اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک اتصال پرینتر حرارتی به AVR با زبان سی
Collapse
X
-
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
-
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه
-
دیدگاه
-
دیدگاه
-
پاسخ : کمک اتصال پرینتر حرارتی به AVR با زبان سی
کسی از دوستان از این عکسها چیزی نمیفهه ؟؟؟؟ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
دیدگاه
-
آقا منم می خوام
منم بازی :mrgreen:
جالبه چن وخ پیش یه نفر اومده بود شرکتمون با یه برد .میخواس براش مهندسی معکوس کنیم بسازیم. سرتونو درد نیارم ، برد pos بودرییس مام میخواس مسائل حقوقیشو بندازه سرمن
.منم بیخیال شدم ولی کار باحالی بود :sad:
فقط سوال اینجاس که از کجا؟
کسی جمه بازار نمیره؟ :mrgreen:پشت به کنکور ، رو به سربازی...
دیدگاه
-
آقا برنامه ی اولی که گذاشته بودین که دوشواری نداشت :applause: البته در نگاه اول
فک نمیکنم چیز خفنی داشته باشه
چیزی که ازین عکسا پیداش شما ظاهرا باید دیتا رو 7 بیت 7 بیت شیفت بدی تو .خط stbx مورد نظرو انتخاب کنی و بد پالس لچ رو بفرستی
به شدت شبیه ال سی دیه گرافیکیه .فقط به جای دستورای انتخاب پیکسل باید موتورا رو تکون بدی
دیوایسش باشه برنامشو مینویسم. برنامه برا چاپ عکس از کامپیوترشم با C# مینویسم. اوناهاش کاری ندارهپشت به کنکور ، رو به سربازی...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط black-8آقا منم می خوام
منم بازی :mrgreen:
جالبه چن وخ پیش یه نفر اومده بود شرکتمون با یه برد .میخواس براش مهندسی معکوس کنیم بسازیم. سرتونو درد نیارم ، برد pos بودرییس مام میخواس مسائل حقوقیشو بندازه سرمن
.منم بیخیال شدم ولی کار باحالی بود :sad:
فقط سوال اینجاس که از کجا؟
کسی جمه بازار نمیره؟ :mrgreen:
من نمیخوام باهاش پول چاپ کنم.
من فقط میخوام بدونم پرینترش چجوری کار میکنه؟.همینابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط black-8آقا برنامه ی اولی که گذاشته بودین که دوشواری نداشت :applause: البته در نگاه اول
فک نمیکنم چیز خفنی داشته باشه
چیزی که ازین عکسا پیداش شما ظاهرا باید دیتا رو 7 بیت 7 بیت شیفت بدی تو .خط stbx مورد نظرو انتخاب کنی و بد پالس لچ رو بفرستی
به شدت شبیه ال سی دیه گرافیکیه .فقط به جای دستورای انتخاب پیکسل باید موتورا رو تکون بدی
دیوایسش باشه برنامشو مینویسم. برنامه برا چاپ عکس از کامپیوترشم با C# مینویسم. اوناهاش کاری نداره
اون برنامه که با pic بود از یه سایتی دانلود کردم.
1.اصلا نمیدونم برنامش درسته یا غلطه؟
2.سخت افزارش به پرینتر من smp640 میخوره یا نه؟
منم میدونم چیزه خفنی نیست ولی من هیچی از برنامه نویسی نمیدونم.
3.میدونم شیفت و لچ چیه.فقط نمیدونم از نظر نرم افزاری[زبان سی] و سخت افزاری[AVR] چطوری باید باهاشون ارتباط برقرار کنم؟
اگر وقتشو داری ؟
اگر امکانش هست واست؟
یک مقدار راهنماییم کنی در موردش ممنون میشم.ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
دیدگاه
-
خوب
بسم ا... . شروعش با من . فقط اگه می شد پست های قبلی پاک میشد بهتر بود . چون تقریبا چیز بدرد بخوری توش نبود .
تا صفحه 11 دیتاشیت که یکسری مشخصات داره که می تونید خودتون بخونید . اما یکسری از این مشخصات که بدرد می خوره از صفحه 11 شروع میشه .
اولین چیزی که باید به اون توجه کرد این هست که محدوده ولتاژ کاری این پرینتر از 3.6 تا 7.2 که در پیک 2.3 آمپر جریان میکشه . پس اگه قصد استفاده از رگولاتور رو دارید باید از رگولاتورهای جریان بالا استفاده کنید . مثل LM ها .
نحوه ارسال دیتا به این پرینتر بصورت سریال هست .
برای برنامه نویسی این پرینتر کافی پایه های پرینتر به ترتیب زمانی صفحه 31 دیتاشیت فعال و غیر فعال شوند . این نمودار ترتیب زمانی انجام مجموعه کارها برای نوشتن 2 خط اطلاعات روی کاغذ هست .
دیدگاه
-
سلام و خسته نباشید دوستان عزیز
بنده در حال راه اندازی چاپگر های pos مدل 80 برای پروژه کارشناسی هستم .
راه اندازی این چاپگر باید با آی سی avr ها باشه یعنی با ارسال "سلام" پرینتر تو خروجی سلام رو نمایش بده .
حال مشکل ما اینجاست که آیا میکرو می تواند با چاپگر در ارتباط باشد ؟ یا خیر ؟
آیا چنین دستوراتی در داخل چاپگر وجود دارد ؟ اگر وجود دارد چی هستش ؟
اگر بتونین کمک کنین ممنون می شم .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد مخوب
بسم ا... . شروعش با من . فقط اگه می شد پست های قبلی پاک میشد بهتر بود . چون تقریبا چیز بدرد بخوری توش نبود .
تا صفحه 11 دیتاشیت که یکسری مشخصات داره که می تونید خودتون بخونید . اما یکسری از این مشخصات که بدرد می خوره از صفحه 11 شروع میشه .
اولین چیزی که باید به اون توجه کرد این هست که محدوده ولتاژ کاری این پرینتر از 3.6 تا 7.2 که در پیک 2.3 آمپر جریان میکشه . پس اگه قصد استفاده از رگولاتور رو دارید باید از رگولاتورهای جریان بالا استفاده کنید . مثل LM ها .
نحوه ارسال دیتا به این پرینتر بصورت سریال هست .
برای برنامه نویسی این پرینتر کافی پایه های پرینتر به ترتیب زمانی صفحه 31 دیتاشیت فعال و غیر فعال شوند . این نمودار ترتیب زمانی انجام مجموعه کارها برای نوشتن 2 خط اطلاعات روی کاغذ هست .:applause: :wow: :agree:
1.کدوم پایه LM به پرینتر وصل میشه؟ :read:من فکر میکنم که LM ها به اون STB ها وصل میشن درسته ؟ کدوم پایه هاش به میکرو وصل میشه؟
2.من خونه 6 تا LM324 دارم.با اونا میشه ؟
3.ارسال اطلاعات به LM چجوریه ؟ اونم سریاله؟
4.چند تا پایه میکرو اطلاعات رو به صورت سریال به اون شیفت رجیستر میفرسته ؟با چی روش ارتباطی؟
5.مگا 8 سری L میتونه این کارها رو انجام بده ؟کلا چند تا پورتش مشغول میشه؟برای پالس ساعت باید کریستال خارجی بزارم؟
6.واسه درایور موتور چی ایسی بزارم ؟
8..ولتاژ کل مدار رو یک ترانس 12 ولت 2 امپر میتونه تامین کنه ؟
9.چند خط برنامه میخواد تا 384 تا هدالمنت یک خط متن رو چاپ کنن؟
10.میشه پل ارتباطی بین PC و پرینتر حرارتی رو USB انتخاب کرد؟
ببخشید که زیاد سوال میپرسم.چون کم کم دارم یاد میگیرم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohammadhasaniسلام و خسته نباشید دوستان عزیز
بنده در حال راه اندازی چاپگر های pos مدل 80 برای پروژه کارشناسی هستم .
راه اندازی این چاپگر باید با آی سی avr ها باشه یعنی با ارسال "سلام" پرینتر تو خروجی سلام رو نمایش بده .
حال مشکل ما اینجاست که آیا میکرو می تواند با چاپگر در ارتباط باشد ؟ یا خیر ؟
آیا چنین دستوراتی در داخل چاپگر وجود دارد ؟ اگر وجود دارد چی هستش ؟
اگر بتونین کمک کنین ممنون می شم .
pos مدل 80 چه شکلیه؟
من اطلاعاتی در مورد POS ندارم. :cry:
:read:فقط میدونم تو الکترونیک هیچی نشد نداره.
:read:میکرو به خودیه خود نمیتونه به پرینتر متصل بشه.
:read:پرینتر رو با یک سری آیسی های واسط مخصوص که هیچ کدومشونو نمیشناسم :angry: :cry: میشه متصلش کرد به میکرو.
:read:من میدونم که داخل چاپگر دستوری نیست.تمام کارها رو کامپیوتر انجام میده.واسه چاپ هر نوع متن و شکل.
:read:من فکر میکنم شما برای پروژه ات نمیخوای از کامپیوتر استفاده کنی.درسته ؟ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مجید ملوندیسلام محمد جان ممنون که توجه کردی. :job::applause: :wow: :agree:
1.کدوم پایه LM به پرینتر وصل میشه؟ :read:من فکر میکنم که LM ها به اون STB ها وصل میشن درسته ؟ کدوم پایه هاش به میکرو وصل میشه؟
2.من خونه 6 تا LM324 دارم.با اونا میشه ؟
3.ارسال اطلاعات به LM چجوریه ؟ اونم سریاله؟
4.چند تا پایه میکرو اطلاعات رو به صورت سریال به اون شیفت رجیستر میفرسته ؟با چی روش ارتباطی؟
5.مگا 8 سری L میتونه این کارها رو انجام بده ؟کلا چند تا پورتش مشغول میشه؟برای پالس ساعت باید کریستال خارجی بزارم؟
6.واسه درایور موتور چی ایسی بزارم ؟
7.ارسال اطلاعات به موتور هم سریاله؟
8..ولتاژ کل مدار رو یک ترانس 12 ولت 2 امپر میتونه تامین کنه ؟
9.چند خط برنامه میخواد تا 384 تا هدالمنت یک خط متن رو چاپ کنن؟
10.میشه پل ارتباطی بین PC و پرینتر حرارتی رو USB انتخاب کرد؟
ببخشید که زیاد سوال میپرسم.چون کم کم دارم یاد میگیرم.
ببین قبل از اینکه سوالات رو جواب بدم / اول من یک سوال دارم اون رو جواب بده تا بعد . من نظرم اینه که مستقیم نریم سراغ پرینتر . احتمالا توی POS برد جداگانه ای برای پرینتر نبود ؟ چون شاید بتونه کارمون رو آسون کنه . مثلا فقط بهش داده رو بصورت سریال بدی و موتورش رو کنترل کنی با میکرو . دیگه خودمون رو درگیر رگولاتور و درایور موتورش و کلا بردش نکنیم . مستقیم بریم سراغ برنامه نویسیش .
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز من در مورد استب موتور و مکانیزمش چیزی نمیدونم.
به نظرم اگه یک pos بسازیم زودتر به نتیجه میرسیم.تا اینکه بخوایم با pos من ارتباط برقرار کنیم
عکس رو نگاه کن
این یک طرفشه.اون طرفش هم 3 تا ایسی بزرگ داره.اصلا برد جداگانه برای پرینتر نداره.کاملا یکپارچه ساخته شده.
با این ایسی ها فکر کنم بتونی هواپیما رو کنترل کنی.
دیدگاه
دیدگاه