دوستان من یک برنامه ساده دارم اما در کد ویژن جواب نمیگیرم برنامه اینه که 4پورت ورودی داشته باشه وبازدن هر کلیدیک پورت دیگه به مدت 50 ثانیه روشن بشه ولی وقتی اجرا میکنم روشن میشه دیگه خاموش نمیشه
i
سلام دوست عزیز برنامه را در اینجا قرار دهید تا بهتر بشه کمک کرد
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
portc=0
همین را تا پورت 4 ادامه می دم ولی روشن میشه خاموش نمیشه یا مثلا موقعهای که پورت صفر روشن با زدن کلید دیگه که به پورت صفر ربطی نداره خاموش میشه!!!
لطفا برنامه را به صورت کامل بزار ببینم چی نوشتی :biggrin:
این طوری که نمی شه شاید یه جایی یه صوتی ساده دادی کلش بزار یه نگاهی کنیم
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
فرقی نمیکنه شما فقط می تونید کاملش کنید تا بدون اشکال اجرا بشه (4پورت ورودی و4 پورت خروجی هر کلید برای یک پورت زمان مهم نیست خودم درستش میکنم فقط یه چیز دیگه کلید ها تداخل نداشته باشند مثلا 3رابزنید بقیه از کار بیفتن یا...........
برنامه به ظاهر درسته ، فکر کنم داری توی پروتئوس برنامه را تست می کنی برای کلید های مقاومت pull up یا pull down بزار ببین چی می شه
دیدگاه