ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
سلام
چی شده پرینتر دارید میسازید !!! :applause:
تا کجا پیش رفتید.چیزی دستگیرتون شده.محمد چطوری برارم خوبی.
این جور که تو کل این سه صفحه فهمیدم فعلا دارید با پالس های دیتاشیت نوسان میکنید .
میگم اگه میخواهید ادامه بدید و موضوع رو نصفه ول نکنید برم ماژولش رو بخرم روش کار کنیم.
محمد خودمونیما ستاره هات داره چشمک میزنه.
فعلا...
آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999
سلام علی جان . چطوری برادر ؟ چکار کردی مدار محافظت از اتصال کوتاه رو :biggrin: یادش بخیر !
نوشته اصلی توسط ALI.MADAN
چی شده پرینتر دارید میسازید !!! :applause:
این جور که تو کل این سه صفحه فهمیدم فعلا دارید با پالس های دیتاشیت نوسان میکنید .
نه پرینتر نمی سازیم . ولی فکر کنم عاقبتش به همونجا ختم بشه . :biggrin: آخه بدبختی اینه که این پرینترهای حرارتی وحشتناک گرونن اما شانس مجید خان یکی مفت گیرش اومده داریم باهاش بازی می کنیم .دیگه از بس نوسان کردم داره سرم گیج میره
نه پرینتر نمی سازیم . ولی فکر کنم عاقبتش به همونجا ختم بشه . :biggrin: آخه بدبختی اینه که این پرینترهای حرارتی وحشتناک گرونن اما شانس مجید خان یکی مفت گیرش اومده داریم باهاش بازی می کنیم .دیگه از بس نوسان کردم داره سرم گیج میره
سلام
کجا پیدا کردین و چند؟
من امروز تو بتا یکی دیدم فکنم LTP1245 بود . نیشم تا بناگوش وا شد :biggrin: پرسیدم چیجوریه؟! گف نداریم ! اونم نمونه آوردن ! :NO: خلاصه حالم گرفته شد.
سلام به همه مهندسین :redface:
چرا هیچ کدوم از این تاپیک ها که مربوط به پرینتر بوده به نتیجه نرسیدن ؟ یا اگه رسیدن چرا برای بقیه به اشتراک نزاشتن ؟ :NO:
این عکسا هم که هیچکدومش نمیاد...
الان اگه یکی بخواد یک پرینتر کوچیک رو راه اندازی کنه از کجا شروع کنه ؟ دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن :read:
اگه دوستان اطلاعاتی دارن کمک کنن که بتونیم ازش بهره ببریم ، دسته بندی کنیم به صورت یک رفرنس همه استفاده کنیم :nerd:
سلام دوست عزیز.
این مدلها که دیگه را اندازی نمیخواد. خودش یک سی دی دریور داره تو سیستمت نصب میشه.
باهاش کار میکنی دیگه.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
سلام دوست عزیز.
این مدلها که دیگه را اندازی نمیخواد. خودش یک سی دی دریور داره تو سیستمت نصب میشه.
باهاش کار میکنی دیگه.
سلام
من میخوام به میکرو وصل کنم . پس به کارم نمیاد ؟ لطفا اطلاعات و تجربهاتون رو هم در اختیار ما بزارین ت استفاده کنیم... :read:
همینا که به pc وصل میشن مثل پرینتر های معمولی کار میکنن دیگه ؟ یعنی با برنامه نویسی تحت ویندوز میشه ازشون استفاده کرد....؟سایز کاغذش فقط فرق دره.درسته؟
واسه اتصال به میکرو باید چیکار کنم ؟
ما هم هر چی کمک خواستیم تا پرینتر رو راش بندازیم کسی به دادمون نرسید. :cry2:
خوب چرا ؟ منم همینو میگم...اگه تاپیک جدید هم بزنیم میگن چرا تکراریه ... اگه پست هرو به نتیجه برسونن و آخر مثل پروژه های تکمیل شده یکجا دسته جمع بشه هم دیگه این مشکلات پیش نمیاد هم یک منبع و رفرنس میشه...
دنبال اینم توی کارام از پرینتر بدون کمک از کامپیوتر استفاده کنم ...
هم اطلاعات میخوام ، هم پرینترهایی که بتونم هروقت خواستم تهیه کنم .... :redface:
سلام ...
خسته نباشین ...
من پستهای ساخت و درایو کردن SMP640 رو داشتم مرور میکردم ...
دیتاشیت اون رو از درون سایت برداشتن ...
اگر امکانش هست دیتاشیت اون رو برای من میل کنین ...
دیدگاه