اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش کتابخانه MMC/SD در کدویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش کتابخانه MMC/SD در کدویژن

Behnam Omran عزیز
    این تنظیمات برای فعال کردن کتابخانه ی ff.h هستش و انتخاب پایه ی cs
    بله درست میفرمایید واسه مگا 8 هم هست اما بعدا که توابعو بنویسید واسه کامپایل کردن ایراد میگیره
    چون پیکره بندی اولیه و باز کردن یه فایل توسط میکرو حدود 40 درصد از حافظه مگا 32 را اشغال میکنه حالا شما حساب کنید واسه مگا 8 چه درصدی میشه؟؟
    میشه حدود160% حافظه !!!!!!!

دیدگاه

خودم میخواستم با مگا 16 هم راه اندازی کنم واسه کامپایل ایراد میگرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مهدی صفی
        very question عزیزم
        ما نیازی نداریم خودمونا به کلی با جدولfat درگیر کنیم بلکه تابعها خودشون این کارو واسمون میکنند.بعدا که توابعو گفتم واستون میبینید که ما هیچ درگیری با جدول fat و... نداریم بلکه این چیزا برای مقدمه بوده و آشنایی کلی با جدول فت و نحوهی ذخیره سازی و...
        خیلی ممنون محمد جان
        پس این قضیه که میان بدون کامپیوتر(منظورم بدون اینکه با رم ریدر اطلاعت بریزیم) وتوسط خود میکرو اطلاعات مورد نیاز می ریزند روی mmc و توی ادرس ها یا کلاسترها مشخص چیه؟؟ یعنی اصلا نیاز نیست خودمون بیایم یه محدوده ای را انتخاب کنیم فکر کنم اگه بتونیم این کار را انجام بدیم دیگه نیاز به استفاده از توابع سنگین نباشه :eek:
        I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

very question
          دوست گلم ممنونم از سوالایی که میپرسی.به آدم روحیه میده سوالاتون
          امیدوارم بتونم بهتون جواب سوالاتونا بدم
          برنامه بعدیم اینه که یه کتابخونه بهتون معرفی کنم وآموزش بدم که به صورت سکتور سکتور از حافظه بخونید و بنویسید اما این کار خیلی ابتدایی هستش اما در همین حین خیلی مفید.چون سبک هستش اما در این صورت ما با فت سر و کار نداریم و فقط مثل یک حافظه ی eeprom با مموری برخورد میکنیم
          اما اگه ما خواستیم مثلا یه سری اطلاعات رو داخل فایل تکسی بنویسیم که کاربر بتونه اون اطلاعاتو ببینه باید چکار کنیم؟؟آیا بهش بگیم سکتور سکتور بخون و دیکد کن؟؟؟کاربر شاید الکترونیکی نباشه و سر در نیاره.پس مجبوریم از فت استفاده کنیم تا استفاده از مموری همه جانبه بشه

نمیدونم جواب سوالتو گرفتی دوست عزیزم یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مهدی صفی
            very question
            دوست گلم ممنونم از سوالایی که میپرسی.به آدم روحیه میده سوالاتون
            امیدوارم بتونم بهتون جواب سوالاتونا بدم
            برنامه بعدیم اینه که یه کتابخونه بهتون معرفی کنم وآموزش بدم که به صورت سکتور سکتور از حافظه بخونید و بنویسید اما این کار خیلی ابتدایی هستش اما در همین حین خیلی مفید.چون سبک هستش اما در این صورت ما با فت سر و کار نداریم و فقط مثل یک حافظه ی eeprom با مموری برخورد میکنیم
            اما اگه ما خواستیم مثلا یه سری اطلاعات رو داخل فایل تکسی بنویسیم که کاربر بتونه اون اطلاعاتو ببینه باید چکار کنیم؟؟آیا بهش بگیم سکتور سکتور بخون و دیکد کن؟؟؟کاربر شاید الکترونیکی نباشه و سر در نیاره.پس مجبوریم از فت استفاده کنیم تا استفاده از مموری همه جانبه بشه

نمیدونم جواب سوالتو گرفتی دوست عزیزم یا نه
            فکرکنم یه چیزهایی فهمیدم درسته اگه مابیایم خودمون ادرس دهی کنیم و آدرس های دلخواه خودمون را بگزاریم ، فقط خودمون می تونیم جاهای آن را پیدا کنیم و برای بقیه و حتی pc دیگه قابل فهم نیست پس میایم از استانداردها و جداول FAT استفاده می کنیم که خودش وقتی محتوا تغییر می کنه از روی جدول می خونه و پیداش می کنه درست گفتم

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

very question عزیزم دقیقا همینجوره :applause: :applause: :wow: :wow:

دیدگاه

سلام مجدد خدمت مهندسهای عزیزم
                بخش پنجم هم آماده شد
                بفرمایید
                http://s1.picofile.com/file/75411955...D9%85.pdf.html

دوستای مهندس ما توی این قسمت fat را کنار گذوشتیم و فعلا درگیری با فت نداریم

پروژه این قسمت هم آماده شد که با کدویژن 2.04.4 نوشتم
                بفرمایید
                http://s1.picofile.com/file/75411962...ector.zip.html

دیدگاه

دوستای گلم بخش بعدی آموزش توابع کتابخانه FAT میباشد
                  امیدوارم تا اینجای کار خستتون نکرده باشم

دیدگاه

سلام اقا محمد مهدی خدا قوت خیلی ممنون
                    من یک سوال دارم :
                    این کتاب خانه mmc.h تا چه حجم حافظه ای جواب می دهد یکی از بچه ها در یکی از صفحات انجمن گفته بود که نمی شه رم 1 گیگ یا 2 گیگ باهاش راه اندازی کرد آیا درسته؟؟؟

دیدگاه

می شه در مورد دستور sprintf هم توضیح دهید من %d اینها یادم رفته چی کار می کرد :redface:

دیدگاه

very question عزیز
                        من خودم تا رم 2 گیگ تست کردم مشکلی نبوده
                        در باره تابع sprintf
                        به طور کلی و واضح این تابع برای تبدیل یه متغیر به اسکی هستش.حالا چطوری اینکارو میکنه؟؟!!
                        این تابعو در نظر بگیرید
                        sprintf(w1,"data:%d",dr);
                        dr متغیری هستش که ما قصد نمایش اونو رو ال سی دی داریم .برای نمایش باید تبدیل بشه به اسکی
                        "data:%d" این فرمت نمایش هستش مثلا ما میخواهیم روی ال سی دی بنویسه data و جلوی این کلمه اون متغیر br رانشون بده
                        حالا چرا %d ??? چون ما br از نوع دسیمال هستش از %d استفاده میکنیم اگه مثلا اعشاری بود از %f استفاده میکردیم

w1 خروجی تابع هستش و یه سری کد اسکی قابل نمایش رو ال سی دی داخلش هست.این کدها تبدیل شده ی فرمت نمایش هستش که شامل اسم بود و همون متغیری که میخواییم جلوش نشون بدیم

دیدگاه

سلام...اقا ما در انتظاریم :biggrin:
                          یه چند تا سوال جانبی :
                          1- یه تابعی هست که تو help گفته باید هر 10 میلی ثانیه اجرا شه...شما تو برنامتون نبود. این چجوریاس..؟
                          2- بازم تو help گفته توابع fat نیاز به حضور rtc در سیستم دارن تا زمان و تاریخ رو برای فایل ها ثبت کنن...این چجوریاس....حتما باید باشه..؟
                          ممنون از شما

دیدگاه

Behnam Omran درود بر تو
                            بله تو help نرم افزار گفته یه تابع باید هر 10 میلی ثانیه در تایمر فراخوانی بشه و تابعش disk_timerproc();
                            هستش.اما این ماله کتابخانه ی فت هستش.ما الان از فت استفاده نکردیم بلکه از mmc سکتور سکتور استفاده کردیم
                            ایشاالله سرم یکم خلوتتر بشه ادامشو تکمیل میکنم و میذارم واستون.ادامش مربوط به راه اندازی فت میشه :wow: :wow: :applause: :applause:

دیدگاه

با سلام خدمت تمام دوستان بخصوص مهندس صفی
                              خواستم اول از جناب مهندس صفی تشکر کنم و خواهش کنم از ایشون که حتما این بحث رو تاآ خرش ادامه بدان چون من خودم هر روز شاید پنج ، شیشمرتبه به این پست سر میزنم تا ادامه مطلب رو دانلود کنم اگه می شد سریع تر جمع بندی بشه که خیلی خوب بود
                              بازهم از ایشون تشکر میکنم
                              امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...

دیدگاه

rezahmab ممنونم از لطفت دوست عزیزم
                                ایشاالله حتما ادامشو سریعتر مینویسم و میذارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X