اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با حافظه EEPROM مدل AT24C512 در AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار با حافظه EEPROM مدل AT24C512 در AVR

کسی از دوستان هست که بتونه بگه دقیقا چقدر زمان برای خواندن یک بایت از داخل این EEPROM توسط atmega8 لازم هست ؟ برای نوشتن چطور ؟

من جایی خوندم که برای نوشتن یک page 128 بایتی داره ، یعنی میشه توی هربار نوشتن 128 بایت را داخل EEPROM نوشت ، درسته ؟ اگه اینجوری باشه و تاخیر نوشتن 5 میلی ثانیه باشه ، میشه همه ی 64 کیلوبایت را در 512*5 میلی ثانیه ذخیره کرد و این زمان قابل قبولی هست.

دیدگاه

من مدار را روی برد بورد بستم ، اما درست کار نمیکنه ! 5 تا عدد ذخیره می کنم اما مثل اینکه درست ذخیره نمیشه و توی خواندن اون ۶ بایت هم هر دفعه یک عدد جدید نشون میده !
      برنامه و مدار همونی هست که توی proteus تست کردم
      به نظرتون مشکل از کجاست ؟

دیدگاه

روی آیسی AT24C512 چی نوشته ؟!!!!! از کجا باید تشخیص داد که این آیسی همون آیسی هست ؟؟؟؟؟
        روی یکی که پرفتم اینا رو نوشته
        atmlud12
        2fb 2
        9j5216a

دیدگاه

سلام دوستان روزتون بخیر
          من یه مداری دارم که شامل mega8 و at24c1024 هستش میخوام یه ویسی رو روی eeprom ذخیره کنم و با pwm میکرو اونو بدم به آمپلی و اسپیکر
          اگه هستش که نمونه کئ این موضوع رو داشته باشه ممنون میشم که به منم بده
          چون که مدار طراحی شده و فقط لنگ کد هستم

دیدگاه

از اینکه ایپیرام i2c برای کار دیگری ساخته شده و با pwm کند avr نمیشه صدای دارای تفکیک پذیری در حد voice پخش کرد فاکتور بگیریم ...
            میشه بگید اون چه وویسیه ( یعنی سمپل ریت و رزولوشنش چقدره ؟) که میشده روی چند کیلوبایت حافظه به شکل raw ضبطش کرد ؟؟؟!
            جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۴:۱۰ ۱۴۰۱/۰۳/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X