معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
سلام ممنونم از راهنماییتون
ولی بذارید موضوعو دقیقتر بگم
ببینید من یه میکرو مگا 32 رو که قبلا روی کریستال خارجی تنظیم نکرده بودم و کلا با کریستال داخلی کار میکردم
رو میخواستم با کریستال خارجی 12 مگا تنظیم کنم
خب نمیدونستم که پروگرامر من نمیخواد براش کریستال بذارم
چیکار کردم؟؟؟
اومدم یه کریستال دوازده مگا برداشتم
روی پروگرامر با خود میکرو قرار دادم و فیوز بیت رو روی rc خارجی با فرکانس هشت تا دوازده تنظیم کردم
بعد که مییخواستم بزنم write fusebit ارور ها شروع شد(در واقع اصلا نذاشت حتی فیوز بیت ها رو رایت کنم)همون اول
ودیگه اصلا هر کاری که کردم نشد پروگرام کنم
الان هم میرم دنبال همین حرفی که شما زدید
یه rc درست میکنم تا فرکانس هشت مگ داشته باشه
در هنگام پروگرام وصلش میکنم ببینم میشه فیوز بیت را تغییر داد یا نه
و بهتون خبر میدم
بازم ممنون اضافه شده در تاریخ :
سلام
این کاری که گفتی هم انجام دادم
باز نشد که نشد
:cry2:
سلام
میکرومو عوض کردم درست شد
منتهی یه سوال داشتم
این فیوزبیت ها رو برای فرکانس هشت مگا باید چی بزنم؟؟؟؟high و low و medium داره واسه فرکانسای خارجی
هشت مگا میشه مدیوم؟؟؟؟؟
چون نرم افزار من خازاماست این جوری نوشته
کدومش درسته ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
میکرومو عوض کردم درست شد
منتهی یه سوال داشتم
این فیوزبیت ها رو برای فرکانس هشت مگا باید چی بزنم؟؟؟؟high و low و medium داره واسه فرکانسای خارجی
هشت مگا میشه مدیوم؟؟؟؟؟
چون نرم افزار من خازاماست این جوری نوشته
کدومش درسته ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
من تا حالا با خازاما کار نکردم ولی به نظرم واسه 8 باید HIGH رو انتخاب کنید
با سپاس
سلام ممنون از راهنماییتون
ولی چرا فک میکنید باید های باشه؟؟؟
سلام
اگه کامپایلر بسکام پروگرمر شما را ساپورت می کنه با ان تغییر فیوزبیت را انجام بدید که خیالتان هم را حت تر باشه :nice:
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
دوستان یه میکرو mega2560 رو با کریستال خارجی 16MHZ با پروگرامر STK200/300 پروگرام کردم اما در حین تنظیم فیوز بیت های کلاک به اشتباه فکر می کنم اسیلاتور خارجی رو زدم
با کلیک دکمه WRITE FB کلا همه چیز قفل شد تمامی عملیاتهایی رو که دوستان پیشنهاد داده بودند رو هم خوندم و انجام دادم اما پروگرامر دیگه میکرو رو نمیشناسه
لطفا کمکم کنید اگه کسی چیز دیگری میدونه
دوستان یه میکرو mega2560 رو با کریستال خارجی 16MHZ با پروگرامر STK200/300 پروگرام کردم اما در حین تنظیم فیوز بیت های کلاک به اشتباه فکر می کنم اسیلاتور خارجی رو زدم
با کلیک دکمه WRITE FB کلا همه چیز قفل شد تمامی عملیاتهایی رو که دوستان پیشنهاد داده بودند رو هم خوندم و انجام دادم اما پروگرامر دیگه میکرو رو نمیشناسه
لطفا کمکم کنید اگه کسی چیز دیگری میدونه
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
کلاک خارجی رو امتحان کردید؟
به یه میکرو دیگه یه کلاک درست کنید بدید به xtal1
با سپاس
با تشکر از پاسخ شما
بله یک پالس 1 مگا هرتز با یه میکرو مگا 32 درست کردم وصلش کردم به xtal1 میکرو 2560 اما همچنان پروگرامر اونو نمی شناسه
باید چیکار کنم؟ فرق میکنه پالس مربعی با چه میکرویی ساخته بشه؟ برخی با mega 16 یا mega 8 درست کردند از نظر تئوری که همه اینها یکسانه
دیدگاه