اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت ولتمتر 0 تا 35 ولت با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی و ساخت ولتمتر 0 تا 35 ولت با میکرو

سلام
    برای منبع تغذیه دست ساز خودم نیاز به طراحی و ساخت ولتمتر 0 تا 35 ولت با میکرو دارم لذا گفتم توی طراحیش از شما کمک بگیرم.

مشکل اینجاست که برای خواندن ولتاژ بالا با ADC مجبوریم از تقسیم مقاومتی استفاده کنیم.
    حالا فکر می کنم در عالم تئوری و عملی استفاده از این تقسیم ولتاژ مقاومتی کار عبثی باشه؟ موافق اید؟

هدف اصلی از ایجاد این تایپیک اینه که کمک کنید از یک مدار پ امپی، چیزی ، به جای مدار مقاومتی استفاده کنم.

نظر بدید لطفا!
    همواره یادمان باشد:
    1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
    2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
    3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

پاسخ : طراحی و ساخت ولتمتر 0 تا 35 ولت با میکرو

تقسیم مقاومتی اصلاً کار بیهوده نیست و خیلی هم کار راه اندازه :wow:
    فقط برای ولتمتر بهتر از یک مالتیپلکسر آنالوگ برای تقسیم ولتاژ استفاده کنی که یعنی در رنج های مختلف اندازه گیری انجام بشه تا دقت اندازه گیری بالا بره در ضمن حتماً باید از مقاومت با درصد خطای پایین استفاده کنی. حداکثر 1%

دیدگاه

سلام
      اول با یه تقسیم مقاومتی ولتاژ رو کاهش بدید و بعد با اوپ امپ بافرش کنید
      با سپاس

دیدگاه

خیلی ممنون از توجه دوستان
        ولی من می خواهم یه جایگزین برای مدار مقاومتی پیدا کنم.
        حالا با هر مداری که شد مثلا یه مدار پ امپی یا ....

طرحی دارید دریغ نفرمایید.
        با تشکر
        همواره یادمان باشد:
        3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          به نظر من هم ساده ترین روش و در عین حال بهترین برای مورد شما همون تقسیم مقاومتیه
          ولی در عین حال راه دیگه اینه که از تقویت کننده تفاضلی استفاده کنی. در این حالت مقاومت ورودی ولتمترت هم دست خودته :biggrin:
          موفق باشی
          زندگی را تو بساز ،
          نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
          زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
          زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

سلام

حاصل تحقیق خودم رو حول موضوع مورد بحث برای استفاده سایرین به اشتراک میزارم.

این مدار می تونه جریان و ولتاژ رو به صورت آنالوگ برای میکرو فراهم کنه. لذا همه چیر آماده هست که با میکرو ADC رو بخونیم و به ولتاژ و جریان تبدیل کنیم.
            محدوده ولتاژ ورودی میتونه بین 0 تا 40 ولت باشه.
            جریان اتصال کوتاه حداکثر 4 آمپر فرض شده لذا در توان مقاومت 0.68 اهم باید دقت کرد.
            پ امپ ها در این مدار از مقاومت ورودی مناسبی برخوردارند.
            این مدار حداقل تلفات را دارد.
            همواره یادمان باشد:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X