اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروتکل ارتباطی1wire؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروتکل ارتباطی1wire؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.میخوام عددی رو از یک میکرو به میکروی دیگر و بالعکس بفرستم.منتهی این کار رو میخوام با پروتکل 1wire انجام بدم.نمونه های معدودی از این ارتباط در نت هست که هیچکدوم جواب نداده و اعدادی که نشون میده اونی نیست که من فرستادم. :eek:یک نمونه کلی ازین برنامه های موجود در نت:
    config 1wire=portb.0
    dim a as byte,c as byte
    wait 1
    1wreset
    1wwrite &h33
    do
    a=1wread(8 ,pinb , 0)
    locate 1,1
    lcd hex (a)
    wait 1
    incr c
    1wwrite c,8 pinb,0
    locate 2,1
    lcd c
    loop
    end

اگه کسی با این پروتکل کار کرده کمک کنه لطفا

پاسخ : پروتکل ارتباطی1wire؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ُسلام help بسکام نگاه کن مثال خوبی زده توی قسمت سرچش بنویس config 1wire
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

دیدگاه

واسه سنسور 1wire مثال هست و از سایتای خارجی گرفتم اما واسه اینی که من میخوام نه.مثال بسکام هم جواب نداد.اعداد نامربوطه :cry:

دیدگاه

سلام.

من با کتابخانه ها کاری ندارم ولی برای این که بتونی با ۱ سیم دو تا میکرو رو به هم وصل کنی ..

اولا : باید از یک پروتکل استفاده کنی. یعنی حتما یکی از میکرو ها master باشه و اونیکی slave. مستر دیتارو همیشه میفرسته و فقط وقتی از slave درخواست دیتا کرد منتظر دیتا میمونه. پیاده سازی این روش برای جلوگیری از ایجاد conflict در ارتباط الزامیه.

دوما : برای این که در روش ارتباطی از ۱ سیم استفاده میشه لذا کلاک دو دستگاه با هم سنکرون نیستن. به همین دلیل دیتایی که میگیری اصلا اونایی نیستن که فرستادی. برای همچین ارتباطاتی از روش Manchester Encoding استفاده میشود که میتونی در موردش سرچ بزنی. تو این روش لبه های بالارونده به معنی یک منطقی و لبه های پایین رونده به معنی صفر منطقی میباشد.

البته همه ی این دردسر ها به این خاطر هست که ارتباطت Bidirectional هست. در غیر این صورت یعنی اگر فقط یک فرستنده داشتی میتونستی از UART استفاده کنی با یک سیم. یا این که دل رو به دریا بزن و از یک پروتکل دو سیمه استفاده کن مثل I2C یا UART .

دیدگاه

میدونم مشکل از سینک نبودن دو میکرو هست ولی نمیدونم چطوری دو میکرو رو سینک کنم که عدد مورد نظرم رو بفرسته.اما در مورد master و slave بودن تو ارتباط 1wire نیازی نیست یکی حتما slave باشه و میشه به صورت آسنکرون اطلاعات رو فرستاد که با یک سیم ارتباط دو طرفه منتهی با تعریف بازه زمانی داشت.منتهی متاسفانه کمتر کسی ازین پروتکل جالب اطلاع داره و باهاش کار کرده.نکته دیگه اینکه طول سیمش حداقل تا 30 متر و چندین جا با شیلد مناسب و تراشه جانبی تا 100 متر برد براش در نظر گرفته.حیف کسی باهاش عملی کار نکرده :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X