اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی دو یا چند LCD کارکتری با یک میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی دو یا چند LCD کارکتری با یک میکرو

روش گیتی و دی مالتی پلکسر ماهیت یکسانی دارند ولی بنده دی مالتی پلکسر رو بیشتر می پسندم، چون قابلیت گسترش رو به راحتی داره و با یک آی سی 1 به 8 می شه 8 تا رو کنترل کرد. ولی با گیت چند آی سی باید استفاده بشه و فضای بیشتری رو اشغال می کنه.

خب، روش سخت افزاری به نتیجه رسید.

حالا باید همین سخت افزار رو به کد تبدیل کرد. یعنی سیگنال E به nتا سیگنال گسترش پیدا کنه.

لذا قدم اول اینکه بفهمیم E کجا مقدار دهی میشه؟!
    همواره یادمان باشد:
    1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
    2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
    3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

خب دوستان ببخشید که دیر جواب دادم.
      دیدید که روش استفاده از E بدونن دستکاری کتابخونه جواب داد.

حالا به نظر شما ارزش نداره برای راه اندازی 4 تا السیدی از یه آیسی گیت And که کلا 200 تومن هم شاید نباشه استفاده کنیم و اینقدر خودتونو به زحمت نندازین تا کتابخونه رو دستکاری کنین؟

من شخصا اگه جای شما بودم اول با یه آیسی گیت AND(که فکر میکنم 4 تا گیت داشته باشه) عملی تست میکردم بعد اگه جواب نمیگرفتم میرفتم سراغ دستکاری کتابخونه که در کل فکر میکنم اصلا نیازی نیست.

موفق باشید

دیدگاه

با تمام احترامی که برای دوست عزیزم Dr.Xylitol قائل هستم.

باید گفت که ایشون درست می فرمایند.
        ولی تا حدود بسیار زیادی هدف انجام یه کار جدید هست. چون از پس اون بر می آییم ولی با کمی فشار! :angry:
        بعلاوه فرض کنیم یه پروژه تجاری هست که 10 تا LCD رو باید کنترل کرد، حالا وجود یه کتابخونه بجای چند آی سی هزینه بر توی کار انبوه خیلی توی چشم می یاد.

نظر شخصی ام این است که تا آخرش یعنی کتابخونه ای کردن بریم! :biggrin:
        همواره یادمان باشد:
        3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

دوستان یه مطلبی توی سایت زیر هست که تازه یادش افتادم و پیداش کردم.
          http://roboticngo.com/1390/04/1372/

یه کتابخونه با AVR Studio 5 به نام lcd_lib برای کار با انواع LCD های کاراکتری در تعدا مختلف نوشته شده که خیلی جالبه!

قابلیت های کتابخانه lcd_lib
          - قابلیت اتصال همه پایه های میکرو به هر کدام از پایه های LCD
          - کنترل n تا LCD ،با استفاده از کتابخانه با 90 درصد پایه مشترک بین LCD ها
          - کنترل کامل بر روی مکان نما
          - قابلیت ایجاد نوار پیشرفت Progress Bar
          - توانایی جابجایی متن به چپ و راست
          - و…..

گفتم معرفی کنم شاید به درد کسی دیگه ای هم بخوره.
          همواره یادمان باشد:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X