اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل کاراکتر به int

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل کاراکتر به int

البته مگا32 استفاده کنی به نظرم بهتر باشه.
    چرا نتونی؟ DS1307خوبه.
    البته من از RTC خود میکرو استفاده میکردم ولی خب DS1307دیگه راحتی و یه باتری ساعتی هم براش میذاری غمی نداری

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

با سلام

ببین من با 100 کارت درست کردم تازه امکان شارژ مبلغ هم داشت با mega64 از ایپرام سری 24c استفاده کردم شما مگه چقدر دیتا میخواهید ذخیره کنید که به MMC نیاز داشته باشید !!!!!!!!!
      اگر بتوانید حافظه را مدیریت بکنید خیلی بیشترهم جواب می دهد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Shapour-Ardebil
        با سلام

ببین من با 100 کارت درست کردم تازه امکان شارژ مبلغ هم داشت با mega64 از ایپرام سری 24c استفاده کردم شما مگه چقدر دیتا میخواهید ذخیره کنید که به MMC نیاز داشته باشید !!!!!!!!!
        اگر بتوانید حافظه را مدیریت بکنید خیلی بیشترهم جواب می دهد
        بله حرف شما هم صحیحه.
        البته بنده برای کار خودم از SD-Card استفاده کردم چون قراربود لاگ گیریش نامحدود باشه،
        با زدن SD به کامپیوتر و اجرای برنامه ای که روی SD گذاشته بودم به صورت خودکار گزارش گیری انجام بشه و تعداد کارتهای ذخیره شده هم 1000تا به بالا بود.

mo2_star،
        اگر از کارتهای حافظه دار استفاده می کردی - مثلاً مایفر - میتونستی از حافظشون برای تشخیص اینکه ببینی اجازه ی ورود دارن یا نه استفاده کنی

موفق باشی

دیدگاه

اگر از کارتهای حافظه دار استفاده می کردی - مثلاً مایفر - میتونستی از حافظشون برای تشخیص اینکه ببینی اجازه ی ورود دارن یا نه استفاده کنی
          با سلام

هدف این پروژه فقط ایجاد امکان ورود نبود بلکه نه تنها امکان حضور وغیاب وارسال SMS در صورت عدم حضور امکان ذخیره مدت زمان حضور و ذخیره استفاده از امکانات موجود مانند سلف سرویس با زمان و مبلغ که از شارژ آن کسر می شد بود

میتوان گفت که بعد از ورود به مرکز هر کاری تنها با این کارت و بدون نیاز به پول و کارت شناسایی دیگر انجام میگردد

دیدگاه

بابا ایول :applause: کارتون درسته.

هدفم فعلا از مموری فقط برای لاگ ورود و خروج هست oo:

که مثلا اخر ماه یا اخر هفته بیاد مموری رو در بیاره ببینه کی کی اومده کی رفته. :redface:
            البته یه کارگاه کوچیکه 15نفری هستش.

البته یکم خنده دار شده اما ایشالله میخوام ارتقاش بدم. :smile:

یه روزه یه پروژه حرفه ای که نمیشه ساخت. قدم به قدم باید رفت جلو... :read:

امشب رفتم یه ds1307 یه باتری بک پ+کریستال32768 و 2تا کریستال 12 مگ و 8 مگ برای خود آی سی که دقیق بشه خریدم.
            فردا ایشالله اگه شد راش میندازم.
            "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
            ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
            ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
            پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

اگر دنبال دقیق شدن ارتباط UARTت هستی، از کریستال 11.059200MHz استفاده کنی درصد خطاش 0 میشه.

موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X