اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرفتن نویز شیر برقی دودویی روی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گرفتن نویز شیر برقی دودویی روی AVR

سلام به همگی
    خواستم استاتید بهم کمک کنن چطور میتونم نویز این شیر برقی رو بگیرم چون وقتی توسط رله وصل میکنه شیر برقی رو میکرو قاطی میکنه
    برای خود رله اسنابر بستم اما به نظرم یه اسنابری برای خود شیر برقی لازمه که نمیدونم با چه مقادیری بذارم
    تنها چیزی رو هم که میدونم اینکه شیر 220 ولته و 40 میلی آمپر جریان میکشه و خاصیت سلفی داره
    خواهشا کمکم کنید

پاسخ : گرفتن نویز شیر برقی دودویی روی AVR

سلام
    لطفا مدار کاملتون رو قرار بدین
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
      مدارم اینه که یه میکرو مگا 32 داره به شیر برقی فرمان میده قطو وصل شه
      رله قشنگ قطو وصل میکنه ووقتی قطو وصل میکنه هیچ مشکلی نداریم ولی به محض اینکه شیر برقی رو وصل میکنم به تیغه رله و رله اونو وصل میکنه میکرو و ال سی دی قاطی میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط italia2006
        سلام
        مدارم اینه که یه میکرو مگا 32 داره به شیر برقی فرمان میده قطو وصل شه
        رله قشنگ قطو وصل میکنه ووقتی قطو وصل میکنه هیچ مشکلی نداریم ولی به محض اینکه شیر برقی رو وصل میکنم به تیغه رله و رله اونو وصل میکنه میکرو و ال سی دی قاطی میکنه
        واسه رله دیود هرز گرد بزارید . رله رو با ترانزیستور بایاس کردید ؟
        واسه مدار یه خازن 1000 میکرو فاراد بزارید .

دیدگاه

واسه رله دیود هرز گرد گذاشتم
          رله رو با ترانزیستور بایاس کردم
          برا مدار یه یه خازن 1000 بذارم یعنی چی؟؟؟؟؟؟
          منظورت دوسر شیره؟؟؟؟

دیدگاه

استاتید محترم خواهشا یه جواب واضح بدید
            ممنون میشم ازتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط italia2006
              استاتید محترم خواهشا یه جواب واضح بدید
              ممنون میشم ازتون
              به احتمال بسیار زیاد موقع وصل شدن رله ملتاژ مدارتون کاهش پیدا میکنه و میکرو قاطی میکنه . شما یدونه خازن 1000 میکرو فاراد واسه میکرو بزارید به احتمال بسیار زید مشکلتون حل میشه .

دیدگاه

آقا باور کن برا تغذیه میکرو خازن گذاشتم باز هم فایده نداشت فک کنم باید یه جوری برای خود شیر موازی با اون یه مدار اسنابر بست
                کمکم کنید
                کسی نظری نداره :angry:

دیدگاه

سلام
                  منم دقیقا همچنین مشکلی رو داشتم ، با اسنابرهای مختلف ، دیودهای هرزگرد، بافرها و خازنهای نویز گیر متفاوتی چک کردم اما دیدم مشکل مدار حل نمی شد(حتی مدار رو پلی گان کردم) نهایتا با تعویض میکرو AVr به جای PIC به جواب رسیدم

اما احتمالا باید راهی بوده باشه که منم مطلع نبودم
                  بزارین از چندین متخصص بپرسم ان شالله که به جواب برسیم
                  هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
                    بازم تاکید می کنم مدارتون رو کامل قرار بدین تا بشه نظر کلی تری داد؟ تنها در مدار همین یک رله و همین یک وظیفه هست؟ ارتباط سریالی و ... وجود ندارد؟

دیدگاه

سلام مشکلو حل کردم
                      ولی نویزی که روی ال سی دی میوفته هنوز یکم پا برجاست
                      یعنی وقتی که وصل میشه شیر ال سی دی چیزای عجق وجق نشون میده و بعد از مدتی میره
                      میخواسم بببینم برای گرفتن نویز ال سی دی باید چیکار کرد
                      که برا همیشه ازش راحت بود
                      ال سی دی من 4 در 16 معمولی کاراکتری قیر اندوده
                      برای تغذیش خازن گذاشتم
                      و پایه های خالیشو هم پول اپ کردم ولی باز فایده نداره
                      کاری هست بشه بکنم؟
                      راستی یه سوال دارم در مورد pic ؟
                      اگه من بخوام pic استفاده کنم برنامه نویسیشو میشه با بسکام انجام داد؟؟
                      خیلی برنامه نویسیش با مگا32 فرق داره؟
                      40 پایه ش هست؟
                      قیمتش چنده
                      پروگرام کردنش با همین پروگرامر های avr میشه ؟؟؟

دیدگاه

سلام
                        مداری که در هنگام تست خطا داشته باشه نباید صنعتی یا در معرض کار عمومی کنین و حتما باید بدون کوچکترین خطا در مرحله نهایی ظاهر بشه چون خدایی نکرده خطایی رخ داد دقیقا مشکل رو پی ببیرین نه اینکه به مشکلاتتون اضافه بشه ، برای جواب سوالاتتون در مورد PIC اینجا رو بخونین

( http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65092.0 ) آموزش میکروکنترولر PIC با MPLAB C

دیدگاه

سلام.
                          شیرهای برقی موقع قطع و وصل نویز شدیدی ایجاد میکنن , که این نویز نوشته های LCD را به هم میزنه و حتی برخی مواقع میکرو را هم ریست میکنه .
                          بهتره یه خازن پلی استر 400 ولت 100 نانوفارادی یا 330 نانوفارادی (بستگی به بوبین شیر) موازی شیر برقی قرار بدیید این خازن به پایه های بوبین شیر وصل کنید.
                          ضمنا پایه هایی از LCD که خالی هستن گراند کنید.

دیدگاه

سلام من دقیقا همین کارو کردم خازنو گذاشتم
                            ولی بجای زمین کردن پایه های خالی ال سی دی اون پایه ها رو پول پ کردم که فک کنم بهتر از زمین کردن باشه
                            نویز خیلی کم شده ولی بعضی وقتا یه علامت عجق وجق ظاهر میشه نشون میده که واقعا کاملا نویز برطرف نشده
                            یه عده میگن این ال سی دیا اینجورین ایا درسته
                            یعنی راهی نداره از این ال سی دیا به صورت صنعتی استفاده کرد؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                              آقا وقتی این ال سی دی های معمولی ر استفاده میکنی یا وقتی که کلا میخوای مدارت رو به غیر از 5 ولت با مصرف کننده دیگری با ولتاژ متفاوت وصل کنی چند تا چیز رو در نظر بگیر
                              1- در مورد تغذیه :
                              - اگر سویچینگ استفاده میکنی حتما فرکانس سویچ باید بیشتر از فرکانس نویزت باشه . مثال من میخوام یک موتور کوچیک یا یه رله یا کنتاکتور یا هر چیز سلفی دیگری رو با میکرو روشن و خاموش کنم باید دقت کنم که مثلا سرعت سویچ کردن رله چقدره مثلا 10 میلی ثانیه پس زمان فیدبک گرفتن منبع تغذیه سوییچینگم باید کمتر از 1 میلی ثانیه باشه . مثال دقیقتر اگر داری با lm2576 مدارت رو تغذیه میکنی که فرکانس سویچ کردنش 52 کیلو هرتزه تو باید هر چیزی که کمتر از این فرکانس سویچ میکنه رو با میکروت روشن و خاموش کنی.
                              - اگه مدار تغذیه رو خودت ساختی منظورم اینه کنه یک آداپتور با آی سی های تو بازار ساختی و خیلی هم خوب کار میکنه بهتر اینه که از 220 بری به 12 یا 9 ولت بعد با یه رگولاتور دیگه که بهتره سویچینگ باشه کارتو تمیز کنی حتی اگر اداپتور رو خریدی باز بهتر اینکه مستقیما 5 ولت نخری.
                              - اگه آنالوگ کار میکنی باید بگم خدا بهت کمک کنه چون خیلی از مباحث حذف نویز و عایق کردن و این بامبول ها رو رعایت کنی------------- دقت کن این حرف من معنیش این نیست که با 7805 کار کنی مدارت جواب نمیده یا نویز بیچارت میکنه ولی بدون که اگر حساب کتابش رو دقت نکنی و مدارت بدون مشکل کار کنه خیلی خوش شانسی.

2- جدا کردن زمین مدار تغذیه میکرو از زمین قدرت :
                              - با یکم پول میتونی راحت از اپتوکوپلرها استفاده کنی چه اونایی که خروجیشون ترانزیستوره چه اونایی که خروجیشون ترایاک و اس سی آر خیلی کمکت میکنند.
                              - یک سری از قطعاات مثل totx177 , torx 177 یا اسم های مشابه رو میتونی پیدا کنی که برای ارتباط فیبر نوری دستگاه های صوتی ساخته شدن امروز که 22-11-1391 هست قیمتشون حدود 5 هزار تومنه ولی در مقایسه با قیمت خیلی به درد میخورن میتونی بری جهان کیت یا مغازه بغلیش که اسمش رو نمیدونم بخری و ببینی که چه چیز خوبی هستن از این کسایی هم که سیم میفروشن میتونی فیبر نوریش رو که به اسم کابل اپتیک میشناسن بخری در زمینه کنترل نویز خیلی کمکت میکنه

3- انتخاب میکرو و پارامتر های آن:
                              -اصلا دوست ندارم بگم که میکرو های AVR ضعیفا یا یه همچین چیزی چون خداییش نیستن ولی اگر تازه کاری بهت گفت نویز PIC کمتره قبول کن چون توی PIC سازنده یه عایق روی لایه سیلیکون کشیده که به کم شدن نویز کمک میکنه این وقتی به کار میاد که تو خودت نتونی مدارت رو حفاظت کنی و در ضمن نتونی توانایی AVR رو در مقایسه با PIC درک کنی خیلی راحت میری و کارت رو با یدونه PIC راه میندازی و میگی که PIC قوی تره و هرکس گفت AVR بهتره چون نتونستی ازش سر در بیاری میگی نه ------------------ببخشید که اینهمه حرف زدم چون از atmel پول گرفتم تبلیغشو بکنم.------------------در ضمن همه حرفام رو با دلیل ثابت میکنم میگی نه sewmhr@yahoo.co.uk

- هر میکرو یکسری از فیوز بیت ها رو داره که به تغذیش مربوطه دیتاشیت رو بخون و یکم فکر کن تابتونی بدون راحت انتخاب کنی که میکروت رو در مقابل نویز حفاظت کنی.
                              - استفاده از watch dog timer در محیط های معمولی و صنعتی لازم و از اوجب واجباته چون اگر یه موقع با تمام حفاظت ها یه بلایی سر میکرو اومد که از حالت عادی خارج شد بفهمی و نجاتش بدی -----------------------این بیچاره wdtهمیشه مورد ظلم بوده و برنامه نویسها دنبال استفاده ازش نمیرن ولی اگر این نبود مطمئن باشید که تکنولوژی انقدر کشته میداد که هیچ کس دنبالش نمیرفت میگین نه برین از برنامه نویس های هواپیما و ماهواره و موشک و تسلیحات خودکار برنامه پذیر بپرسین.
                              دیگه حوصلم سر رفت و مسائل حفاظت اینقدر زیاده که تمومی نداره در آخر یه پیشنهاد هیچ چیزی رو نصفه ول نکن حتی اگر چند برابر قراردادت هزینه کرده باشی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X