اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دقیق نبودن ساعت DS1307

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دقیق نبودن ساعت DS1307

آهان
    چون ساعت مدار خطا داشته، داره دوباره ساعت را تنظیم می کنه !
    پس این همون قراردادیه که بهش اشاره کردم
    آره، اینم یک راه حلیه خب
    یک راه حل دیگه:
    میتونید یک "offset" یا متغیر "جبران خطا" به "ثانیه" برای ساعت قرار بدید، مثلا کاربر میبینه ساعت در هر روز 10ثانیه عقب میفته بنابراین میره داخل قسکت "جبران خطا" و این مقدار رو برابر "+10" قرار میده و برنامه اون رو در نمایش ساعت لحاظ می کنه.
    (اینو به این خاطر میگم که دقت کریستال ds "واقعا" به دما حساس هست، مخصوصا اگر کریستالش مرغوب نباشه)
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

یعنی شما می فرمایید:
      یه جوری یه فیدبک درست بشه تا در صورت کم یا زیاد شدن زمان در یک بازه زمانی ثابت اون رو اصلاح کنه!

چه اطمینانی وجود داره که خود فیدبک خطا نداشته باشه؟
      همواره یادمان باشد:
      1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
      2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
      3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

شرمنده ! من اصلا یادم رفته بود که avr هستش ! فکرم تو pic بودش ! شما خازن برای کریستال ds نباید بزاری . بقیش رو هم گفتم . هیچ چیز خاصی نداره . فقط یک خط به اول برنامت اضافه کن تا درست بشه تمام مشکلاتت !!!
        در ضمن بعد از پروگرام میکرو ، بزار کلا ds خاموش بشه - برق و باتری رو 3 دقیقه ازش قطع کن تا کاملا ریست بشه ( فقط یک بار ) عد ازش استفاده کن . همین !
        CONFIG I2CDELAY = 20
        چی هست ؟
        By default a value of 5 is used. This will give a 200 kHZ clock.
        دیفالت کامپایلر سرعت رو 200 کیلوهرتز در نظر میگیره . اما ds حداکثر 100 کیلو رو تحمل میکنه ( دیتاشیت ) . حالا این خط میگه سرعت اطلاعات 50 کیلوهرتز بشه ! شما هر ثانیه 2 بار بخون حالا ! دیگه مشکلی نخواهید داشت . اگه مشکلت حل شد به من پیغام بده .
        موفق و شاد باشید .
        if all men are the same
        then
        why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

مرسی
          خازن های تغذیه و باتری 1307 باشه ؟
          CONFIG I2CDELAY = 20 یعنی سرعت اطلاعات رو 50 کیلوهرتز کن ؟
          من یک eeprom هم دارم که i2c هست، با این کار سرعت خواند و نوشتن روی eeprom کند نمیشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط josef2600
            شرمنده ! من اصلا یادم رفته بود که avr هستش ! فکرم تو pic بودش ! شما خازن برای کریستال ds نباید بزاری . بقیش رو هم گفتم . هیچ چیز خاصی نداره . فقط یک خط به اول برنامت اضافه کن تا درست بشه تمام مشکلاتت !!!
            در ضمن بعد از پروگرام میکرو ، بزار کلا ds خاموش بشه - برق و باتری رو 3 دقیقه ازش قطع کن تا کاملا ریست بشه ( فقط یک بار ) عد ازش استفاده کن . همین !
            CONFIG I2CDELAY = 20
            چی هست ؟
            By default a value of 5 is used. This will give a 200 kHZ clock.
            دیفالت کامپایلر سرعت رو 200 کیلوهرتز در نظر میگیره . اما ds حداکثر 100 کیلو رو تحمل میکنه ( دیتاشیت ) . حالا این خط میگه سرعت اطلاعات 50 کیلوهرتز بشه ! شما هر ثانیه 2 بار بخون حالا ! دیگه مشکلی نخواهید داشت . اگه مشکلت حل شد به من پیغام بده .
            موفق و شاد باشید .
            من فکر نمیکنم سرعت ارسال اطلاعات به دقت ساعت ربطی داشته باشه! البته به نکته خوبی اشاره کردید سرعت نباید بشتر ار 100Khz باشه...

دیدگاه

سلام
              سرعت خواندن و نوشتن میکرو هیچ تاثیری در دقت ساعت نداره. چون مدار ds1307 جوری طراحی شده که ابتدا ساعت را در رجیسترا تنظیم کنه و بعد اطلاعات را به خروجی بده. سرعت خوندن ونوشتن میتونه تا حدی بالا بره که بتونین هنوز اطلاعات را از ساعت بخونین ولی اگه بازم فراتر بره ساعت کار خودش را انجام میده فقط شما نمیتونین ساعت را بخونین.
              اگه اشتباه نکنم یک جا گفته بودین که وقتی میکرو خاموشه ساعت جلو نمیره و یک جا هم گفته بودین که رو lcd کاراکترهای نامفهوم میوفته. اینا همش دلیل نویز هستش. البته من حدس میزنم نویز از مدار باشه. مثلا خود میکرو. منم همچین تجربه ای را با برد برد و فیبر سوراخدار داشتم. رو برد برد lcd خوب بود ولی رو فیبر چون وایر رپ بود و سیم ها کمی بلند تر شده بودن lcd بعضی وقتا قاطی میکرد.
              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

مرسی
                من فعلا صبر کردم تا مدارم تمام بشه و ببرم روی برد سوراخ دار ببینم اونجا هم جلو میزنه یا نه .
                آخ گفتی ! این نویز من یکی رو که کچل کرده ! این ال سیدی هر قطعه که به مدارم اضافه میشه یک فیلمی از خودش درمیاره و فکر کنم هرچی کاراکتر یاد داره رو یکدفعه با هم می نویسه !!! :biggrin:

دیدگاه

اگه جواب گرفتی بگو. منم همین داستانا را دارم. حوصله می خواد و یک ادم سمج تا متوجه بشی ایراد دقیقا از کجاست.
                  یه چیزی هم بگم بد نیست. ممکنه علتش را پیدا نکنی ولی در این بین خیلی چیزا یاد میگیری و تجربت تو خیلی چیزا زیاد میشه که این خودش خیلی ارزش داره.
                  در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                  2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                  3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
                    مرسی
                    من فعلا صبر کردم تا مدارم تمام بشه و ببرم روی برد سوراخ دار ببینم اونجا هم جلو میزنه یا نه .
                    آخ گفتی ! این نویز من یکی رو که کچل کرده ! این ال سیدی هر قطعه که به مدارم اضافه میشه یک فیلمی از خودش درمیاره و فکر کنم هرچی کاراکتر یاد داره رو یکدفعه با هم می نویسه !!! :biggrin:
                    نمیتونی با کد نویسی مشکلتو حل کنی؟؟؟
                    یعنی به ازای هر یک ساعت که به گفته شما یک ثانیه جلو میزنه با کد نویسی هر ساعت یک ثانیه بکشی عقب
                    ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

روی این موضوع اتوی این تاپیک بحث شد ، اما جالب نیست ! اومدیم و توی یک شرایط دیگه ، توی هر یک ساعت 2 ثانیه زد عقب !! اونوقت چی ؟ مثلا مدار جایی استفاده بشه که دما خیلی بالا باشه یا جایی که پر نویز باشه یا ...

دیدگاه

منم الان که فکر میکنم وقتی بردم روی بود برد بود خیلی از این بازی ها در می آورد. یکی از مشکلاتشم همین جلو - عقب افتادن ساعتش بود...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nicolas1390
                          مرسی
                          خازن های تغذیه و باتری 1307 باشه ؟
                          CONFIG I2CDELAY = 20 یعنی سرعت اطلاعات رو 50 کیلوهرتز کن ؟
                          من یک eeprom هم دارم که i2c هست، با این کار سرعت خواند و نوشتن روی eeprom کند نمیشه ؟
                          من نمیدونم سرعت دیتای ایدوپرامتون چقدره . توی دیتاشیتش نوشته . ولی از لحاظ سرعت برای کار شما ، ابدا تاثیری حس نخواهید کرد ! قرار نیست هر ثانیه هزار بار دیتا بخونید که ! این قضیه رو قبلا من بارها دیدم که ساعت رو بهم میریزه . شما این برنامه رو تست کن و نتیجه رو بگو . در ضمن باتری هم ترجیحا نو و سالم باشه . سرعت میشه 50 کیلوهرتز .
                          تو pic ها به صورت پیش فرض کلاک 100 کیلو هستش . برای همین مشکلی پیش نمیاد !
                          موفق و شاد باشید .
                          if all men are the same
                          then
                          why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

من میخام یه برنامه قابل تنظیم با ccs بنویسم ،کتابخانه موجود کار نمیکنه یه جوریه هر چند ثانیه یک ثانیه اضافه میشه میشه لطفا یکی کمکم کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X