونم
                        برای این کار حافظه eeprom بهتر هست یا فلش ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
                          مرسی
                          من توی کامپیوتر یک دیتابیس دارم که جدولش 3 تا فیلد داره و 400 تا رکورد
                          فیلد اول 4 بایت ، فیلد دوم 1 بایت و فیلد سوم 480 بایت اطلاعات داره .
                          من باید این اطلاعات را روی یکی از این حافظه های جانبی ذخیره کنم و بعد بتونم داخل این رکورد ها سرچ کنم . مثلا فیلد اول را سرچ کنم و با پیدا شدن رکورد مورد نظر ، اطلاعات فیلد دوم و سوم اون رکورد را بخونم
                          برای این کار حافظه eeprom بهتر هست یا فلش ؟
                          اگر رم روی میکرو به اندازه ای هست که بافری اندازه 512 بایت رو نگه داری فلش رو با یه حجم مناسب میتونید استفاده کنید. اما اگر این بافر رو نداریدeeprom بی دردسر تر هست.
                          در ضمن eeprom برای نوشتن تاخیر چند میلی ثانیه ای هم نیاز داره!
                          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

مرسی
                            من از atmega8 استفاده می کنم
                            راستی من توی مدارم از ds1307 هم استفاده کردم که ارتباط با اون I2c هست ، حالا اگه بخوام از EEPROM که اونم از I2C استفاده می کنه ، استفاده کنم باید چکار کنم ؟
                            توی برنامه Sda و SCl را برای پورت های ds1307 کانفیگ کردم ، برای استفاده از eeprom که باز دوباره باید کانفیگ این 2 رو عوض کنم !!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
                              مرسی
                              من از atmega8 استفاده می کنم
                              راستی من توی مدارم از ds1307 هم استفاده کردم که ارتباط با اون I2c هست ، حالا اگه بخوام از EEPROM که اونم از I2C استفاده می کنه ، استفاده کنم باید چکار کنم ؟
                              توی برنامه Sda و SCl را برای پورت های ds1307 کانفیگ کردم ، برای استفاده از eeprom که باز دوباره باید کانفیگ این 2 رو عوض کنم !!!!!
                              سلام دوست عزیز
                              وقتی i2c رو برای یک قطعه راه اندازی می کنی.حتی اگر قطعات دیگه رو بخوای با i2c به همون مدار وصل کنی باید sda و scl شما یکی باشه
                              یعنی sda برای ds1307 همون sda برای eeprom هست
                              به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X